Criteriul National

Vrei o petrecere in aer liber de lux? Inchiriaza un cort Pagoda!

Vrei o petrecere in aer liber de lux? Inchiriaza un cort Pagoda!
august 21
12:10 2017

Alegerea unor corturi de evenimente speciale nu este deloc usoara pentru aceia ce isi doresc ca sa inchirieze asemenea produse, deoarece ei trebuie ca sa tina seama de o multitudine de factori.

Cum alegem cortul de petrecere potrivit?

Doar cu respectarea de catre organizatori a unor principii de baza in materie de inchirieri corturi, participantii vor putea ca aiba parte de o experienta unica, feriti de soarele arzator, de stropii grei de ploaie sau de rafalele puternice ale unui vant pornit pe neasteptate.

Inainte de a se aventura in demersul de a inchiria un cort pentru un eveniment special, trebuie ca organizatorul petrecerii respective sa isi raspunda lui insusi la minim patru intrebari esentiale:

- Cat spatiu exista pentru instalarea cortului respectiv?

- Ce se intentioneaza a se pune sub cort? (O scena? Un anumit numar de mese si scaune? Un ring de dans?)

- Spatiul din interior va fi compartimentat in zone cu diferite destinatii (loc de luat masa, ring de dans, loc pentru bar, loc pentru orchestra sau DJ etc.) sau nu?

- Pe ce suprafata exterioara va fi instalat cortul de party inchiriat? Pe iarba, beton, piatra cubica, podea de lemn?

In raport de raspunsurile la acest set minimal de intrebari se poate alege si cortul ideal ca dimensiuni, forma, mod de instalare.

Exista corturi care au stalpi de sustinere doar pe margine, dar si corturi ce dispun de un pilon central, pentru o rezistenta superioara.

O atentie deosebita trebuie conferita si alegerii inaltimii cortului special, deoarece, precum va imaginati, un cort mai inalt este unul care ofera invitatilor o perspectiva mai buna si senzatia de confort deosebit, parand chiar mai spatios decat unul cu o inaltime mai redusa, dar cu aceeasi lungime si latime.

Foarte importanta este inaltimea unui cort pentru evenimente, daca in interior urmeaza a se organiza un spectacol ce impune amplasarea unei scene, unde vor performa diferiti artisti (muzicieni, actori) sau vor urca traineri ce vor tine conferinte.

Cortul Pagoda, o alegere spectaculoasa pentru o petrecere memorabila

Pentru evenimentele grandioase se pot inchiria corturi Pagoda, deoarece sunt frumoase, solide si care arata excelent indiferent daca in interiorul lor urmeaza a se desfasura o petrecere de nunta, una de botez, o conferinta sau chiar o lansare de produs de catre o companie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro