Criteriul National

Vremea rece solicită purtarea unui pulover de damă

Vremea rece solicită purtarea unui pulover de damă
septembrie 02
15:36 2016

Puloverul este un articol vestimentar pe care prefer să îl am în garderoba mea în cât mai diferite forme, pentru întâmpinarea vremii reci de toamnă. Este foarte practic şi comod, deoarece se găseste în atât de multe modele încât îl pot adapta oricărei ţinute, pentru orice ocazie. Materialele din care sunt confecţionate puloverele de dama oferă căldură şi se pliază foarte bine pe orice formă de corp.

Cum pot alege din mulţimea de pulovere diferite femei?

La birou se poate purta un pulover tip cardigan mai subţire, cu franjuri, asimetric sau simplu, până în talie, cu nasturi. Într-un cadru oficial mai rigid se preferă un pulover de damă de o singură culoare mai sobră, în timp ce la un serviciu mai relaxat se pot purta şi imprimeuri de diferite tipuri. Moderne sunt motivele florale, cele cu figuri geometrice sau cu mesaje scrise.

În timpul liber, atât toamna cât si iarna, trebuie să purtam şi pulovere închise, fără nasturi. La o ieşire cu prietenele as purta un pulover croşetat şi o pereche de pantaloni drepti, în parc aş alege un pulover casual colorat, într-o călătorie aş merge cu unul multicolor sau cu imprimeuri.

Ce pulover de damă să îmi mai cumpăr?

Un model foarte interesant de pulovere de damă l-am văzut online: o combinaţie de tricot şi mătase, cu spatele brodat, pe care l-aş purta la serviciu dar şi la o petrecere. Oricum, pe lângă acesta, mi-am mai pus în coşul de cumpărături şi un cardigan larg asimetric, numai bun de purtat la începutul toamnei, peste orice ţinută. M-am gândit şi la mama mea care vrea tot timpul să se simtă confortabil şi i-am ales un pulover de damă foarte larg, iar pentru fiica mea am pus un pulover cu nasturi şi inimioare de purtat peste uniformă.
M-am gândit imediat la prietena mea când am văzut puloverul gros şi lung, ştiind că este foarte friguroasă, şi i-am trimis imediat link-ul către el.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo