Criteriul National

Videochatul nonadult, o alternativa extrem de atractiva pentru studente

Videochatul nonadult, o alternativa extrem de atractiva pentru studente
mai 10
15:00 2017

Chiar daca marile orase din Romania, unde exista centre universitare, ofera numeroase locuri de munca in diverse domenii pentru studenti, majoritatea dintre acestea sunt foarte prost platite. Iar acolo unde salariile sunt decente, programul este extrem de aglomerat, ceea ce duce de multe ori la insuccesul sau chiar la abandonul scolar, in favoarea castigarii unui trai la limita decentei. In aceste conditii, o alternativa profesionala din ce in ce mai populara pentru studente, dar si pentru studenti, este videochatul nonadult. Acesta interzice nuditatea si se concentreaza pe simple discutii online intre modele si membrii siteurilor de videochat, dispusi sa plateasca bani frumosi pentru o companie atragatoare, placuta si distractiva.

Slujbele cu program incarcat sau salarii mici constituie o realitate pentru studentii din Romania, care de cele mai multe ori se chinuie sa faca fata presiunii profesionale, scolare si sociale. In disperare de cauza, acestia trec peste mentalitati invechite si tabuuri si aleg sa lucreze ca modele de videochat nonadult. Acest job le poate asigura atat confortul financiar inca din prima luna de activitate, cat si programul de lucru mult dorit, care sa le permita sa-si continue studiile fara probleme. Asa ca nu este de mirare de ce din ce in ce mai multi oameni devin interesati sa profeseze in acest domeniu in perioada facultatii si multi dintre ei chiar si dupa aceea.

Daca in anii ’90, acest domeniu nu era privit cu ochi buni de catre societate, deoarece majoritatea firmelor din domeniu lucrau la negru sau, in cel mai bun caz, la gri, in prezent, videochatul este un sector economic reglementat, iar studiourile si modelele lucreaza pe baza de contract si platesc taxe si impozite. Acestea din urma au toate avantajele unui angajat intr-o multinationala si duc o viata fara griji financiare. Acest lucru se datoreaza atat eforturilor lor pe siteurile de videochat nonadult, cat si bonusurilor de fidelitate si a creditelor fara dobanda oferite chiar de catre angajator.

Studio 20 este cel mai bun studio de videochat din lume si ofera atat un cadru legal de lucru, cat si numeroase alte beneficii studentilor care aleg sa mearga pe acest drum. Acesta ofera si confidentialitate totala celor care isi doresc acest lucru, de teama ca jobul in videochat sa nu aiba repercusiuni asupra viitoarei lor cariere, cat si promovare la nivel international, pentru cei care isi asuma aceasta meserie in mod fatis.

Videochatul nonadult implica discutii in limba engleza, prin intermediul unui laptop cu webcam, conectat la internet, cu diverse persoane din Marea Britanie sau din Statele Unite al Americii. Cei care apeleaza la serviciile modelelor de videochat nonadult sunt oameni care vor sa scape de rutina, de plictiseala, de oboseala sau de singuratate si care sunt dispusi sa plateasca bani pentru acest lucru. Modelele de videochat  care lucreaza la un studio premium, cum este Studio 20, care se ocupa profesional de recrutarea si formarea lor, castiga pana la 25.000 de dolari pe luna. Ele au contract de artist-interpret, asigurare medicala privata, program flexibil si numeroase alte avantaje.

Studio 20 este un studio de videochat nonadult, care s-a remarcat inca de la aparitia lui pe piata prin corectitudine, transparenta si profesionalism. Modelele de aici pot oricand sa consulte registrele contabile pentru a vedea castigurile realizate pe siteurile pe care lucreaza sau sa-si verifice istoricul taxelor si impozitelor pe site-ul ANAF. Cei interesati, pot contacta Studio 20 la 0748.777.757 sau pe email, la angajari@studio20.ro, pentru orice intrebare sau pentru a programa un interviu.

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo