Criteriul National

Vino sa conduci o masina de vis la un pret de vis

Vino sa conduci o masina de vis la un pret de vis
martie 08
13:54 2017

Vine un moment cand dorim sa conducem ceva nou dar nu avem posibilitatea sa facem acest lucru datorita preturilor exorbitante din parcul auto.

Daca ne aflam in interes de afaceri, daca doar ce am aterizat pe aeroport sau daca pur si simplu dorim sa incercam ceva nou, trebuie sa stim ca se pot face inchirieri auto Iasi la cele mai bune preturi, mai ales ca ne apropiem de sezonul cald, acolo unde climaterizarea joaca un rol foarte important in deplasarea noastra de zi cu zi.

Conditiile de inchirieri sunt cat se poate de excelente, iar daca am implinit 21 de ani, daca dispunem de un carnet de sofer categoria B, putem alege o masina de o categorie superioara, capabila sa ne ajute sa ne demaram cum se cuvine actiunile.

Atunci cand suntem in interes de afaceri, cu siguranta imaginea firmei poate avea de suferit daca nu suntem atenti la detalii.

In acest caz o masina precum Volkswagen Jeta, Peugeot 407 sau Opel Vectra C pot fi solutiile ideale sa reprezentam firma noastra cum trebuie.

Poate nu o sa va vina sa credeti, dar exista anumite firme de inchirieri masini Iasi care se deosebesc cu desavarsire la pret, pornirea fiind de la 15-20 euro/zi la una din masinile de mai sus.

Mai mult, odata cu achitarea garantiei nu trebuie sa stam cu grija in ceea ce priveste returnarea acesteia, deoarece odata adusa in siguranta masina, ea va fi returnata in contul nostru intr-un anumit numar de zile conform contractului.

Insa, stiati ca inchirierea unei masini pe o durata mai lunga de timp va poate face sa economisiti bani, decat daca o inchiriati pe o perioada scurta de timp?

Acestea sunt cateva lucruri ce tin de marketing si pe care clientii trebuie sa le afle pentru a avea parte de cele mai bune conditii.

In plus, daca masina este avariata si nu din vina noastra, aceasta dispune de asigurare, iar odata dovedit ca nu a-ti avut nici o vina, nu veti plati nici o dauna suplimentara si contractul va fi respectat intru totul.

Asadar, toate avantajele cand vine vorba de aceste servicii rent a car din orasul Iasi si pentru a nu mai sta in suspans este bine sa consultati mediul online pentru a dispune aici si acum de cele mai bune oferte si de cele mai bune tipuri si clase de masini.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo