Criteriul National

Vino sa conduci o masina de vis la un pret de vis

Vino sa conduci o masina de vis la un pret de vis
martie 08
13:54 2017

Vine un moment cand dorim sa conducem ceva nou dar nu avem posibilitatea sa facem acest lucru datorita preturilor exorbitante din parcul auto.

Daca ne aflam in interes de afaceri, daca doar ce am aterizat pe aeroport sau daca pur si simplu dorim sa incercam ceva nou, trebuie sa stim ca se pot face inchirieri auto Iasi la cele mai bune preturi, mai ales ca ne apropiem de sezonul cald, acolo unde climaterizarea joaca un rol foarte important in deplasarea noastra de zi cu zi.

Conditiile de inchirieri sunt cat se poate de excelente, iar daca am implinit 21 de ani, daca dispunem de un carnet de sofer categoria B, putem alege o masina de o categorie superioara, capabila sa ne ajute sa ne demaram cum se cuvine actiunile.

Atunci cand suntem in interes de afaceri, cu siguranta imaginea firmei poate avea de suferit daca nu suntem atenti la detalii.

In acest caz o masina precum Volkswagen Jeta, Peugeot 407 sau Opel Vectra C pot fi solutiile ideale sa reprezentam firma noastra cum trebuie.

Poate nu o sa va vina sa credeti, dar exista anumite firme de inchirieri masini Iasi care se deosebesc cu desavarsire la pret, pornirea fiind de la 15-20 euro/zi la una din masinile de mai sus.

Mai mult, odata cu achitarea garantiei nu trebuie sa stam cu grija in ceea ce priveste returnarea acesteia, deoarece odata adusa in siguranta masina, ea va fi returnata in contul nostru intr-un anumit numar de zile conform contractului.

Insa, stiati ca inchirierea unei masini pe o durata mai lunga de timp va poate face sa economisiti bani, decat daca o inchiriati pe o perioada scurta de timp?

Acestea sunt cateva lucruri ce tin de marketing si pe care clientii trebuie sa le afle pentru a avea parte de cele mai bune conditii.

In plus, daca masina este avariata si nu din vina noastra, aceasta dispune de asigurare, iar odata dovedit ca nu a-ti avut nici o vina, nu veti plati nici o dauna suplimentara si contractul va fi respectat intru totul.

Asadar, toate avantajele cand vine vorba de aceste servicii rent a car din orasul Iasi si pentru a nu mai sta in suspans este bine sa consultati mediul online pentru a dispune aici si acum de cele mai bune oferte si de cele mai bune tipuri si clase de masini.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro