Criteriul National

Vrei sa fii un DJ de succes? Cum poti sa-ti indeplinesti visul

Vrei sa fii un DJ de succes? Cum poti sa-ti indeplinesti visul
august 29
14:58 2017

O afacere de acest gen inseamna multa hotarare si pasiune, dar si investitii inca de la inceput atat in dezvoltarea personala, cat si in ce priveste vestimentatia, gadgeturile necesare, sonorizarea evenimentului etc. Cei mai multi dintre doritori considera ca a fi Dj nu este mare lucru si ca oricine poate obtine succesul peste noapte doar participand la vreo doua nunti sau la cateva botezuri. Munca, perseverenta si originalitatea sunt insa vitale in acest sens.

De asemenea, aceasta meserie inseamna invatarea a numeroase tehnici, renuntarea la multe nopti de distractie (este nevoie de a sta in studio si a munci pe rupte), multa educatie cu privire la domeniul muzical si obtinerea unei credibilitati in fata publicului. Aceste lucruri demonstreaza oricui ca a fi DJ nu inseamna doar a pune muzica unui grup de oameni, ci de a crea sunete pe care ceilalti sa le recunoasca ca amprenta personala.

Iata cateva sfaturi utile in acest sens:

  • Un curs pentru Dj ar putea fi o idee geniala pentru oricine are o astfel de ambitie si isi doreste sa isi realizeze o meserie si sa castige astfel banii necesari traiului cotidian. Aici se poate invata meserie de la zero de la adevaratii profesionisti, iar cursul se finalizeaza cu un examen si cu obtinerea unei diplome de DJ acreditata. Intotdeauna se invata de la cei care stiu meserie, de la formatori, indrumatori sau mentori;
  • Un imprumut rapid ar rezolva orice problema legata de plata cursului, a instrumentelor necesare sau de alte cheltuieli care sunt presupuse de aceasta activitate. Suma de bani dorita poate fi obtinuta in cel mai scurt timp, in acest sens viziteaza site-ul pentru a obtine mai multe informatii utile. O conditie esentiala ramane insa varsta de 18 ani, pe care trebuie sa o aiba persoana ce solicita orice imprumut;

Imprumuturi de bani pentru tineri 18 ani pentru echipament DJ

  • Nimeni nu devine faimos peste noapte. Pentru a fi observat si cunoscut de iubitorii de muzica devine necesar ca DJ-ul sa activeze cat mai mult timp posibil, sa aiba sunete muzicale care sa-l reprezinte, in asa fel incat sa poata fi usor de recunoscut de ceilalti din jur;
  • Imbracamintea poate juca un rol vital intr-o astfel de meserie. Stilul personal, originalitatea, excentricitatea pot fi cartea de vizita a unui Dj, astfel incat nu e deloc rau in investirea in ceva care sa-l caracterizeze si sa spuna ceva clar despre el. Tricourile personalizate, ochelarii haiosi, bijuteriile inteligent aplicate pe corp sunt doar cateva dintre elementele care pot atrage privirile celorlalti si pot sa-l faca recognoscibil;

Imbracaminte de DJ

  • Aparatura de ultima generatie nu va lipsi din dotarea unui DJ de succes, care vrea sa obtina bani din jobul sau. Pentru sonorizari de scena si evenimente devine imperios necesara o astfel de achizitie, astfel pot fi gasite usor boxe profesionale in oferta Soundcreation si nu numai. Indiferent ca este incepator sau profesionist va fi nevoie de produse de calitate si de un sunet perfect, aceste lucruri garantand succesul.

instrumente necesare pentru dj

In concluzie, orice persoana care isi doreste sa fie recunoscuta ca DJ trebuie sa inteleaga ca fara munca multa si fara ambitie nu va putea ajunge sa isi realizeze un nume in lumea muzicala si nici sa castige bani din acest job.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul