Criteriul National

Vrei sa mergi in teambuilding? Afla tot ce trebuie sa stii despre inchirierile de autocare

Vrei sa mergi in teambuilding? Afla tot ce trebuie sa stii despre inchirierile de autocare
aprilie 07
13:02 2017

Inainte de a apela la o firma specializata de inchirieri autocare, trebuie sa stii ca, spre deosebire de alte tipuri de transport, cum sunt calea ferata sau transportul aerian, atunci cand vine vorba despre transportul rutier costul se percepe per km. Ruta este cea care decide pretul final, astfel ca firma la care apelati nu poate sa va furnizeze decat pretul pentru un km, astfel incat dumneavoastra sa va faceti o idee generala despre costul final estimativ.

Cele mai multe companii care furnizeaza servicii de inchirieri autocare asigura pasagerilor un mediu placut, in care se vor simti confortabil pe toata durata calatoriei si unde vor pastra bagajele in siguranta.

In momentul in care beneficiarul semneaza contractul, va trebui sa acorde un avans, care difera de la companie la companie. El poate sa porneasca de la 25% si paote ajunge si pana la 50% din costul total al calatoriei. In felul acesta, rezervarea este confirmata, iar toate detaliile puse la punct. Beneficiarul nu trebuie sa se mai ocupe de alte serii de actiuni ce tin de domeniul legislativ. Acestea sunt lasate in seama companiei care asigura transportul.

Avantajele inchirierii unui autocar

Autocarul ii va lasa pe pasageri la destinatia dorita – nu se intampla ca in cazul altor mijloace de transport, unde pasagerii sunt nevoiti sa mai apeleze la alte modalitati de transport pentru a ajunge acolo unde isi doresc. De exemplu, atunci cand merg cu trenul, acesta ii va lasa la gara din oras, astfel ca sunt nevoiti sa cheme un taxi care sa ii duca la cazare de exemplu. Autocarul ii va lasa intotdeauna in fata pensiunii la care sunt cazati, astfel ca nu vor fi nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunar pentru aceste drumuri extra.

Poate fi folosit pe orice tip de distanta – indiferent ca vacanta este planuita pentru strainatate, pentru tara sau pentru oras, autocarul va reusi sa faca fata cu brio oricarui tip de deplasare.

Este flexibil – pentru ca reuseste sa se adapteze in functie de tipul calatoriei. Daca trenul are opriri exacte, prestabilite, pe care nimeni nu le poate schimba, autocarul este foarte versatil si se muleaza pe cerintele si preferintele pasagerilor. In felul acesta, itinerariul poate fi stabilit in mod liber, fara a tine cont de aspecte suplimentare, legate de transport.

Are capacitate mare – ofera posibilitatea de a transporta un numar mare de oameni, astfel ca este ideal pentru excursiile cu clasa sau pentru teambuilding-uri.

Este eficient – autocarul este varianta cea mai ieftina, cea mai sigura si cea mai rapida. Poate fi ales in functie de numarul de pasageri, astfel ca si pretul este un criteriu important in acest context. In functie de tipul calatoriei, firma specializata de inchirieri autocare poate pune la dispozitie chiar si doi soferi. In cazul in care apar probleme de natura tehnica, autocarul poate fi inlocuit rapid cu altul astfel ca nu este o problema atat de mare cum se intampla in cazul intarzierii trenurilor sau a avioanelor.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo