Criteriul National

Vrăjitorul de Os – nou record de Boss Office la Constanţa

Vrăjitorul de Os – nou record de Boss Office la Constanţa
noiembrie 01
23:19 2016

imag_articol

 

Rezumat al unei povești de succes Vrăjitorul de Os – nou record de Boss Office la Constanţa

Faptul ca oraşul port este un paradis, nici nu mai încape îndoială. De aceea,este deja bine cunoscut că prin plaiurile tomitane întâlnim numaidecât câinii merg cu colaci în coadă, curge miere în cascade de pe acoperişul cazinoului, avem parte numai de oameni cinstiți, corecți și inteligenți.

Aşa că, dintr-o dată,  spaţiile administraţiei au fost alocate evenimentelor culturale. Nevoia de a ști și de a cunoaște nu trebuie deloc limitată și cenzurată.

Luni a avut loc spectacolul ,,Vrajitorul de os” cu păpuşi împăiate şi pestriţ decolorate. Povestea prezintă viaţa unei Pisicuţe care locuia în apropiere de Kamsas şi, fiind lovită de furtuna fumului de grătare din centrul istoric visa să ajungă mai departe de curcubeul reclamelor erotice centrale. Pe drum întâlneşte un motan înfoiat care-o sfătuieşte să urmeze cărarea cu pavele pixelate unde mai întâlneşte lupul şi fii şi alte câteva arătări de tinichea. În cale le iese Harap-Alb călare care încearcă să le spună că direcţia este greşită, dar pisicuţa şi ai ei îşi bagă ghiarele în urechi şi işi văd de drum plini de avânt proletar, ceea ce nu îi scutește de neplăceri, uina dintre ele fiind aceea a prăbuşirii  în şanţurile istorice ale parcului arheologic.

Într-adevăr, avem parte de un tragic destin pentru Pisicuţă şi ai ei, dar măcar spectatorii să fi tras invăţăminte…

 

Sursa foto  Criteriul National

 

Departamentul Pamflet Criteriul

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo