Criteriul National

Vrei o petrecere in aer liber de lux? Inchiriaza un cort Pagoda!

Vrei o petrecere in aer liber de lux? Inchiriaza un cort Pagoda!
august 21
12:10 2017

Alegerea unor corturi de evenimente speciale nu este deloc usoara pentru aceia ce isi doresc ca sa inchirieze asemenea produse, deoarece ei trebuie ca sa tina seama de o multitudine de factori.

Cum alegem cortul de petrecere potrivit?

Doar cu respectarea de catre organizatori a unor principii de baza in materie de inchirieri corturi, participantii vor putea ca aiba parte de o experienta unica, feriti de soarele arzator, de stropii grei de ploaie sau de rafalele puternice ale unui vant pornit pe neasteptate.

Inainte de a se aventura in demersul de a inchiria un cort pentru un eveniment special, trebuie ca organizatorul petrecerii respective sa isi raspunda lui insusi la minim patru intrebari esentiale:

- Cat spatiu exista pentru instalarea cortului respectiv?

- Ce se intentioneaza a se pune sub cort? (O scena? Un anumit numar de mese si scaune? Un ring de dans?)

- Spatiul din interior va fi compartimentat in zone cu diferite destinatii (loc de luat masa, ring de dans, loc pentru bar, loc pentru orchestra sau DJ etc.) sau nu?

- Pe ce suprafata exterioara va fi instalat cortul de party inchiriat? Pe iarba, beton, piatra cubica, podea de lemn?

In raport de raspunsurile la acest set minimal de intrebari se poate alege si cortul ideal ca dimensiuni, forma, mod de instalare.

Exista corturi care au stalpi de sustinere doar pe margine, dar si corturi ce dispun de un pilon central, pentru o rezistenta superioara.

O atentie deosebita trebuie conferita si alegerii inaltimii cortului special, deoarece, precum va imaginati, un cort mai inalt este unul care ofera invitatilor o perspectiva mai buna si senzatia de confort deosebit, parand chiar mai spatios decat unul cu o inaltime mai redusa, dar cu aceeasi lungime si latime.

Foarte importanta este inaltimea unui cort pentru evenimente, daca in interior urmeaza a se organiza un spectacol ce impune amplasarea unei scene, unde vor performa diferiti artisti (muzicieni, actori) sau vor urca traineri ce vor tine conferinte.

Cortul Pagoda, o alegere spectaculoasa pentru o petrecere memorabila

Pentru evenimentele grandioase se pot inchiria corturi Pagoda, deoarece sunt frumoase, solide si care arata excelent indiferent daca in interiorul lor urmeaza a se desfasura o petrecere de nunta, una de botez, o conferinta sau chiar o lansare de produs de catre o companie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo