Criteriul National

Videochatul dintr-o perspectivă diferită!

Videochatul dintr-o perspectivă diferită!
ianuarie 15
12:53 2019

Trăim în secolul tehnologiei, în secolul vitezei, într-un secol în care suntem practic bombardați de informații din toate părțile. Cu siguranță ai văzut până acum, cel puțin o singură dată, pe vreun site de socializare o reclamă la un studio de videochat. În ultimii ani, acest domeniu a prins amploare destul de mult, ca dovadă, din ce în ce mai multe studiouri au apărut peste noapte și sunt în căutare de noi modele.

Pentru unele studiouri, lucrurile au mers destul de bine, au reușit să ajungă acolo unde și-au propus sau poate chiar mai sus, pentru altele însă, treburile au stat mai rău și au dispărut la fel de repede cum au și apărut.

Ce face diferența? Care este secretul? Ce ar trebui tu să alegi, ca tânără curioasă ce-și dorește să încerce ceva nou?

Pentru a exemplifica cât mai bine succesul în acest domeniu, pentru a vă împărtăși câteva secrete și pentru a vă oferi o imagine diferită a ceea ce înseamnă videochatul, am ales un studio videochat Galați cu o experiență în domeniu de 7 ani, 7 ani în care și-au croit propriul drum pentru a ajunge aici, atât de departe!

Încă din titlu am vrut să subliniem că SmartChat abordează acest domeniu dintr-o perspectivă diferită. La ce ne-am referit?

Andreea-manager-Smartchat„Suntem sinceri și transparenți față de modelele noastre. Nu promitem că vom oferi salarii enorm de mari în cel mai scurt timp, ci promitem că-ți vom oferi ție condițiile necesare pentru a ajunge la un venit de invidiat, promitem că vom investi în tine pentru ca tu să crești, iar împreună cu tine vom crește și noi.” Sunt cuvintele managerei studioului, Andreea.

Într-un astfel de domeniu, toate tinerele își doresc sinceritate din partea angajatorilor, și răspunsuri cât se poate de clare. Reclamele la diverse studiouri sunt parcă perfecte și prezintă acest job ca meseria de vis a oricărei fete. Sume foarte mari de bai câștigate în cel mai scurt timp, vieți luxoase, pe scurt, orice și-ar putea dori o fată.

Videochatul trebuie prezentat dintr-o perspectivă cât se poate de obiectivă și pe înțelesul tuturor. E adevărat că se poate câștiga bine, însă nimic nu apare ca prin minune, peste noapte!

    „Niciodată nu am folosit actori în clipurile noastre de prezentare sau în reclame. Tocmai pentru că vrem să le arătăm fetelor noastre cât suntem de sinceri și deschiși. Imaginile din clipurile noastre de prezentare sunt surprinse exclusiv din studioul nostru, personalul este același care te va îndruma dacă vei alege să vii la noi.”

SmartChat oferă invitații tuturor tinerelor care-și doresc să încerce ceva diferit. Andreea așteaptă toate tinerele dornice de un nou început la un interviu. Îți poți pregăti o listă de întrebări dinainte și poți fi sigură că vei afla toate răspunsurile de care ai nevoie.

„Ne place să spunem despre fetele noastre că atunci când au venit la noi erau o simplă sămânță gata să înflorească, iar noi am oferit solul, apa, lumina și toate condițiile propice pentru dezvoltarea lor, și iată ce flori frumoase au ajuns astăzi!”

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu