Criteriul National

VIDEO Rudy Giuliani s-a dezlănţuit împotriva „presei idioate” la Fox News. Nici postul de casă al conservatorilor nu a scăpat – International

VIDEO Rudy Giuliani s-a dezlănţuit împotriva „presei idioate” la Fox News. Nici postul de casă al conservatorilor nu a scăpat – International
octombrie 08
00:37 2019
Avocatul personal al lui Donald Trump, Rudy Giuliani, s-a dezlănţuit împotriva „presei idioate”, în timpul celui mai recent interviu televizat despre ancheta privind punerea sub acuzare. Fostul primar al New York-ului s-a răstit chiar la moderatorul Howard Kurtz pentru că a îndrăznit să contrazică afirmaţiile sale cu privire la principalul rival, Joe Biden, al preşedintelui SUA pentru 2020, potrivit The Independent, citat de Rador.

„Shhhh, shhhh, aşteaptă înainte să mă întrerupi”, a spus el. „Ştiu că vrei să-l aperi cu tărie, dar este patetic, jalnic. „Mă contrazici imediat. Amicii lui Biden şi fidelii democraţilor primesc 15 minute să răspundă la o întrebare, pe mine mă contrazici înainte de a intra un minut în propoziţie”. La un moment dat, Kurtz a trebuit să facă un gest frenetic de oprire, pentru a-l determina pe Guiliani să tacă, pentru a putea tăia pentru o pauză publicitară. Giuliani se află în centrul anchetei de impeachment legată de întrebarea dacă preşedintele a făcut presiuni asupra Ucrainei pentru a investiga afacerile lui Biden şi ale familiei sale în această ţară.

Deşi oficialii ucraineni au spus că Biden nu a fost niciodată implicat în vreo infracţiune, Giuliani i-a acuzat în mod repetat de corupţie. El a mai susţinut că ar trebui să fie „lăudat” pentru anchetarea lui Joe Biden în numele preşedintelui, adăugând că „asta face un avocat bun”. Şi după ce a acuzat mass-media că a acceptat negările lui Biden, el i-a spus lui Kurtz: „Ar trebui să îţi fie ruşine de propria persoană, de profesia ta”. Guiliani a continuat afirmând că familia Biden a fost implicată în acte de corupţie şi în România şi China. „Presa ta idiotă nu-şi poate da imagina că îl plăteau pe Joe Biden, chinezii îi plăteau 1,5 miliarde de dolari acestui tip, îl cumpărau pe vicepreşedinte”, a adăugat el.

Săptămâna trecută, staff-ul de campanie al lui Biden s-a plâns că Giuliani răspândeşte „false teorii ale conspiraţiei în numele lui Donald Trump” şi a cerut reţelelor de ştiri să-l invite la interviuri. El şi-a exprimat în repetate rânduri acuzaţiile de „corupţie în administraţia Obama”, de când un denunţător a făcut o plângere oficială în legătură cu apelul telefonic al lui Trump cu Volodymyr Zelensky, în care Trump a făcut presiuni asupra preşedintelui ucrainean pentru a-l investiga pe Biden. De atunci, un al doilea denunţător a ieşit la rampă cu „informaţii de primă mână” legate de acuzaţii, a reieşit duminică.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul