Criteriul National

Vergeturile din timpul saracinii pot fi istorie cu aceste 3 metode

Vergeturile din timpul saracinii pot fi istorie cu aceste 3 metode
noiembrie 02
16:34 2018

Sarcina este un moment emotionant pentru orice femeie. Sosirea iminenta a unui copil impreuna cu schimbarile din organism pot fi palpitante, precum si frustrante pentru o femeie. Una dintre problemele comune care apar la o femeie in timpul sarcinii sunt vergeturile, de asemenea, cunoscute sub numele de striuri gravidarum. Pe masura ce castiga in greutate in timpul sarcinii, iar burta de mareste datorita fatului, pielea se intinde, iar majoritatea femeilor isi pun intrebarea: „Cum scap de vergeturi in timpul sarcinii?”

Acest lucru duce la aparitia de linii sub?iri, rosii sau roz in jurul abdomenului, sanilor, taliei sau pe picioare. In afara de crestere brusca in greutate, vergeturile pot fi cauzate de factori genetici sau ereditari, deficit de anumiti nutrienti si aportul redus de apa. Este aproape imposibil de a scapa de aceste vergeturi, dar puteti lua anumite masuri in timpul sarcinii care va pot ajuta sa evitati aceste semne urate de pe corp. Exista mai multe remedii naturiste pentru vergeturi in timpul sarcinii.

Iata cateva remedii impotriva vergeturilor in timpul sarcinii:

1. Ai grija la dieta

Una dintre cele mai bune remedii naturale pentru a evita vergeturile in timpul sarcinii este de a fi antenta la aportul de alimente pe care il consumi in timpul sarcinii. Este esential sa ai o dieta sanatoasa cu alimente din cereale integrale, fructe si legume.

Aportul de alimente bogate in calciu cum ar fi produsele lactate si cele bogate in proteine este esential pentru cresterea si dezvoltarea copilului. Aceste alimente mentin organismul sanatos si hranesc pielea. Nu manca fast-food.

Acest lucru poate duce numai la balonare si cresterea rapida in greutate. In schimb, mesele regulate, mici, pot mentine corpul sanatos si pielea frumoasa si stralucitoare pe tot parcursul sarcinii.

2. Bea multa apa

Atunci cand organismul este deshidratat isi pierde elasticitatea. Deci, atunci cand pielea se intinde in timpul sarcinii, deshitrarea poate duce la semne urate. Pentru a evita vergeturile este esential sa bei multa apa si sucuri proaspete de fructe.

Apa hidrateaza organismul si ajuta pielea sa-si mentina elasticitatea. In plus, ajuta si la eliminarea toxinelor din organism si pastreaza sanatatea copilul tau.

Continuare articol: Vergeturile din timpul saracinii pot fi istorie cu aceste 3 metodewww.baniinostri.ro

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu