Criteriul National

Vreți să schimbați mobila veche și nu știți ce să faceți cu ea?

Vreți să schimbați mobila veche și nu știți ce să faceți cu ea?
decembrie 06
17:39 2021

În ultimii 20 de ani au apărut în România foarte multe companii specializate în servicii de mutări și transport mobilă sau alte obiecte personale. Marea majoritate a acestor companii, oferă inclusiv servicii avantajoase de debarasare mobilă și chiar și servicii de depozitare.

Este modalitatea cea mai simplă și cea mai comodă de a scăpa efectiv de mobila veche de care nu mai aveți nevoie în viitor.

 

O ofertă avantajoasă!

ProfessionalMovers.ro este o companie românească cu experiență din București care vă poate pune la dispoziție, servicii de foarte bună calitate în domeniul debarasării de mobilă.

Compania aceasta are foarte multe reprezentanțe în următoarele localități importante ale țării: Constanța, Brașov, Sibiu, Cluj, Ploiești, Iași, Timișoara și Pitești.

În oricare din aceste localități puteți contracta servicii de mutări și transport mobilă, servicii de mutări firme, servicii de debarasare mobilă, servicii de împachetări și despachetări, demontări și montări mobilă, etc.

Toate lucrurile transportate de această companie vor fi asigurate pe perioada transportului, vor fi bine în foliate și transportate în condiții de siguranță maximă. De asemenea, serviciile de transport sunt disponibile în orice localitate de pe teritoriul țării și în orice localitate din străinătate.

 

Cum trebuie să procedați în situația în care doriți să renunțați la mobila veche?

Pentru a scăpa de mobila dumneavoastră veche sau pentru a scăpa de mobila veche din apartamentul sau casa pe care tocmai ați cumpărat-o, va trebui să formați numărul de telefon 0735.280.723. La acest număr de telefon va răspunde un reprezentant al companiei ProfessionalMovers.ro. Cererea dumneavoastră se va înregistra imediat și în aproximativ 2-3 ore, o mașină va sosi la locație. Serviciile de debarasare mobila  pot fi contractate în mod individual. Nu va fi nevoie să contractați și alte tipuri de servicii pentru a putea beneficia de debarasarea mobilei vechi.

Aceasta se va transporta apoi, către un centru specializat de sortare și recondiționare mobilă veche. Piesele de mobilier foarte uzate vor fi transformate în lemne de foc și vor fi oferite familiilor de la țară care se mai încălzesc și în prezent în felul acesta. Mobilierul funcționale va fi vândut pentru sume modice sau va fi donat unor organizații caritabile de ajutorare a bătrânilor sau a copiilor săraci.

În situația în care mobila dumneavoastră este în stare foarte bună și peste 90% din piesele de mobilier sunt funcționale și arată foarte bine, serviciile de debarasare mobilă furnizate de companie vor fi complet GRATUITE.

Tot în mod gratuit veți beneficia și de serviciile de consultanță și evaluare, indiferent de categoria de servicii pentru care veți opta. Solicitați din partea companiei și informații suplimentare despre serviciile de depozitare mobilă, care sunt puse la dispoziție în momentul de față doar pentru persoanele din București sau pentru cele care doresc să se mute în București.

Firmele sau persoanele fizice care vor contracta servicii de depozitare mobilă  furnizate de această companie, vor beneficia  de discount-uri avantajoase pentru alte categorii de servicii. Merită să solicitați detaliile suplimentare și să analizați oferta companiei. Poate să fie mai avantajoasă decât ofertele altor companii.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul