Criteriul National

Vrei un job nou? Iată o idee interesantă

Vrei un job nou? Iată o idee interesantă
mai 13
11:37 2020

În această perioadă în care suntem nevoiți să ne petrecem cea mai mare parte a timpului acasă, tot mai multe persoane sunt în căutarea unor modalități de a câștiga bani în plus. Unele persoane sunt în șomaj tehnic, altele și-au pierdut slujba și prea puține sunt acele persoane care chiar se descurcă ok în aceste vremuri.

Prin urmare, dorința de a produce venituri suplimentare este mai mult decât justificată. De aceea ne-am gândit să venim cu acest articol în care vom vorbi despre o oportunitate foarte bună de a câștiga bani suplimentari în această perioadă în care oricum nu avem prea multe alternative la îndemână.

Mai exact, sugestia noastră este reprezentată de posibilitatea de a lucra într-un studio de videochat Bucuresti, un job despre care știm deja prea bine faptul că poate fi practicat chiar și în aceste vremuri dificile și care totodată vine cu o mulțime de alte avantaje.

Ei bine, nu sunt puține studiourile de videochat din București care în aceste vremuri caută noi modele cu care să colaboreze. De fapt, între noi fie vorba, de regulă studiourile de videochat sunt într-o continuă căutare de noi modele pentru colaborări, așa că poate fi o oportunitate de mare ajutor nu numai acum, ci oricând ai nevoie de o sursă de venit cât mai sigură și mai confortabilă.

Important de precizat este faptul că modelele care colaborează cu un studio pot practica această profesie chiar dacă nu au experiență. Au nevoie, desigur, de aparatură, de suport tehnic și nu numai, însă colaborarea cu un studio serios le poate garanta toate aceste condiții necesare pentru o practicare a videochatului fără probleme.

Contează deci foarte mult alegerea unui studio care îți poate garanta toate condițiile pentru a putea obține succesul mult dorit în cel mai scurt timp. Iar în acest sens avem și o recomandare pentru tine. Mai exact, este vorba despre LiveStudio, considerat a fi cel mai bun studio de videochat din București. Și nu îl numim noi așa, ci premiile pe care le-au primit de-a lungul timpului îi oferă acest statut.

De asemenea, modelele care colaborează cu LiveStudio îl recomandă ca fiind cea mai bună alegere atunci când îți dorești să ai un job care să îți garanteze atât stabilitate cât și independență financiară.

Despre câștiguri în videochat probabil că nici nu mai este nevoie să vorbim. Știm cu toții că este unul dintre cele mai profitabile domenii la ora actuală în România, așa că merită luat în considerare din toate punctele de vedere. Modelele experimentate obțin câștiguri de până la câteva zeci de mii de dolari în fiecare lună, bucurându-se în același timp de confortul propriei locuințe.

În cazul LiveStudio succesul este posibil mai ales datorită echipei studio-ului, dat fiind faptul că de-a lungul timpului s-au alăturat doar membri profesioniști, cu un bagaj de cunoștințe foarte bogat în acest domeniu.

Acestea fiind prezentate, ți-am oferit una dintre cele mai avantajoase recomandări în materie de joburi care te pot scăpa de problemele cu banii din aceste vremuri. Iar dacă în această perioadă cauți să câștigi niște bani în plus lucrând într-un mediu cât mai plăcut, atunci trebuie numaidecât să ai în vedere și videochatul, un domeniu atât de profitabil, de ușor și totodată de confortabil. Cu siguranță nu vei regreta dacă ne vei urma recomandarea, așa că nu mai sta pe gânduri.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul