Criteriul National

Vrei transport de la aeroport? Alege MyLIMOCab!

Vrei transport de la aeroport? Alege MyLIMOCab!
iunie 14
11:45 2017

Dacă vii în România și te stresezi că nu are cine să te ducă la locația aleasă de la aeroport… Să știi că te-ai înșelat. Cu MyLIMOCab ai acum șansa ca toate grijiile de pe o zi pe alta să dispară. Știm și noi cum este, odată ce ai ieșit din aeroport să te salte taxiurile sau restul mașinilor, dar tu să nu vrei să mergi cu niciunul. Pentru că-i de știut, rafinamentul, clasa și serviciile deosebite nu o să le găsești într-o atmosferă de taxy, iar atunci în întâmpinarea noastră, a oamenilor care știu ce vor, când vor și ce vor… s-a deschis MyLIMOCab, serviciul tău, mașina ta care te duce de la aeroport până în centrul Bucureștiului.

De ce am ales noi MyLIMOCab?

Pentru noi luxul și rafinamentul n-a fost niciodată o problemă. Chiar dacă am căutat cu lux de amănunte detalii și servicii pentru transfer aeroport otopeni, într-un sfârșit le-am găsit. Așa a fost și cu acest serviciu. Ne doream ca de la aeroport să ne ia un Mercedes E-Class și să ne lase în fața hotelului Marriot. Aveam oaspeți. Ăsta a fost motivul, iar atunci când vii din străinătate cu oaspeți, sau pur și simplu, când vii și vrei să fii dus acasă în glorie și fără niciun stres.. alegi acest serviciu, care pe noi ne-a costat doar 25 de euro.

Ne-au asigurat transportul în condiții optime, confort și siguranță, iar flota lor de mașini credeți-ne că este deosebită. Printre ele se numără: Mercedes E Class, Mercedes Vito, Mercedes SUV ML, VW Passat, Skoda Octavia, doar că în funcție de mașina aleasă prețurile se schimbă. Tot ce trebuie să știi e că mașina pe care o alegi te duce până în centrul Bucureștiului la destinația pe care ți-o dorești.  Nouă ne-a plăcut MyLimoCAB și pentru că e printre singurele companii ce deține autorizație de operare pentru servicii de transport persoane. Iar firma lor are un birou de prezentare chiar la Terminalul Sosiri.

Flexibilitate

Printre tipurile de servicii pe care ei le mai practică se numără și: transfer de la/către aeroport, transfer în regim taxi, transferuri business, transferuri cu limuzina, sau șofer pentru mașina dvs. Pe lângă toate aceste lucruri, ai dispeceratul la îndemână. Asistență 24h/24h, factură pe firmă în caz de nevoie, sau pur și simplu ei sunt acolo ca să răspundă la toate întrebările pe care le ai.

transfer premium

Acum ai disponibilă și aplicația pe telefon!

Poate că niciodată nu a fost mai ușor. La un click distanță, aplicația creată pentru acest segment, este foarte ușor de folosit. Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi un formular rapid, iar apoi o să fii sunat de către ei pentru rezervare. Ei sunt MyLIMOCab, serviciul tău în transfer de la/către aeroport în București.

Descarcă aplicația și bucură-te de serviciile excelente pe care ți le pun la dispoziție, acum și la prețuri avantajoase. Bucură-te de stil, bucură-te de lux, fii unic și îndeplinește-ți toate dorințele. Alege să mergi în siguranță de la aeroport cu MyLIMOCab și fii mândru pentru că este unul dintre cele mai bune servicii puse pe piață în București, când vine vorba de transport. Descarcă aplicația și fă rezervarea simplu și ușor.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro