Criteriul National

Videochatul dintr-o perspectivă diferită!

Videochatul dintr-o perspectivă diferită!
ianuarie 15
12:53 2019

Trăim în secolul tehnologiei, în secolul vitezei, într-un secol în care suntem practic bombardați de informații din toate părțile. Cu siguranță ai văzut până acum, cel puțin o singură dată, pe vreun site de socializare o reclamă la un studio de videochat. În ultimii ani, acest domeniu a prins amploare destul de mult, ca dovadă, din ce în ce mai multe studiouri au apărut peste noapte și sunt în căutare de noi modele.

Pentru unele studiouri, lucrurile au mers destul de bine, au reușit să ajungă acolo unde și-au propus sau poate chiar mai sus, pentru altele însă, treburile au stat mai rău și au dispărut la fel de repede cum au și apărut.

Ce face diferența? Care este secretul? Ce ar trebui tu să alegi, ca tânără curioasă ce-și dorește să încerce ceva nou?

Pentru a exemplifica cât mai bine succesul în acest domeniu, pentru a vă împărtăși câteva secrete și pentru a vă oferi o imagine diferită a ceea ce înseamnă videochatul, am ales un studio videochat Galați cu o experiență în domeniu de 7 ani, 7 ani în care și-au croit propriul drum pentru a ajunge aici, atât de departe!

Încă din titlu am vrut să subliniem că SmartChat abordează acest domeniu dintr-o perspectivă diferită. La ce ne-am referit?

Andreea-manager-Smartchat„Suntem sinceri și transparenți față de modelele noastre. Nu promitem că vom oferi salarii enorm de mari în cel mai scurt timp, ci promitem că-ți vom oferi ție condițiile necesare pentru a ajunge la un venit de invidiat, promitem că vom investi în tine pentru ca tu să crești, iar împreună cu tine vom crește și noi.” Sunt cuvintele managerei studioului, Andreea.

Într-un astfel de domeniu, toate tinerele își doresc sinceritate din partea angajatorilor, și răspunsuri cât se poate de clare. Reclamele la diverse studiouri sunt parcă perfecte și prezintă acest job ca meseria de vis a oricărei fete. Sume foarte mari de bai câștigate în cel mai scurt timp, vieți luxoase, pe scurt, orice și-ar putea dori o fată.

Videochatul trebuie prezentat dintr-o perspectivă cât se poate de obiectivă și pe înțelesul tuturor. E adevărat că se poate câștiga bine, însă nimic nu apare ca prin minune, peste noapte!

    „Niciodată nu am folosit actori în clipurile noastre de prezentare sau în reclame. Tocmai pentru că vrem să le arătăm fetelor noastre cât suntem de sinceri și deschiși. Imaginile din clipurile noastre de prezentare sunt surprinse exclusiv din studioul nostru, personalul este același care te va îndruma dacă vei alege să vii la noi.”

SmartChat oferă invitații tuturor tinerelor care-și doresc să încerce ceva diferit. Andreea așteaptă toate tinerele dornice de un nou început la un interviu. Îți poți pregăti o listă de întrebări dinainte și poți fi sigură că vei afla toate răspunsurile de care ai nevoie.

„Ne place să spunem despre fetele noastre că atunci când au venit la noi erau o simplă sămânță gata să înflorească, iar noi am oferit solul, apa, lumina și toate condițiile propice pentru dezvoltarea lor, și iată ce flori frumoase au ajuns astăzi!”

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul