Criteriul National

Viata in cuplu: trucuri pentru a cultiva o relatie fericita

Viata in cuplu: trucuri pentru a cultiva o relatie fericita
iulie 08
17:02 2020

Pentru a avea o relatie fericita , trebuie doar sa faceti schimb de opinii intre voi si sa imbunatatiti obiceiuri care nu sunt suportabile de altii. Prin urmare, va oferim urmatorii pasi pentru a fi fericiti pentru totdeauna.

Plangeri vs. critica: intr-o relatie de cuplu exista mii de reclamatii, cu toate acestea, este important sa existe o comunicare corecta pentru a le rezolva. Intre timp, acesta din urma poate fi ofensator pentru persoana afectata; cel mai bun lucru este sa o faceti constructiv si sa oferiti solutii pentru a evita o problema mai mare.

Forma de comunicare: solicitand lucrurile intr-un mod mai atent, va ajuta la cresterea relatiei voastre . Uita sa dai comenzi si mergi pe un limbaj mai subtil. Partenerul tau iti va multumi, ii va fi mai usor sa faca lucruri care vor genera un sentiment de fericire, satisfactie si recunostinta.

Fii specific: intr-o relatie de cuplu, ocolirile nu functioneaza. Daca te deranjeaza ceva, o spui direct, dar fara

Deveniti cel mai bun partener de viata pentru celalalt: A fi un „partener” bun este vital. De multe ori trebuie sa intelegeti familia si cuplul ca o societate pe care dorim sa o crestem si sa o avansam. Intelegerea acestui lucru ne va impiedica sa argumentam mai mult decat este necesar.

Petreceti timpul impreuna: Este foarte important sa petreci timp singur si sa nu duci vieti in paralel. Aceste momente ne incurajeaza sa ne reconectam cu intalnirile , privirile, conversatiile, intimitatea, rasul si proiectele comune.

Respectati-va si acceptati-va reciproc: Relatia trebuie sa se bazeze pe respect si acceptare . Dorirea continua de a schimba persoana de langa noi este un indicator ca ceva nu este in regula. Iar cand ai copii, acest lucru devine si mai evident.

Alocati timp pentru a favoriza intimitatea in relatie: de la trezirea mai devreme si partajarea unui mic dejun in pat pana la o baie impreuna, facand masaje, citind cu voce tare un roman erotic sau vizionand un film erotic … creand un spatiu adecvat (folosind lumanari, tesaturi din imbracamintea senzuala, uleiurile de masaj, arome precum ylang-ylang, iasomie, …) vor ajuta la imbunatatirea receptivitatii reciproce si la cresterea senzatiilor placute. Daca relatia devine predictibila, fa o lista cu capriciile tale romantice-pasionate preferate pentru amandoi si incearca sa surprinzi cuplul, fie introducand ceva nou, fie rezervandu-l pentru un moment neasteptat. Daca ai nevoie de inspiratie, click aici.

Stabiliti o intelegere reciproca: Trebuie sa intelegem ca vom trece prin momente bune si rele, sanatate, munca, familie si, de asemenea, pentru multe bucurii. Dar, mai presus de toate, in acele situatii dificile in care viata pare sa se prelungeasca si ne pune putin la incercare, trebuie sa stim sa detectam unde sunt radacinile noastre si pe cine sa ne sprijinim. Cuplul, mai ales in aceste momente dificile, poate fi marele nostru pilon . Acesta este un indicator al unei relatii sanatoase, mature si din care, odata ce bumpul va fi depasit, vom iesi mai puternici.

Cultiva intimitatea: Relatiile intime sunt ceva de cultivat. De asemenea, dorinta pentru celalalt este un factor care trebuie abordat . Uneori, acest lucru devine dificil, deoarece datorita ritmului agitat al vietii, suntem epuizati si momentul intimitatii, de obicei, se aseaza pe spate. Nu ar trebui sa confundam acest lucru cu lipsa de atractie, crize de inima sau criza. Este important sa stim ce ni se intampla si sa o normalizam. Pentru a-si revitaliza partenerul, este esential sa evadam impreuna, sa calatorim din cand in cand singuri si sa petrecem cateva zile fara sarcini si cu totul relaxat.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul