Criteriul National

Videochatul dintr-o perspectivă diferită!

Videochatul dintr-o perspectivă diferită!
ianuarie 15
12:53 2019

Trăim în secolul tehnologiei, în secolul vitezei, într-un secol în care suntem practic bombardați de informații din toate părțile. Cu siguranță ai văzut până acum, cel puțin o singură dată, pe vreun site de socializare o reclamă la un studio de videochat. În ultimii ani, acest domeniu a prins amploare destul de mult, ca dovadă, din ce în ce mai multe studiouri au apărut peste noapte și sunt în căutare de noi modele.

Pentru unele studiouri, lucrurile au mers destul de bine, au reușit să ajungă acolo unde și-au propus sau poate chiar mai sus, pentru altele însă, treburile au stat mai rău și au dispărut la fel de repede cum au și apărut.

Ce face diferența? Care este secretul? Ce ar trebui tu să alegi, ca tânără curioasă ce-și dorește să încerce ceva nou?

Pentru a exemplifica cât mai bine succesul în acest domeniu, pentru a vă împărtăși câteva secrete și pentru a vă oferi o imagine diferită a ceea ce înseamnă videochatul, am ales un studio videochat Galați cu o experiență în domeniu de 7 ani, 7 ani în care și-au croit propriul drum pentru a ajunge aici, atât de departe!

Încă din titlu am vrut să subliniem că SmartChat abordează acest domeniu dintr-o perspectivă diferită. La ce ne-am referit?

Andreea-manager-Smartchat„Suntem sinceri și transparenți față de modelele noastre. Nu promitem că vom oferi salarii enorm de mari în cel mai scurt timp, ci promitem că-ți vom oferi ție condițiile necesare pentru a ajunge la un venit de invidiat, promitem că vom investi în tine pentru ca tu să crești, iar împreună cu tine vom crește și noi.” Sunt cuvintele managerei studioului, Andreea.

Într-un astfel de domeniu, toate tinerele își doresc sinceritate din partea angajatorilor, și răspunsuri cât se poate de clare. Reclamele la diverse studiouri sunt parcă perfecte și prezintă acest job ca meseria de vis a oricărei fete. Sume foarte mari de bai câștigate în cel mai scurt timp, vieți luxoase, pe scurt, orice și-ar putea dori o fată.

Videochatul trebuie prezentat dintr-o perspectivă cât se poate de obiectivă și pe înțelesul tuturor. E adevărat că se poate câștiga bine, însă nimic nu apare ca prin minune, peste noapte!

    „Niciodată nu am folosit actori în clipurile noastre de prezentare sau în reclame. Tocmai pentru că vrem să le arătăm fetelor noastre cât suntem de sinceri și deschiși. Imaginile din clipurile noastre de prezentare sunt surprinse exclusiv din studioul nostru, personalul este același care te va îndruma dacă vei alege să vii la noi.”

SmartChat oferă invitații tuturor tinerelor care-și doresc să încerce ceva diferit. Andreea așteaptă toate tinerele dornice de un nou început la un interviu. Îți poți pregăti o listă de întrebări dinainte și poți fi sigură că vei afla toate răspunsurile de care ai nevoie.

„Ne place să spunem despre fetele noastre că atunci când au venit la noi erau o simplă sămânță gata să înflorească, iar noi am oferit solul, apa, lumina și toate condițiile propice pentru dezvoltarea lor, și iată ce flori frumoase au ajuns astăzi!”

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei