Criteriul National

Vrei transport de la aeroport? Alege MyLIMOCab!

Vrei transport de la aeroport? Alege MyLIMOCab!
iunie 14
11:45 2017

Dacă vii în România și te stresezi că nu are cine să te ducă la locația aleasă de la aeroport… Să știi că te-ai înșelat. Cu MyLIMOCab ai acum șansa ca toate grijiile de pe o zi pe alta să dispară. Știm și noi cum este, odată ce ai ieșit din aeroport să te salte taxiurile sau restul mașinilor, dar tu să nu vrei să mergi cu niciunul. Pentru că-i de știut, rafinamentul, clasa și serviciile deosebite nu o să le găsești într-o atmosferă de taxy, iar atunci în întâmpinarea noastră, a oamenilor care știu ce vor, când vor și ce vor… s-a deschis MyLIMOCab, serviciul tău, mașina ta care te duce de la aeroport până în centrul Bucureștiului.

De ce am ales noi MyLIMOCab?

Pentru noi luxul și rafinamentul n-a fost niciodată o problemă. Chiar dacă am căutat cu lux de amănunte detalii și servicii pentru transfer aeroport otopeni, într-un sfârșit le-am găsit. Așa a fost și cu acest serviciu. Ne doream ca de la aeroport să ne ia un Mercedes E-Class și să ne lase în fața hotelului Marriot. Aveam oaspeți. Ăsta a fost motivul, iar atunci când vii din străinătate cu oaspeți, sau pur și simplu, când vii și vrei să fii dus acasă în glorie și fără niciun stres.. alegi acest serviciu, care pe noi ne-a costat doar 25 de euro.

Ne-au asigurat transportul în condiții optime, confort și siguranță, iar flota lor de mașini credeți-ne că este deosebită. Printre ele se numără: Mercedes E Class, Mercedes Vito, Mercedes SUV ML, VW Passat, Skoda Octavia, doar că în funcție de mașina aleasă prețurile se schimbă. Tot ce trebuie să știi e că mașina pe care o alegi te duce până în centrul Bucureștiului la destinația pe care ți-o dorești.  Nouă ne-a plăcut MyLimoCAB și pentru că e printre singurele companii ce deține autorizație de operare pentru servicii de transport persoane. Iar firma lor are un birou de prezentare chiar la Terminalul Sosiri.

Flexibilitate

Printre tipurile de servicii pe care ei le mai practică se numără și: transfer de la/către aeroport, transfer în regim taxi, transferuri business, transferuri cu limuzina, sau șofer pentru mașina dvs. Pe lângă toate aceste lucruri, ai dispeceratul la îndemână. Asistență 24h/24h, factură pe firmă în caz de nevoie, sau pur și simplu ei sunt acolo ca să răspundă la toate întrebările pe care le ai.

transfer premium

Acum ai disponibilă și aplicația pe telefon!

Poate că niciodată nu a fost mai ușor. La un click distanță, aplicația creată pentru acest segment, este foarte ușor de folosit. Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi un formular rapid, iar apoi o să fii sunat de către ei pentru rezervare. Ei sunt MyLIMOCab, serviciul tău în transfer de la/către aeroport în București.

Descarcă aplicația și bucură-te de serviciile excelente pe care ți le pun la dispoziție, acum și la prețuri avantajoase. Bucură-te de stil, bucură-te de lux, fii unic și îndeplinește-ți toate dorințele. Alege să mergi în siguranță de la aeroport cu MyLIMOCab și fii mândru pentru că este unul dintre cele mai bune servicii puse pe piață în București, când vine vorba de transport. Descarcă aplicația și fă rezervarea simplu și ușor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo