Criteriul National

VERGIL CHITAC, VICTIMA A CORONAVIRUSULUI DAR SI A FAPTULUI CA ESTE CANDIDAT LA PRIMARIA CONSTANTA

VERGIL CHITAC, VICTIMA A CORONAVIRUSULUI DAR SI A FAPTULUI CA ESTE CANDIDAT LA PRIMARIA CONSTANTA
martie 13
20:36 2020

Senatorul Vergil Chițac, principalul contracandidat al lui Decebal Fagadau la Primaria Constanta s-a imbolnavit de CoronaVirus.

 POVESTEA IMBOLNAVIRII SENATORULUI VERGIL CHITAC

Virusul a fost contractat in timpul Summitului NATO de la Bruxelles, unde a facut parte dintr-o delegatie din partea Romaniei in perioada 17-19 februarie 2020.
Reintors in tara, senatorul Vergil Chitac nu a fost supus niciunui test si nu a fost pasibil de carantinare, acesta revenind dintr-o tara care NU se afla in acel moment, si nici acum, pe lista tarilor cu risc de imbolnavire!
In data de 6 martie 2020, Secretariatul General al Adunarii NATO a transmis o INSTIINTARE catre SENATUL Romaniei conform căreia unul dintre membrii delagației franceze a fost depistat pozitiv cu COVID-19.
In data de 9 martie, Vergil Chitac a primit prin email instiintarea din partea Senatului si S-A AUTOIZOLAT la domiciliu, cerand si un test pentru coronavirus.


Rezultatele testului au fost pozitive si acesta a solicitat internarea alaturi de sotie, si dansa confirmata pozitiv cu acest nou virus, la Spitalul de Infectioase Constanta, unde a fost internat in data de 13 martie.
Acesta este filmul imbolnavirii senatorului Vergil Chitac, acest lucru se poate intampla fiecaruia dintre noi, mai devreme sau mai tarziu.
In momentul in care a primit rezultatul testului, acesta s-a autoizolat si a solicitat internarea in spital!

CE FAC CANDIDATII LA PRIMARIA CONSTANTA CAND UNUL DINTRE EI SE IMBOLNAVESTE

Speculand momentul delicat in care se afla senatorul Vergil Chitac, oponentii politici ai acestuia si-au activat armata de postaci si “ziaristi” platiti cu bani grei si au inceput un adevarat razboi mediatic, prezentand fiecare miscare a acestuia ca pe un adevarat atentat la sanatatea si siguranta intregii natiuni.
Simtind miros de sange si aceasta oportunitate venita de niciunde, ca un cadou de campanie pentru ei, si nearatand niciun fel de empatie cu un om care tocmai a fost depistat pozitiv cu un virus care a produs mii de decese la nivel mondial, acestia au sarit la jugulara lui Vergil Chitac, gata ii dea lovitura finala.

Numai ca….. boala trece in 14 zile, iar noi il așteptam sanatos în arena politica, gata sa se ia din nou la tranta cu cei care au facut ca orasul CONSTANTA sa nu mai fie un oras maret, asa cum si-o doreste fiecare dintre noi!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul