Criteriul National

Viitorul-echipa antrenată și patronată de Gheorghe Hagi a câștigat în premieră titlul în Liga Întâi

Viitorul-echipa antrenată și patronată de Gheorghe Hagi a câștigat în premieră titlul în Liga Întâi
mai 13
20:39 2017

Viitorul Constanţa-echipa lui Gheorghe Hagi a câștigat titlul in Liga 1, dupa ce a învins sâmbătă seară, pe teren propriu, pe CFR Cluj cu 1-0, în ultima etapă a playoff-ului.

viitorul-liga-fc-viitorul

Unicul gol al meciului de la Ovidiu i-a aparținut lui Gabi Iancu Acesta a fost marcat în minutul 63, dintr-un penalty obținut de Florinel Coman dupa un duel cu Ionuț Larie… care (ca o ironie) semnase pentru FCSB în ziua meciului.

Titlul din această ediție a fost viu disputat ,deoarece trei echipe s-au luptat pentru titlu în ultima etapă a Ligii 1, în una dintre cele mai echilibrate ediții din istorie. Viitorul, FCSB și Dinamo au intrat pe teren în aceeași zi și la aceeași ora pentru a-și juca șansele și a-și câștiga supremația pentru sezonul 2016/2017.

Porniți ca favoriți, Hagi și compania au avut însă foarte multe nereușite și chiar au avut  de suferit în partida cu clujenii, care au avut ocaziile mai mari în prima repriza, în special datorită talentatului dar ineficientului Omrani, nereușitele sale i-au privat pe clujeni să intre în avantaj la pauză.

După pauză, pe Stadionul Național FCSB avea deja 3-0 cu CSU Craiova și se afla pe primul loc.De asemebea,în „Groapă”,Astra Giurgiu și Dinamo București se aflau la egalitate 1-1.

Curajul și inspirația lui Gheorghe Hagi și-au spus cuvântul,atunci când a modificat echipa inițială,introducându-i în teren pe Florinel Coman și Gabi Iancu, iar Viitorul a devenit mult mai prezentă în ofensivă.

Minutul 63 a fost momentul crucial în care stadionul din Ovidiu a explodat.Torul s-a petrecut fulgerător,iar penalty-ul executat de fostul stelist Iancu și obținut dupa un fault al viitorului stelist Larie au scris istoria acestui meci și campionat.

Până la final,tinerii lui Hagi au reușit să țină de balon și totodată să-i blocheze departe de poarta pe clujeni.

Finalul a consfințit acest scenariu și fiesta a început imediat după fluierul de final al arbitrului George Găman.

Ca fapt divers, Viitorul și FCSB au terminat sezonul la egalitate de puncte, câte 44, dar trupa lui Hagi, înființată abia acum 8 ani.

Viitorul-lui-Hagi-castiga-titlul-in-Liga-1

Din punctul de vedere al tuturor specialiștilor, campioana s-a decis grație rezultatelor mai bune înregistrate în meciurile directe din playoff (3-1 la Ovidiu si 1-1 pe Național Arena).

Întreg colectivul redacțional al ziarului Criteriul Naţional felicită din tot sufletul staff-ul managerial,  aparatul tehnic cât și în special pe eroii care au istorie pentru frumosul și inimosul proiect gândit și pus la îndeplinire de legenda vie a fotbalului românesc-domnul Gheorghe Hagi.

Sursa foto : https:// google.com

Sinteză realizată de către Prof.Dr.Daniel Mihai.CNA Regina Maria Constanţa, redactor-șef al ziarului Criteriul Național

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo