Criteriul National

Un studio din Bucuresti în topuri

Un studio din Bucuresti în topuri
decembrie 30
00:07 2017

Capitala este locul unde mai toată lumea merge pentru a-și depăși limitele, pentru a se redescoperi, pentru că oferă mult mai multe posibilități decât majoritatea județelor din România. În București au apărut în ultimii ani foarte multe studiouri de videochat.

Videochatul este un domeniu ce a început să prindă amploare în România din ce în ce mai mult. Foarte multe studiori de videochat se întrec pe condițiile pe care le oferă pentru a putea ajunge în topuri. Însă acesta să fie secretul succesului oare? Condițiile și luxul pe care îl oferă un studio îl fac să ajungă în top sau calitatea oamenilor de acolo?

Firește că pentru a fi în top, e nevoie de mult mai mult decât atât, e nevoie de perseverență, de seriozitate, de muncă, de dorință și de ambiție. Drumul spre succes este pavat cu multe dezamăgiri și eșecuri, dar asta nu ar trebui să descurajeze ci mai degrabă să impulsioneze.

Revenind, care e secretul unui studio de videochat de succes din capitală? Ca să răspundem cel mai bine la această întrebare, am întrebat unul dintre cele mai bune studiouri.

Live Studio este un studio de videochat din București ce de câțiva ani încoace își menține poziția în primele locuri ale topurilor.

Conform spuselor manageri studioului, Alexandra, succesul nu a stat în aparatură și lux, cât a stat în calitatea oamenilor și relațiilor ce s-au format acolo:

Alexandra-managera-live-studio-videochat-bucuresti„Firește, e important să ai o aparatură de ultimă generație, e important să ai niște camere foarte bine dotate și aranjate, ăsta e primul lucru pe care îl vede o tânără atunci când pășește în Live Studio. Dar zice și vorba aceea: Haina nu face pe om. Ce-i drept, chiar dacă inițial se va lăsa mai mult atrasă de partea aceasta exterioară, după câteva luni de muncă va descoperi că aici la noi punem foarte mare accent pe comunicare și pe relațiile cu cei din jur.”

Tot Alexandra spune că inteligența emoțională e principalul lucru ce trebuie urmărit atunci când angajează un nou model.

„Dacă toți angajatorii, fie aceștia din orice domeniu, au încerca să analizeze capacitatea de a-și controla emoțiile ale persoanelor ce urmează să la engajeze, vă asigur eu că nu vor mai exista niciun fel de probleme. Școala pune mare accent pe inteligența academică, dar cui îi sunt lăsate emoțiile? În Live Studio nu veți întâlni niciodată discuții între modele sau certuri. Dacă cineva are vreodată vreo problemă, este invitat să discute cu mine și împreună să găsim o soluție.”

Cheia succesului stă în mâinile emoțiilor și relațiilor create cu cei din jur. Live Studio este un studio de videochat profesionist, un studio de videochat din București care a ajuns în topuri nu întrecându-se prin lux, ci întrecându-se prin emoții și stare de bine.

Dacă vrei să lucrezi într-un mediu ambiental plăcut și să ai și un salariu mai mult decât mulțumitor, atunci poate ar trebui să aplici. Live Studio este în permanentă căutare de noi fete, de fete cu idei inovative și minți dezinvolte, de fete care să le aducă noi premii și care să completeze colectivul!

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro