Criteriul National

VIDEO ​Nicușor Dan: Ieșiți la vot încă din momentul ăsta pentru a evita aglomeraţia / Căutați cu răbdare pe buletinul de vot – Politic

VIDEO ​Nicușor Dan: Ieșiți la vot încă din momentul ăsta pentru a evita aglomeraţia / Căutați cu răbdare pe buletinul de vot – Politic
septembrie 27
12:44 2020

Candidatul dreptei Primăria Capitalei, Nicuşor, Dan, îi îndeamnă pe bucureşteni să iasă la vot „încă din momentul ăsta” pentru a evita aglomerația și spune că „este un moment al revanşei”. El a acuzat că în ziua votului continuă „campania murdară”. Nicușor Dan a mai spus că a primit sesizări din partea alegătorilor că „se descurcă mai greu cu buletinul de vot pentru primar” și i-a îndemnat pe oameni să caute cu răbdare și să aleagă candidatul preferat.

„Este un moment al revanşei, revanşă pentru 10 august, revanşă pentru caracatiţa corupţiei din primărie care a ţinut în subdezvoltare acest oraş, caracatiţă pe care o să o trimitem acolo unde îi este locul. E un moment al revanşei pentru această campanie murdară care continuă şi în momentele astea cu telefoane mincinoase, cu publicitate plătită deşi şi legea şi Biroul Electoral le-a interzis, revanşă împotriva unui politician care a refuzat tot mandatul ăsta să dea ochii cu bucureştenii şi a fugit de bucureşteni inclusiv în dimineaţa asta, când a minţit presa asupra orei la care se va duce la vot”, a afirmat Nicuşor Dan, duminică.

El a spus că scrutinul de duminică este „o alegere despre valorile în care credem, este o alegere despre onestitate, competenţă, cinste, dreptate, decenţă în politică”.

Nicușor Dan îi îndeamnă pe bucureşteni să iasă la vot „încă din momentul ăsta” pentru a evita aglomerația din orele următoare.

De asemenea, el a scris pe Facebook că am primit sesizări din partea alegătorilor că se descurcă mai greu cu buletinul de vot pentru primar.

  • „Vă reamintesc că pe buletinul de vot pentru Primarul Municipiului București:
  • - candidații independenți nu au siglă electorală, ci mențiunea CANDIDAT INDEPENDENT
  • - cei patru candidați independenți ne regăsim la finalul listei, paginile 2 și 3
  • Căutați cu răbdare și alegeți candidatul preferat! Este important să distribuiți acest mesaj pentru a-i ajuta pe cei care merg la vot!”, a scris Nicușor Dan.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul