Criteriul National

Videochatul nonadult, o alternativa extrem de atractiva pentru studente

Videochatul nonadult, o alternativa extrem de atractiva pentru studente
mai 10
15:00 2017

Chiar daca marile orase din Romania, unde exista centre universitare, ofera numeroase locuri de munca in diverse domenii pentru studenti, majoritatea dintre acestea sunt foarte prost platite. Iar acolo unde salariile sunt decente, programul este extrem de aglomerat, ceea ce duce de multe ori la insuccesul sau chiar la abandonul scolar, in favoarea castigarii unui trai la limita decentei. In aceste conditii, o alternativa profesionala din ce in ce mai populara pentru studente, dar si pentru studenti, este videochatul nonadult. Acesta interzice nuditatea si se concentreaza pe simple discutii online intre modele si membrii siteurilor de videochat, dispusi sa plateasca bani frumosi pentru o companie atragatoare, placuta si distractiva.

Slujbele cu program incarcat sau salarii mici constituie o realitate pentru studentii din Romania, care de cele mai multe ori se chinuie sa faca fata presiunii profesionale, scolare si sociale. In disperare de cauza, acestia trec peste mentalitati invechite si tabuuri si aleg sa lucreze ca modele de videochat nonadult. Acest job le poate asigura atat confortul financiar inca din prima luna de activitate, cat si programul de lucru mult dorit, care sa le permita sa-si continue studiile fara probleme. Asa ca nu este de mirare de ce din ce in ce mai multi oameni devin interesati sa profeseze in acest domeniu in perioada facultatii si multi dintre ei chiar si dupa aceea.

Daca in anii ’90, acest domeniu nu era privit cu ochi buni de catre societate, deoarece majoritatea firmelor din domeniu lucrau la negru sau, in cel mai bun caz, la gri, in prezent, videochatul este un sector economic reglementat, iar studiourile si modelele lucreaza pe baza de contract si platesc taxe si impozite. Acestea din urma au toate avantajele unui angajat intr-o multinationala si duc o viata fara griji financiare. Acest lucru se datoreaza atat eforturilor lor pe siteurile de videochat nonadult, cat si bonusurilor de fidelitate si a creditelor fara dobanda oferite chiar de catre angajator.

Studio 20 este cel mai bun studio de videochat din lume si ofera atat un cadru legal de lucru, cat si numeroase alte beneficii studentilor care aleg sa mearga pe acest drum. Acesta ofera si confidentialitate totala celor care isi doresc acest lucru, de teama ca jobul in videochat sa nu aiba repercusiuni asupra viitoarei lor cariere, cat si promovare la nivel international, pentru cei care isi asuma aceasta meserie in mod fatis.

Videochatul nonadult implica discutii in limba engleza, prin intermediul unui laptop cu webcam, conectat la internet, cu diverse persoane din Marea Britanie sau din Statele Unite al Americii. Cei care apeleaza la serviciile modelelor de videochat nonadult sunt oameni care vor sa scape de rutina, de plictiseala, de oboseala sau de singuratate si care sunt dispusi sa plateasca bani pentru acest lucru. Modelele de videochat  care lucreaza la un studio premium, cum este Studio 20, care se ocupa profesional de recrutarea si formarea lor, castiga pana la 25.000 de dolari pe luna. Ele au contract de artist-interpret, asigurare medicala privata, program flexibil si numeroase alte avantaje.

Studio 20 este un studio de videochat nonadult, care s-a remarcat inca de la aparitia lui pe piata prin corectitudine, transparenta si profesionalism. Modelele de aici pot oricand sa consulte registrele contabile pentru a vedea castigurile realizate pe siteurile pe care lucreaza sau sa-si verifice istoricul taxelor si impozitelor pe site-ul ANAF. Cei interesati, pot contacta Studio 20 la 0748.777.757 sau pe email, la angajari@studio20.ro, pentru orice intrebare sau pentru a programa un interviu.

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

iAgency

iAgency

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro