Criteriul National

Videochatul nonadult, o alternativa extrem de atractiva pentru studente

Videochatul nonadult, o alternativa extrem de atractiva pentru studente
mai 10
15:00 2017

Chiar daca marile orase din Romania, unde exista centre universitare, ofera numeroase locuri de munca in diverse domenii pentru studenti, majoritatea dintre acestea sunt foarte prost platite. Iar acolo unde salariile sunt decente, programul este extrem de aglomerat, ceea ce duce de multe ori la insuccesul sau chiar la abandonul scolar, in favoarea castigarii unui trai la limita decentei. In aceste conditii, o alternativa profesionala din ce in ce mai populara pentru studente, dar si pentru studenti, este videochatul nonadult. Acesta interzice nuditatea si se concentreaza pe simple discutii online intre modele si membrii siteurilor de videochat, dispusi sa plateasca bani frumosi pentru o companie atragatoare, placuta si distractiva.

Slujbele cu program incarcat sau salarii mici constituie o realitate pentru studentii din Romania, care de cele mai multe ori se chinuie sa faca fata presiunii profesionale, scolare si sociale. In disperare de cauza, acestia trec peste mentalitati invechite si tabuuri si aleg sa lucreze ca modele de videochat nonadult. Acest job le poate asigura atat confortul financiar inca din prima luna de activitate, cat si programul de lucru mult dorit, care sa le permita sa-si continue studiile fara probleme. Asa ca nu este de mirare de ce din ce in ce mai multi oameni devin interesati sa profeseze in acest domeniu in perioada facultatii si multi dintre ei chiar si dupa aceea.

Daca in anii ’90, acest domeniu nu era privit cu ochi buni de catre societate, deoarece majoritatea firmelor din domeniu lucrau la negru sau, in cel mai bun caz, la gri, in prezent, videochatul este un sector economic reglementat, iar studiourile si modelele lucreaza pe baza de contract si platesc taxe si impozite. Acestea din urma au toate avantajele unui angajat intr-o multinationala si duc o viata fara griji financiare. Acest lucru se datoreaza atat eforturilor lor pe siteurile de videochat nonadult, cat si bonusurilor de fidelitate si a creditelor fara dobanda oferite chiar de catre angajator.

Studio 20 este cel mai bun studio de videochat din lume si ofera atat un cadru legal de lucru, cat si numeroase alte beneficii studentilor care aleg sa mearga pe acest drum. Acesta ofera si confidentialitate totala celor care isi doresc acest lucru, de teama ca jobul in videochat sa nu aiba repercusiuni asupra viitoarei lor cariere, cat si promovare la nivel international, pentru cei care isi asuma aceasta meserie in mod fatis.

Videochatul nonadult implica discutii in limba engleza, prin intermediul unui laptop cu webcam, conectat la internet, cu diverse persoane din Marea Britanie sau din Statele Unite al Americii. Cei care apeleaza la serviciile modelelor de videochat nonadult sunt oameni care vor sa scape de rutina, de plictiseala, de oboseala sau de singuratate si care sunt dispusi sa plateasca bani pentru acest lucru. Modelele de videochat  care lucreaza la un studio premium, cum este Studio 20, care se ocupa profesional de recrutarea si formarea lor, castiga pana la 25.000 de dolari pe luna. Ele au contract de artist-interpret, asigurare medicala privata, program flexibil si numeroase alte avantaje.

Studio 20 este un studio de videochat nonadult, care s-a remarcat inca de la aparitia lui pe piata prin corectitudine, transparenta si profesionalism. Modelele de aici pot oricand sa consulte registrele contabile pentru a vedea castigurile realizate pe siteurile pe care lucreaza sau sa-si verifice istoricul taxelor si impozitelor pe site-ul ANAF. Cei interesati, pot contacta Studio 20 la 0748.777.757 sau pe email, la angajari@studio20.ro, pentru orice intrebare sau pentru a programa un interviu.

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul