Criteriul National

Vremea rece solicită purtarea unui pulover de damă

Vremea rece solicită purtarea unui pulover de damă
septembrie 02
15:36 2016

Puloverul este un articol vestimentar pe care prefer să îl am în garderoba mea în cât mai diferite forme, pentru întâmpinarea vremii reci de toamnă. Este foarte practic şi comod, deoarece se găseste în atât de multe modele încât îl pot adapta oricărei ţinute, pentru orice ocazie. Materialele din care sunt confecţionate puloverele de dama oferă căldură şi se pliază foarte bine pe orice formă de corp.

Cum pot alege din mulţimea de pulovere diferite femei?

La birou se poate purta un pulover tip cardigan mai subţire, cu franjuri, asimetric sau simplu, până în talie, cu nasturi. Într-un cadru oficial mai rigid se preferă un pulover de damă de o singură culoare mai sobră, în timp ce la un serviciu mai relaxat se pot purta şi imprimeuri de diferite tipuri. Moderne sunt motivele florale, cele cu figuri geometrice sau cu mesaje scrise.

În timpul liber, atât toamna cât si iarna, trebuie să purtam şi pulovere închise, fără nasturi. La o ieşire cu prietenele as purta un pulover croşetat şi o pereche de pantaloni drepti, în parc aş alege un pulover casual colorat, într-o călătorie aş merge cu unul multicolor sau cu imprimeuri.

Ce pulover de damă să îmi mai cumpăr?

Un model foarte interesant de pulovere de damă l-am văzut online: o combinaţie de tricot şi mătase, cu spatele brodat, pe care l-aş purta la serviciu dar şi la o petrecere. Oricum, pe lângă acesta, mi-am mai pus în coşul de cumpărături şi un cardigan larg asimetric, numai bun de purtat la începutul toamnei, peste orice ţinută. M-am gândit şi la mama mea care vrea tot timpul să se simtă confortabil şi i-am ales un pulover de damă foarte larg, iar pentru fiica mea am pus un pulover cu nasturi şi inimioare de purtat peste uniformă.
M-am gândit imediat la prietena mea când am văzut puloverul gros şi lung, ştiind că este foarte friguroasă, şi i-am trimis imediat link-ul către el.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo