Criteriul National

Vrei sa fii un DJ de succes? Cum poti sa-ti indeplinesti visul

Vrei sa fii un DJ de succes? Cum poti sa-ti indeplinesti visul
august 29
14:58 2017

O afacere de acest gen inseamna multa hotarare si pasiune, dar si investitii inca de la inceput atat in dezvoltarea personala, cat si in ce priveste vestimentatia, gadgeturile necesare, sonorizarea evenimentului etc. Cei mai multi dintre doritori considera ca a fi Dj nu este mare lucru si ca oricine poate obtine succesul peste noapte doar participand la vreo doua nunti sau la cateva botezuri. Munca, perseverenta si originalitatea sunt insa vitale in acest sens.

De asemenea, aceasta meserie inseamna invatarea a numeroase tehnici, renuntarea la multe nopti de distractie (este nevoie de a sta in studio si a munci pe rupte), multa educatie cu privire la domeniul muzical si obtinerea unei credibilitati in fata publicului. Aceste lucruri demonstreaza oricui ca a fi DJ nu inseamna doar a pune muzica unui grup de oameni, ci de a crea sunete pe care ceilalti sa le recunoasca ca amprenta personala.

Iata cateva sfaturi utile in acest sens:

  • Un curs pentru Dj ar putea fi o idee geniala pentru oricine are o astfel de ambitie si isi doreste sa isi realizeze o meserie si sa castige astfel banii necesari traiului cotidian. Aici se poate invata meserie de la zero de la adevaratii profesionisti, iar cursul se finalizeaza cu un examen si cu obtinerea unei diplome de DJ acreditata. Intotdeauna se invata de la cei care stiu meserie, de la formatori, indrumatori sau mentori;
  • Un imprumut rapid ar rezolva orice problema legata de plata cursului, a instrumentelor necesare sau de alte cheltuieli care sunt presupuse de aceasta activitate. Suma de bani dorita poate fi obtinuta in cel mai scurt timp, in acest sens viziteaza site-ul pentru a obtine mai multe informatii utile. O conditie esentiala ramane insa varsta de 18 ani, pe care trebuie sa o aiba persoana ce solicita orice imprumut;

Imprumuturi de bani pentru tineri 18 ani pentru echipament DJ

  • Nimeni nu devine faimos peste noapte. Pentru a fi observat si cunoscut de iubitorii de muzica devine necesar ca DJ-ul sa activeze cat mai mult timp posibil, sa aiba sunete muzicale care sa-l reprezinte, in asa fel incat sa poata fi usor de recunoscut de ceilalti din jur;
  • Imbracamintea poate juca un rol vital intr-o astfel de meserie. Stilul personal, originalitatea, excentricitatea pot fi cartea de vizita a unui Dj, astfel incat nu e deloc rau in investirea in ceva care sa-l caracterizeze si sa spuna ceva clar despre el. Tricourile personalizate, ochelarii haiosi, bijuteriile inteligent aplicate pe corp sunt doar cateva dintre elementele care pot atrage privirile celorlalti si pot sa-l faca recognoscibil;

Imbracaminte de DJ

  • Aparatura de ultima generatie nu va lipsi din dotarea unui DJ de succes, care vrea sa obtina bani din jobul sau. Pentru sonorizari de scena si evenimente devine imperios necesara o astfel de achizitie, astfel pot fi gasite usor boxe profesionale in oferta Soundcreation si nu numai. Indiferent ca este incepator sau profesionist va fi nevoie de produse de calitate si de un sunet perfect, aceste lucruri garantand succesul.

instrumente necesare pentru dj

In concluzie, orice persoana care isi doreste sa fie recunoscuta ca DJ trebuie sa inteleaga ca fara munca multa si fara ambitie nu va putea ajunge sa isi realizeze un nume in lumea muzicala si nici sa castige bani din acest job.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo