Criteriul National

Videochatul, o meserie controversata? Iata principiile de baza ale unui studio de videochat legal!

Videochatul, o meserie controversata? Iata principiile de baza ale unui studio de videochat legal!
august 31
18:38 2017

Studio20_videochat_Luxury-1506000883

Videochatul, o meserie pe cat de controversata, pe atat de profitabila, este un subiect despre care toata lumea discuta. Unii considera ca este imoral, altii spun ca este chiar ilegal, dar putini cunosc cum stau cu adevarat lucrurile! In primul rand, toata lumea ar trebui sa stie ca videochatul este legal, la noi in tara, inca din anul 2003. Iar ca orice activitate care se desfasoara in baza unor norme legislative, a unor conditii de munca fara cusur si la libera alegere a persoanelor care isi doresc sa devina modele de videochat, dupa bunul plac, inseamna ca aceasta activitate nu este nici imorala!

Desigur, exista insa foarte putine studiouri de videochat legale care se respecta cu adevarat si isi respecta implicit si modelele, din toate punctele de vedere. Dar asta nu inseamna ca ele nu exista deloc si ca videochatul nu poate fi o meserie respectabila si prospera, in adevaratul sens al cuvantului,. Studio20, cel mai mare studio de profil din lume, este un studio de videochat legal, cu acte in regula, care isi desfasoara activitatea in baza unor principii bine definite. Da, ai citit bine! Videochatul poate fi o meserie cu principii, ca oricare alta, daca ne referim la Studio20! Iar pentru a te convinge de asta, iata care sunt principiile de baza ale unui studio de videochat legal, dupa care functionam si de la care nu facem nicio abatere:

1. Contract de artist-interpret

Contractul sta la baza oricarui domeniu de munca legal. Prin urmare, in cadrul unui studio de videochat legal, cum este Studio20, se va semna un contract de artist-interpret inca din prima zi de activitate a modelelor! Acesta se semneaza pe loc, de comun acord, in dublu exemplar, iar orice eschivare in acest sens nu este specifica unui studio de videochat legal!

2. Act aditional pentru venituri sigure si legale

Plata fara documente este ilegala, si prin urmare nu face parte din principiile unui studio de videochat legal! De aceea, la Studio20, modelele angajate semneaza la fiecare doua saptamani un act aditional pentru evidenta taxelor si impozitelor catre stat, precum si pentru inregistrarea sumei finale pe care acestea o primesc. Transparenta incasarilor si a platilor efectuate reprezinta un principiu fundamental pentru un studio de videochat legal. Modelele sunt platite de societatea comerciala cu care au semnat contractul, in conturile indicate de catre ele, dupa preferinte. Orice alte modalitati de plata, prin carduri Payoneer, Paxum sau din firme offshore, nu sunt reprezentative pentru studiourile de videochat legale!

3. Criteriu obligatoriu de angajare: minim 18 ani

Este sub demnitatea unui studio de videochat legal sa angajeze persoane minore, videochatul fiind o industrie de divertisment strict dedicata adultilor. Studio20 respecta si aplica acest principiu in cadrul tuturor sediilor pe care le detine, atat in tara, cat si in afara granitelor. Este exclusa angajarea modelelor sub 18 ani cu acte false sau pe actele de identitate ale altor persoane, asa cum se practica in unele studiouri de videochat care pretind ca ar fi legale! Studio20 este un studio de videochat legal 100%, care si-a castigat respectul in cei peste 17 ani de experienta si a demonstrat ca isi trateaza cu respect modelele!

In principiu, oamenii cred, depreciativ, ca stiu ce presupune videochatul, fara sa stie ca aceasta activitate este legala si ca are la baza niste principii ferme si riguroase! De asemenea, confidentialitatea si profesionalismul fac parte din acestea. Nu atentam la demnitatea umana a modelelor noastre, nu le jignim, nu le santajam si nu le obligam sa practice aceasta meserie, totul desfasurandu-se in conditii de lucru excelente!

Studio20, cel mai mare studio de videochat legal din lume, demonstreaza cu fiecare zi ca videochatul poate fi o meserie respectabila, cu principii. Aici, modelele de videochat sunt tratate cu respect, invatate de catre specialisti tehnici de machiaj, de comportament, au parte de meditatii individuale la limba engleza si lectii de cultura generala, se bucura de cele mai luxoase conditii de munca, haine speciale si tehnologie de ultima generatie, astfel incat sa devina modele de top si sa castige pana la 10.000 de dolari pe luna – venituri fabuloase, dar cinstite, ca urmare a muncii depuse si perseverentei!

Daca vrei sa lucrezi pentru acest studio de videochat legal, programeaza-te pentru un interviu la unul din numerele 0724.777.757 / 0748.777.757. De asemenea, ne poti scrie pe adresa jobs@studio20.ro. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp, cu profesionalismul caracteristic unui studio de videochat legal!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo