Criteriul National

VIDEO Donald Trump, cel mai clar indiciu de până acum că va candida din nou în 2024 – International

VIDEO Donald Trump, cel mai clar indiciu de până acum că va candida din nou în 2024 – International
ianuarie 27
20:04 2022
Fostul președinte american Donald Trump a dat cel mai clar semn de până acum că intenționează să candideze din nou la președinția Statelor Unite în 2024, relatează Insider.

Într-o înregistrare video făcută la unul dintre cluburile deținute de Trump în Florida, unul dintre partenerii de golf ai lui Donald Trump afirmă: „Primul la lovitură, al 45-lea președinte al Statelor Unite”.

„Al 45-lea și al 47-lea”, răspunde Donald Trump zâmbind înainte de a fi aplaudat de celelalte persoane prezente.

Trump nu a anunțat încă oficial dacă va candida din nou la președinția SUA deși a dat de înțeles acest lucru de mai multe ori. El a anunțat încă din vara anului trecut că a luat o decizie în privința unei noi candidaturi, fără a preciza însă care este aceasta.

Donald Trump își ține susținătorii în suspans

Fostul președinte republican a declarat ulterior în luna noiembrie că „probabil” va aștepta să treacă alegerile parțiale („midterm”) pentru Congres de anul acesta înainte de a confirma că va candida în 2024.

La un miting electoral ce a avut loc în statul Iowa în octombrie 2021 el a dezvăluit și care ar fi viitorul său slogan, dacă va decide să candideze: „Make America Great Again, Again”.

În pofida numeroaselor probleme juridice cu care se confruntă atât el cât, și apropiați ai săi sau membri ai familiei sale, el rămâne extrem de popular în rândul alegătorilor Partidului Republican.

Un sondaj Reuters/Ipsos în luna decembrie a anului trecut arată că acesta avea la momentul respectiv un avans de 43 de puncte procentuale față de Ron DeSantis, guvernatorul republican al Floridei despre care se crede că își va anunța aproape sigur candidatura pentru alegerile din 2024.

Printre ceilalți potențiali candidați republicani se numără fostul vicepreședinte al lui Trump, Mike Pence, fostul său secretar de stat, Mike Pompeo, și fostul guvernator al statului New Jersey, Chris Christie, în trecut un fost aliat al lui Trump care a devenit între timp un critic vocal.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul