Criteriul National

Videochatul prin ochii modelelor de la Enjoy Studios

Videochatul prin ochii modelelor de la Enjoy Studios
octombrie 10
17:53 2019

Frumusețea atrage și în foarte multe cazuri chiar vinde, iar acest lucru este valabil de multe secole, în orice cultură și orice rasă de pe mapamond. În ziua de astăzi, frumusețea cu ajutorul căreia se creează și o meserie este cea întâlnită în cadrul modelelor. Modelele, atât de talie națională, cât și de talie internațională, și-au creat o meserie pe baza aspectului lor plăcut, iar pe multe dintre acestea, meseria de model le-a transformat în influenceri pentru tinerii din ziua de astăzi, semn că frumusețea nu doar vinde, dar și influențează.

Modelele de videochat se bazează tot pe frumusețe pentru a-și asigura veniturile, iar frumusețea acestora, de foarte multe ori, într-o singură lună, se contorizează cu mult peste un salariu minim pe economie însumat pe un an de zile în România. Cu toate acestea, despre videochat se discută destul de puțin, căci este un subiect tabu pentru mulți oameni care nu înțeleg ce implică această artă a seducției atât de controversată și totuși atât de iubită.

Jobul în videochat reprezintă una dintre cele mai bine plătite meserii din România la momentul actual, care aduce multiple intrigi legate de moralitate și nuditate în rândul oamenilor din toate colțurile lumii. Cu toate acestea, nimeni nu poate să spună cu adevărat ce este videochatul și ce implică meseria de model în videochat mai bine decât modelele de videochat. Astfel, am luat un scurt interviu modelelor de la cel mai bun studio de videochat din Bacău (Enjoy Studios – https://www.enjoystudios.ro).

Ce este videochatul pentru tine?

Videochatul a fost șansa mea către o lume normală. Din păcate, nu toți ne naștem cu aceeași șansă – există persoane care se nasc în familii bogate, în care banii nu sunt niciodată o problemă, și există, de asemenea, persoane care au neșansa ca familia lor să nu aibă venituri financiare nici măcar pentru satisfacerea nevoilor primare. Zona aceasta a Moldovei nu a fost niciodată una bogată, sărăcia aici a devenit normalitate pentru mulți oameni. Eu nu m-am născut într-o familie extrem de săracă, dar pot să recunosc că au fost multe zile în care nu exista mâncare, astfel că videochatul pentru mine a însemnat o șansă la o viață normală. În momentul actual, eu sunt cea care întreține familia și le ofer membrilor familiei mele șansa la o viață normală, în care facturile nu mai reprezintă o problemă.” – Maria, 23 de ani.

Videochatul este o poveste frumoasă care pe lângă satisfacție îmi oferă și venituri colosale. Iubesc viața, iubesc oamenii și mă iubesc pe mine fix așa cum sunt, astfel că această meserie mi-a venit ca o mănușă. Aș veni în fiecare zi la studioul de videochat Enjoy deoarece s-a transformat din loc de muncă în casă, familie.” – Mona, 25 de ani.

Pentru mine, videochatul este artă. Un teatru interactiv.” – Sonia, 27 de ani.

Ce implică meseria de model de videochat?

„Mulți cred că meseria de model în videochat este tare ușoară și că orice femeie poate să o facă, lucru total greșit. Această meserie implică pasiune, secrete și dorințe. Un venit ridicat înseamnă o discuție lungă, iar un model trebuie să știe cum să capteze atenția interlocutorului și cum să îi stârnească curiozitatea.” – Ana. 22 de ani

Nu poți să fii model de videochat dacă nu te iubești tu pe tine. Multe femei vin aici cu o stimă scăzută de sine, iar dacă tu nu te apreciezi pe tine, cum te aștepți să te aprecieze cel din fața ta? Videochatul implică multe ore de training și de dezvoltare personală. Aici femeile învață cum să își pună în evidență calitățile și părțile frumoase, iar pornografia și vulgaritatea nu intra în această schemă.” – Ioana, 28 de ani

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul