Criteriul National

Victoraş, Prinţul Gunoaielor angajat în campania „Curătăm Ograda Noastră”

Victoraş, Prinţul Gunoaielor angajat în campania „Curătăm Ograda Noastră”
aprilie 01
15:21 2016

imag_articol_printul_gunoaielor

Articolul este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Primaria anunţă cu surlete şi trâmbiţe în ziua de 31.03 anul curent noua campanie de măturare a gropilor şi a trotuarelor pline de maşini pentru care face apel la populaţie şi agenţii economici. Dupa 16 ani de regim vegetal administrativ, timp în care oraşul a devenit o mare pată gri pe harta ţării, la malul mării, bineînţeles că administraţia se asteaptă ca cetăţenii să sară cu mic cu mare să dea cu aspiratorul şi cu parfum pe mândrele străzi ale oraşului.
Interimarul l-a chemat la luptă pe cel mai destoinic Prinţ al Gunoaielor, Victoraş cel poznaş şi harnic la Maxim, nelipsit la fluierul lui Făgă care are mare încredere în cârpăcelile şi manipulările micuţului luat în dreapta lui la conferinţa de presă. Din această serie amintim expunerea cărţilor (primite donaţie) la umiditate şi ultraviolete în Pţa Ovidiu şi manipularea celor mici la strâns gunoaie în grădina Mall-ului – parcul Tăbăcăriei – acolo unde primăria plăteşte pază şi firma Pomacost pentru întreţinere.

poza

Poluarea este în floare, parcurile pe cale de dispariţie, monumentele paragină, RATC-ul se târâie în fum, rable nemţeşti la greu prin oraş şi primăria cu excedent bugetar de 40 de milioane de euroi cheamă populaţia la măturat şi plantat floricele perene lângă bordurile rupte?! Mare Ti-e ograda

23

 

Sursa foto: observator.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo