Criteriul National

Viata frumoasa este o viata fara dureri articulare

Viata frumoasa este o viata fara dureri articulare
octombrie 25
10:05 2019

Perluxan-ROM-PNG-550x550

Din ce in ce mai multa lume se plange de dureri de articulatii. Am stat de vorba cu oameni cu varste de la 30 de ani in sus si toti se  plang ca le trosnesc genunchii si nu pot urca sau cobori o scara, fara sa se tina de balustrada.

Sa fim noi mai putin rezistenti? Poate ca ni s-a diminuat rezistenta organismului, erodata fiind de stress,  lipsa de miscare, de clima schimbatoare si de mancarea procesata.

Cu Perluxan se amelioreaza durerile iar mobilitatea articulatiilor revine la normal. Este un produs natural si sigur, foarte bine tolerat de organism si este disponibil la un pret accesibil pe site-ul www.onlinefarmacia.ro, asa ca nu aveti motive sa va ingrijorati in legatura cu Perluxan pret.

Daca pentru proceduri trebuie sa va deplasati de la domiciliu, cu dureri cu tot, adjuvantul prezentat de mine se administreaza acasa, nu este nevoie de un regim anume, dupa cum veti afla citind Perluxan prospect.

Vestile bune abia acum incep. Cea mai importanta este aceea ca dupa doar doua ore de la administrare, durerile cedeaza putin cate putin, iar articulatiile pot fi miscate usor.

A doua veste buna se refera la ingredientele care compun acest supliment alimentar- Perluxan, fiindca are in componenta numai substante naturale extrase din hamei, din menta si din ghimbir.

Capsula gelatinoasa poate fi luata cateva zile, sa scapi de durere, dar si in cure mai lungi, fara sa ai nevoie de prescriptie medicala.

Perluxan se comanda simplu si repede de pe site-ul Onlinefarmacia.ro si nu esti obligat sa mergi nici la medicul de familie, nici la specialist, sa iti scrie vreo reteta.

Perluxan are efecte imediate prin calmarea durerii dar si pe termen lung pentru ca protejeaza articulatiile ajutand astfel regenerarea lor.

Lumea fara dureri de oase incepe cu Perluxan, de aceea il recomand tuturor celor care inca nu au auzit de el si abia se pot misca din cauza durerilor articulare.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul