Criteriul National

Vino sa conduci o masina de vis la un pret de vis

Vino sa conduci o masina de vis la un pret de vis
martie 08
13:54 2017

Vine un moment cand dorim sa conducem ceva nou dar nu avem posibilitatea sa facem acest lucru datorita preturilor exorbitante din parcul auto.

Daca ne aflam in interes de afaceri, daca doar ce am aterizat pe aeroport sau daca pur si simplu dorim sa incercam ceva nou, trebuie sa stim ca se pot face inchirieri auto Iasi la cele mai bune preturi, mai ales ca ne apropiem de sezonul cald, acolo unde climaterizarea joaca un rol foarte important in deplasarea noastra de zi cu zi.

Conditiile de inchirieri sunt cat se poate de excelente, iar daca am implinit 21 de ani, daca dispunem de un carnet de sofer categoria B, putem alege o masina de o categorie superioara, capabila sa ne ajute sa ne demaram cum se cuvine actiunile.

Atunci cand suntem in interes de afaceri, cu siguranta imaginea firmei poate avea de suferit daca nu suntem atenti la detalii.

In acest caz o masina precum Volkswagen Jeta, Peugeot 407 sau Opel Vectra C pot fi solutiile ideale sa reprezentam firma noastra cum trebuie.

Poate nu o sa va vina sa credeti, dar exista anumite firme de inchirieri masini Iasi care se deosebesc cu desavarsire la pret, pornirea fiind de la 15-20 euro/zi la una din masinile de mai sus.

Mai mult, odata cu achitarea garantiei nu trebuie sa stam cu grija in ceea ce priveste returnarea acesteia, deoarece odata adusa in siguranta masina, ea va fi returnata in contul nostru intr-un anumit numar de zile conform contractului.

Insa, stiati ca inchirierea unei masini pe o durata mai lunga de timp va poate face sa economisiti bani, decat daca o inchiriati pe o perioada scurta de timp?

Acestea sunt cateva lucruri ce tin de marketing si pe care clientii trebuie sa le afle pentru a avea parte de cele mai bune conditii.

In plus, daca masina este avariata si nu din vina noastra, aceasta dispune de asigurare, iar odata dovedit ca nu a-ti avut nici o vina, nu veti plati nici o dauna suplimentara si contractul va fi respectat intru totul.

Asadar, toate avantajele cand vine vorba de aceste servicii rent a car din orasul Iasi si pentru a nu mai sta in suspans este bine sa consultati mediul online pentru a dispune aici si acum de cele mai bune oferte si de cele mai bune tipuri si clase de masini.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro