Criteriul National

Vrei sa mergi in teambuilding? Afla tot ce trebuie sa stii despre inchirierile de autocare

Vrei sa mergi in teambuilding? Afla tot ce trebuie sa stii despre inchirierile de autocare
aprilie 07
13:02 2017

Inainte de a apela la o firma specializata de inchirieri autocare, trebuie sa stii ca, spre deosebire de alte tipuri de transport, cum sunt calea ferata sau transportul aerian, atunci cand vine vorba despre transportul rutier costul se percepe per km. Ruta este cea care decide pretul final, astfel ca firma la care apelati nu poate sa va furnizeze decat pretul pentru un km, astfel incat dumneavoastra sa va faceti o idee generala despre costul final estimativ.

Cele mai multe companii care furnizeaza servicii de inchirieri autocare asigura pasagerilor un mediu placut, in care se vor simti confortabil pe toata durata calatoriei si unde vor pastra bagajele in siguranta.

In momentul in care beneficiarul semneaza contractul, va trebui sa acorde un avans, care difera de la companie la companie. El poate sa porneasca de la 25% si paote ajunge si pana la 50% din costul total al calatoriei. In felul acesta, rezervarea este confirmata, iar toate detaliile puse la punct. Beneficiarul nu trebuie sa se mai ocupe de alte serii de actiuni ce tin de domeniul legislativ. Acestea sunt lasate in seama companiei care asigura transportul.

Avantajele inchirierii unui autocar

Autocarul ii va lasa pe pasageri la destinatia dorita – nu se intampla ca in cazul altor mijloace de transport, unde pasagerii sunt nevoiti sa mai apeleze la alte modalitati de transport pentru a ajunge acolo unde isi doresc. De exemplu, atunci cand merg cu trenul, acesta ii va lasa la gara din oras, astfel ca sunt nevoiti sa cheme un taxi care sa ii duca la cazare de exemplu. Autocarul ii va lasa intotdeauna in fata pensiunii la care sunt cazati, astfel ca nu vor fi nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunar pentru aceste drumuri extra.

Poate fi folosit pe orice tip de distanta – indiferent ca vacanta este planuita pentru strainatate, pentru tara sau pentru oras, autocarul va reusi sa faca fata cu brio oricarui tip de deplasare.

Este flexibil – pentru ca reuseste sa se adapteze in functie de tipul calatoriei. Daca trenul are opriri exacte, prestabilite, pe care nimeni nu le poate schimba, autocarul este foarte versatil si se muleaza pe cerintele si preferintele pasagerilor. In felul acesta, itinerariul poate fi stabilit in mod liber, fara a tine cont de aspecte suplimentare, legate de transport.

Are capacitate mare – ofera posibilitatea de a transporta un numar mare de oameni, astfel ca este ideal pentru excursiile cu clasa sau pentru teambuilding-uri.

Este eficient – autocarul este varianta cea mai ieftina, cea mai sigura si cea mai rapida. Poate fi ales in functie de numarul de pasageri, astfel ca si pretul este un criteriu important in acest context. In functie de tipul calatoriei, firma specializata de inchirieri autocare poate pune la dispozitie chiar si doi soferi. In cazul in care apar probleme de natura tehnica, autocarul poate fi inlocuit rapid cu altul astfel ca nu este o problema atat de mare cum se intampla in cazul intarzierii trenurilor sau a avioanelor.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo