Criteriul National

Vesta pentru barbati, o piesa vestimentara din nou la moda

Vesta pentru barbati, o piesa vestimentara din nou la moda
decembrie 28
12:18 2017

Viata unui barbat este fara doar si poate ancorata in jurul campului muncii, acolo unde in timpul unei saptamani calendaristice este identificat asupra unor activitati de dificultate mica pana la complexa in diferite situatii.

Astfel nu ar fi de mirare daca gandurile asupra vestimentatiei sa predomine, mai ales odata cu venirea sezonului capricios ce exprima temperaturi cat se poate de scazute.

In randul masculin, putem vedea o orientare cat se poate de evidenta spre stilul streetwear a tuturor reprezentantilor din secolul actual, o perspectiva vestimentara care ofera lejeritate absoluta.

Ce presupune acest stil?

Fara doar si poate la locul de munca pentru a executa diferite sarcini de domeniu industrial, sau pentru a efectua o banala operatiune avem nevoie de lejeritate exprimata la nivel corporal si de aceea stilul streetwear este preferat de barbatii a caror dinamica este una cat se poate de intensa la nivelul unei zile.

Astfel, remarcam in acest caz pieste vestimentare precum jensii, tenesii sport, tricourile, pluoverele dar si alte accesorii precum vestele, facute special pentru diferite contexte circumstantiale.

Vesta poate tine locul unui palton sau unei geci

Dupa cum bine stim, articolele vestimentare se invart in jurul unor categorii distincte de exprimare, lucru ce poate fi intalnit si la nivelul vestelor.

Acestea pot avea diferite materiale in exprimarea lor, de la bumbac, pana la poliester, fas, sau diferite blanuri prelucrate. O vesta Tommy Hilfiger spre exemplu, este genul de piesa vestimentara care ar aduce un plus de look.

Insa, stilul vestimentar streetwear, ar putea aduce aceasta piesa vestimentara in situatia de a fi potrivita perfect si cu alte articole astfel incat sa imbinam atat stilul, cat si elementele de siguranta corporala.

Cu ce este indicat sa purtam o vesta si care sunt culorile sale predominante?

Trebuie sa cautam atat culori neutre, cat si unele cu o exprimare ceva mai obscura pentru a le putea imbina chiar si cu alte elemente ce propun un design absolut.

Astfel designerii ne indeamna spre nuante de negru, bleumaren inchis, ce pot fi asortate la nivel superior chiar daca ancoram spre exemplu camasi cu imprimeu, sau tricouri cu model.

Anumiti designeri propun veste cu profil universal pentru toate stilurile vestimentare

De foarte putine ori este posibil sa ancoram o piesa vestimentara atat in stilul casual, cat si in cel sport.

Este cazul producatorului Tommy Hilfiger care are grija sa propuna un model unic de veste numit Hudson D, potrivite pentru orice profil barbatesc, ce pot fi achizitionate acum la un pret redus cu pana la 50%.

Unde pot fi acestea gasite?

Fara doar si poate domeniul online propune o lejeritate in efectuarea cumparaturilor cu mult mai mare fata de magazinele de profil intalnite in orasul nostru de provenienta.

Tot ce avem de facut este sa dam cateva click-uri pentur a observa detaliile legate de produs, dar si alte lucruri referitoare la politica de cumparare.  Nu va faceti griji, deoarece datele personale sunt pastrate in siguranta conform legii si prelucrate adecvat de catre distribuitor.

Mai mult decat atat expedierea produsului se face rapid direct la domiciliu, lucru care combina intr-un mod placut  calitatea cu necesitatea.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo