Criteriul National

Vrei sa mergi in teambuilding? Afla tot ce trebuie sa stii despre inchirierile de autocare

Vrei sa mergi in teambuilding? Afla tot ce trebuie sa stii despre inchirierile de autocare
aprilie 07
13:02 2017

Inainte de a apela la o firma specializata de inchirieri autocare, trebuie sa stii ca, spre deosebire de alte tipuri de transport, cum sunt calea ferata sau transportul aerian, atunci cand vine vorba despre transportul rutier costul se percepe per km. Ruta este cea care decide pretul final, astfel ca firma la care apelati nu poate sa va furnizeze decat pretul pentru un km, astfel incat dumneavoastra sa va faceti o idee generala despre costul final estimativ.

Cele mai multe companii care furnizeaza servicii de inchirieri autocare asigura pasagerilor un mediu placut, in care se vor simti confortabil pe toata durata calatoriei si unde vor pastra bagajele in siguranta.

In momentul in care beneficiarul semneaza contractul, va trebui sa acorde un avans, care difera de la companie la companie. El poate sa porneasca de la 25% si paote ajunge si pana la 50% din costul total al calatoriei. In felul acesta, rezervarea este confirmata, iar toate detaliile puse la punct. Beneficiarul nu trebuie sa se mai ocupe de alte serii de actiuni ce tin de domeniul legislativ. Acestea sunt lasate in seama companiei care asigura transportul.

Avantajele inchirierii unui autocar

Autocarul ii va lasa pe pasageri la destinatia dorita – nu se intampla ca in cazul altor mijloace de transport, unde pasagerii sunt nevoiti sa mai apeleze la alte modalitati de transport pentru a ajunge acolo unde isi doresc. De exemplu, atunci cand merg cu trenul, acesta ii va lasa la gara din oras, astfel ca sunt nevoiti sa cheme un taxi care sa ii duca la cazare de exemplu. Autocarul ii va lasa intotdeauna in fata pensiunii la care sunt cazati, astfel ca nu vor fi nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunar pentru aceste drumuri extra.

Poate fi folosit pe orice tip de distanta – indiferent ca vacanta este planuita pentru strainatate, pentru tara sau pentru oras, autocarul va reusi sa faca fata cu brio oricarui tip de deplasare.

Este flexibil – pentru ca reuseste sa se adapteze in functie de tipul calatoriei. Daca trenul are opriri exacte, prestabilite, pe care nimeni nu le poate schimba, autocarul este foarte versatil si se muleaza pe cerintele si preferintele pasagerilor. In felul acesta, itinerariul poate fi stabilit in mod liber, fara a tine cont de aspecte suplimentare, legate de transport.

Are capacitate mare – ofera posibilitatea de a transporta un numar mare de oameni, astfel ca este ideal pentru excursiile cu clasa sau pentru teambuilding-uri.

Este eficient – autocarul este varianta cea mai ieftina, cea mai sigura si cea mai rapida. Poate fi ales in functie de numarul de pasageri, astfel ca si pretul este un criteriu important in acest context. In functie de tipul calatoriei, firma specializata de inchirieri autocare poate pune la dispozitie chiar si doi soferi. In cazul in care apar probleme de natura tehnica, autocarul poate fi inlocuit rapid cu altul astfel ca nu este o problema atat de mare cum se intampla in cazul intarzierii trenurilor sau a avioanelor.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro