Criteriul National

Vrei o petrecere in aer liber de lux? Inchiriaza un cort Pagoda!

Vrei o petrecere in aer liber de lux? Inchiriaza un cort Pagoda!
august 21
12:10 2017

Alegerea unor corturi de evenimente speciale nu este deloc usoara pentru aceia ce isi doresc ca sa inchirieze asemenea produse, deoarece ei trebuie ca sa tina seama de o multitudine de factori.

Cum alegem cortul de petrecere potrivit?

Doar cu respectarea de catre organizatori a unor principii de baza in materie de inchirieri corturi, participantii vor putea ca aiba parte de o experienta unica, feriti de soarele arzator, de stropii grei de ploaie sau de rafalele puternice ale unui vant pornit pe neasteptate.

Inainte de a se aventura in demersul de a inchiria un cort pentru un eveniment special, trebuie ca organizatorul petrecerii respective sa isi raspunda lui insusi la minim patru intrebari esentiale:

- Cat spatiu exista pentru instalarea cortului respectiv?

- Ce se intentioneaza a se pune sub cort? (O scena? Un anumit numar de mese si scaune? Un ring de dans?)

- Spatiul din interior va fi compartimentat in zone cu diferite destinatii (loc de luat masa, ring de dans, loc pentru bar, loc pentru orchestra sau DJ etc.) sau nu?

- Pe ce suprafata exterioara va fi instalat cortul de party inchiriat? Pe iarba, beton, piatra cubica, podea de lemn?

In raport de raspunsurile la acest set minimal de intrebari se poate alege si cortul ideal ca dimensiuni, forma, mod de instalare.

Exista corturi care au stalpi de sustinere doar pe margine, dar si corturi ce dispun de un pilon central, pentru o rezistenta superioara.

O atentie deosebita trebuie conferita si alegerii inaltimii cortului special, deoarece, precum va imaginati, un cort mai inalt este unul care ofera invitatilor o perspectiva mai buna si senzatia de confort deosebit, parand chiar mai spatios decat unul cu o inaltime mai redusa, dar cu aceeasi lungime si latime.

Foarte importanta este inaltimea unui cort pentru evenimente, daca in interior urmeaza a se organiza un spectacol ce impune amplasarea unei scene, unde vor performa diferiti artisti (muzicieni, actori) sau vor urca traineri ce vor tine conferinte.

Cortul Pagoda, o alegere spectaculoasa pentru o petrecere memorabila

Pentru evenimentele grandioase se pot inchiria corturi Pagoda, deoarece sunt frumoase, solide si care arata excelent indiferent daca in interiorul lor urmeaza a se desfasura o petrecere de nunta, una de botez, o conferinta sau chiar o lansare de produs de catre o companie.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo