Criteriul National

Victor Maxim și rețetele sale

Victor Maxim și rețetele sale
mai 16
17:19 2016

Despre Victor Maxim , Departamentul Pamflet Criteriul a tot cercetat şi totodată a fost martor la o serie de anomalii, de candaluri şi recent a fost apelat de către câţiva cetăţeni ce ne-au relatatanumite aspecte ce nu-i fac deloc cinste. Dar, fără să dăm importanţă la toate aceste zvonuri ce trebuiesc probate din cel puţin trei surse , vă oferim în cele ce urmează un material documentat cu ceea ce  întreprinde acest „erou” al Constanţei, promiţându-vă că vom reveni şi vom face lumină în acest caz!

Victor Maxim se folosește de o rețetă diabolică cu care profită de oameni și de anumite circumstanțe despre care vă vom povesti în acest articol cât și într-un viitor material.

victor maxim scandaluri

Ultima dată când a încercat o astfel de rețetă, un grup de oameni (despre care vă vom vorbi cu o altă ocazie) au sunat disperați în stânga și în drepta cerând ajutorul. Întrucât cei care urmau să devină victimele unei situații la care vom face referire cu altă ocazie, știau că suntem singurul ziar care are curajul să scrie despre scandalurile în care Victor Maxim este implicat. Astfel că, atunci unii dintre ei ne -au sunat și ne -au povestit detalii incendiare despre ce anume s-a petrecut în urmă cu ceva timp.

 

În acel moment, am fost convinși de ceea ce bănuiam de mai multă vreme. De atunci ne -am dat seama de cum funcționează rețeta lui Victor Maxim. Astfel am avut încă o confirmare prezentată și certificată de mai mulți martori de felul în care Victor Maxim profită de oameni și de anumite circumstanțe ca să -și atingă unele obiective “de natură personală.”

MAXIM Digi

Revenind la ultima lui încercare de a se folosi de o anumită circumstanță ca să -și atingă scopurile , o sa continuăm să fim cât mai obiectivi și să vă relatăm adevărul. După ce i –am ascultat pe cei care au sunat disperați cerând ajutorul, i-am sfătuit să țină legătura cu noi și să -i informeze mai departe și pe alții,eventual și pe cei în măsură, cât mai mai sus posibil, inclusiv pe unul din partenerii cu care colaborează.

Urmează să vă oferim mai multe informații despre ceea ce s-a întâmplat, însă până atunci, ca sa nu repetăm ceea ce am mai scris și cu altă ocazie o să vă invităm să căutați pe internet expresia “”Victor Maxim scandaluri “” .Dacă după ce veți face o astfel de căutare veți găsi printre alte subiecte legate de scandalurile în care a fost implicat Victor Maxim și un titlu precum- ” Victor Maxim declară “Unii dintre pensionari sunt sălbatici “,cu siguranță veți incepe să înțelegeți și să conștientizați cine este cu adevărat Victor Maxim!

Victor-Maxim-in-pauza-de-presa

Dacă faceți parte din lista celor care cred că o astfel de declarație ofensatoare, putea sa fie făcută numaidecât de o persoană precum Victor Maxim, atunci să nu vă mirați pentru că o sa vă spunem imediat și de ce. Din cauza setei lui de protagonism, atunci cand vede mass- media în fața ochilor, își “pierde controlul “. Atunci când a facut acea declaraţie care a facut atât pe pensionari cât şi copii lor să se simtă ofensați, s-a gandit doar la dorinta lui anormală de a fi scos în față și practic remarcat, băgat în seama de toată lumea indiferent că trebuie sa ofenseze pe alții ca să merite să fie acolo.

Ținem să vă aducem la cunoștință faptul că de ani de zile acest cetățean care a stat o vremea pe băncile facultății ca să devină preot, se folosește de oameni și de o serie de circumstanțe ca sa atingă unele obiective… “diabolice” .De multe ori spune lucruri atât de grave și ofensatoare unor persoane, încât unii dintre redactorii ziarului nostru au decis să înceteze colaborarea.

De aceea, pentru a putea să vă spunem adevărul necosmetizat și implicit de a mai atenua încă o situație scandaloasă provocată de Victor Maxim ,apelăm la un verset (parafrazat) din Sfânta Scriptură pe care în mod normal Victor Maxim în calitate de fost student de Teologie trebuie sa-l știe- „Iartă-l pe Victor Maxim Doamne ca nu stie ce face și ce spune!” Am făcut acest lucru de atâtea ori încât am crezut ca alții își vor dea seama de anumite lucruri despre care nu avem competențe să ne pronunțăm,cu toate că poate ca vom auzi un sunet de sirenă. Din păcate, deoacamdata încă acest lucru nu s-a petrecut și ca atare vom continua să scriem despre o astfel de anomalie, până când lumea va afla că atunci când vor auzi un astfel de sunet atunci nu vor mai fi folosiți de cel care a devenit de multă vremea protagonist în ziarul nostru .

The Hub Constanta - Victor Maxim interviu

Până atunci ca sa vă putem realiza o imagine cât mai perfectă a acestui personaj o sa vă mai putem spune că există unii care deja au devenit victimele lui în mai multe ocazii ce îl caracterizează ca pe o ființă fără doză de umanitate,fără suflet. Alții ne-au spus că este în stare să „calce cu bocancii săi peste cadavrele  sensibilității” unor ființe umane pentru a-și atinge scopurilor sale. Dar aceasta nu este tot, deoarece de multe ori stă la pândă, lăsând pe alții să se chinuie sa conceapă și să organizeze evenimente. Apoi,ca un adevărat bussinesman şcolit în Balcani, se bagă în faţă ca să își satisfacă setea lui anormală de protagonism şi cu ajutorul ONG ului care îl conduce-Descoperă Constanţa, sub pretextul promovării unor evenimente diverse şi clipuri uploadate pe conturile sale de socializare se erijează în… Mecena tuturor activităţilor.

Ca să fim convingători o să vă oferim o mostră de prezentare, (de fapt un comentariu lăsat în urmă cu două săptămâni )ca şi o reacţie la un eveniment prezentat de cel mai bine clasat candidat pentru fotoliul de primar al Constanţei.Poate că, dacă veți citi pe îndelete veți înțelege și în ce tabără este înregimentat. De aceea, pentru justeţe vom cita din felul său de prezentare, păstrând și luând în condiderare comentariile şi reacţiile dumneavoastră :

„Consiliul Judeţean se chinuie sa deschidă în această vară un HUB cultural la Centrul Jean Constantin. Din 2014 Constanţa are primul HUB deschis de caătre voluntari, înaintea autoritatăţilor, din resurse proprii în Tomis Mall. City Hub Constanţa (Bibliotecara Colorata) este unul dintre cele mai mari hub-uri din România.

Deşi lucrurile merg greu la Constanţa, dau like-ul meu pentru că cineva miş cumva lucrurile, se face ceva. Aş da like-ul meu şi lui Chitac, daca ar posta macar o data si ceva pozitiv despre orasul meu. Sunt Victor Maxim şi iubesc Constanţa! Normal că vreau mai mult pentru oraş! Pun mâna la muncă şi fac ceva real pentru oraş, frustrările le las acasă în dormitor şi le analizez în nopţile albe pregatite pentru zilele în care sunt un cetăţean activ în citadela tomitană.”

Iar, dacă tot nu v-am convins, domnia sa are un anumit mod de a prezenta, de a ieşi în faţă, de a şi satisface această sete de protagonism invocată şi demonstrată de către noi.

afis” Săptămâna Copilăriei 28 mai 5 iunie

Asociaţia Descoperă Constanţa şi Descoperă Piaţa Ovidiu vă invită la a doua ediţie a Săptămânii Copilăriei.
Muzica, ateliere de pictură, jocuri şi concursuri cu premii alături de partenerii evenimentului. Accesul şi participarea la actiuni si evenimente sunt gratuite.

Pentru mai multe detalii şi pentru calendarul evenimentelor din Piaţa Ovidiu dă like şi share paginii Descoperă Piaţa Ovidiu ( un proiect Asociaţia Descoperă Constanţa). „

Ca sa puteţi înțelege cum procedează o sa vă spunem următoarele. Pe data de 28 Mai va fi organizat un eveniment ce este ilustrat în poza alăturată. Întrucât Victor Maxim a anticipat că acțiunea respectivă va avea un impact deosebit în rândul mass mediei a făcut deja un plan ca să poată profita de o asemenea conjunctură. În acest scop chiar daca nu are nicio calitate oficială și care să fie trecut pe afiș a început să mobilizeze pe cei de care se folosește.

Până la data respectiva vă promitem să revenim cu mai multe informații despre felul în care Victor Maxim se folosește de oameni si de anumite circumstanțe ca el să poată atinge anumite scopuri de natură personală și totodată să vă informăm de felul în care a vrut să se folosească de o anumita situație și să obțină niște bani, însă a fost demascat. Până atunci să nu uitați că setea lui de protagonism depășește orice limită. Atunci cand vede mass-media în fata ochilor sau anticipează ca o situație îl va ajuta să iasă în față așa cum îi place lui ,salivează si chiar „turbează „mai ceva ca animalul acela din celebrul experiment a lui Pavlov.

 

ATENŢIE! 

REDACȚIA ZIARULUI NOSTRU INVOCĂ ARTICOLUL NUMĂRUL 30 DIN CONSTITUȚIE CE PRECIZEAZĂ CLAR CĂ LIBERTATEA DE EXPRIMARE A GÂNDURILOR, A OPINIILOR SAU A CREDINŢELOR ŞI LIBERTATEA CREAŢIILOR DE ORICE FEL, PRIN VIU GRAI, PRIN SCRIS, PRIN IMAGINI, PRIN SUNETE SAU PRIN ALTE MIJLOACE DE COMUNICARE ÎN PUBLIC SUNT INVIOLABILE.IAR CENZURA DE ORICE FEL ESTE INTERZISĂ.

Sursa foto: letsdoitromania.roCriteriul Național,www.joienegru.ro

Departamentul Pamflet Criteriul va urmări îndeaproape acest caz și promite că vă va ţine la curent cu desfăşurarea ulterioară a evenimentelor!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo