Criteriul National

Vezi pe focdeartificii.ro cum întreții atmosfera la evenimentul tău

Vezi pe focdeartificii.ro cum întreții atmosfera la evenimentul tău
septembrie 28
12:56 2021

Concertele, evenimentele de lansare și party-urile sunt presărate cu elemente care să anime publicul și să întrețină atmosfera. Oricare ar fi evenimentul tău, nu uita să asiguri și ceva dinamic precum jeturi co2 sau alte efecte speciale asigurate de echipa focdeartificii.ro.

Organizezi un event entertaining fără să albești de la stres

Un public plin de energie și cooperant este garant al succesului unui eveniment. Participanții care se declară încântați de cum a decurs totul vor fi ambasadorii brandului, scopului sau a cauzei prezentate. Aici este cheia și de aceea trebuie să-ți dai silința pentru a asigura un program de înaltă calitate, care să fie cu adevărat entertaining.

Desigur că nu este obligatoriu să renunți la somn cu nopțile și să albești peste noapte de la stresul enorm pe care ți-l induci. Focdeartificii.ro îți prezintă, în afară de pachetele de artificii, și alte elemente cu care poți merge la sigur.

Ele sunt reprezentate în mare măsură de efecte speciale (SFX), din care poți extrage imediat ideea de jeturi co2. Ce sunt acestea? Coloane aburii care ajung la o înălțime de până la 8 metri. Acestea sunt sincronizate cu muzica în momentele cheie ale programului, pentru ca intensitatea lor să crească, vorba aceea, văzând cu ochii.

Jeturile CO2 și celelalte efecte speciale însuflețesc atmosfera

Dioxidul de carbon sub presiune nu reprezintă nimic nou. Ideea de ceață, de agitație, această exclamație vizuală(!) accentuează concertele, aplauzele, momentul anunțării de premii sau anunțarea unei surprize – și asta de foarte mulți ani cu același succes maxim!

Pe lângă ele sunt folosite și alte efecte speciale, pirotehnice sau nu: aruncătoare de flăcări, sparkular – artificii reci, confetti & streamers, fum vertical sau fum greu (fumul greu nu poate fi utilizat unde se utilizează și jeturile cu CO2, fiindcă fumul greu are sens la interior, iar jeturile au sens la exterior).

Ai posibilitatea de a apela la ofertele experților în pirotehnie și efecte speciale și de a avea astfel tot ce îți trebuie pentru a pregăti un show de zile mari, atunci când concertează trupa invitată la o aniversare de firmă, când este premiat angajatul anului, când managerul susține un speech motivațional sau când se strigă la microfon un countdown (10, 9, 8…) cu anumite ocazii.

Găsești pe focdeartificii.ro tot ce căutai și tot ce nu știai să cauți

Plăcerea ta este pasiunea profesioniștilor din spatele site-ului, și asta tocmai din 2005, lucru care îți spune că este un furnizor de încredere. Pe partea de artificii și de SFX, inclusiv la jeturi co2, a avut roluri nu numai la evenimente private, ci și la manifestările Centenarului, la show-uri aviatice bucureștene, la festivaluri muzicale majore și la serii maraton de concerte ale unui post radio consacrat. Exemplele pot continua.

Însă acestea nu sunt principalele lucruri care să creeze atmosfera, mai degrabă ele se pricep foarte bine să o anime, să o mențină – să o întrețină. Dacă trupa care cântă pe scenă dă dovadă de amatorism, toate efectele speciale vor fi redate și consumate în zadar. Invers, dacă muzicienii sunt pricepuți și talentați, jeturile co2 și alte SFX acționate la momentul potrivit vin în sprijinul lor – și implicit în sprijinul tău, ca organizator de eveniment.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul