Criteriul National

webPR: Unde își pot lista ofertele de Paște brandurile de bunuri și servicii adresate bebelușilor, preșcolarilor și viitoarelor mămici – Esential

webPR: Unde își pot lista ofertele de Paște brandurile de bunuri și servicii adresate bebelușilor, preșcolarilor și viitoarelor mămici – Esential
aprilie 01
11:22 2021
​​Publicul interesat de produse și servicii pentru bebeluși, copii până la 7 ani și viitoare mămici, din toate zonele țării, se întâlnește la e-Bebe live cu peste 100 de furnizori de top din ultimele tendințe. Accesul este gratuit și beneficiază de oferte exclusive pentru articole și servicii precum: cărucioare, mobilier, jucării, îmbrăcăminte, accesorii, pachete de naștere și recoltare de celule stem. Liderii pieței internaționale vor fi prezenți la târg, precum și noi branduri locale promițătoare.

e-Bebe live este o platformă unică pentru profesioniștii din zona de retail pentru a facilita vânzări, pentru a câștiga vizibilitate și pentru a intra în contact cu cumpărătorii interesați, printr-o experiență de shopping integrată. Fiecare zi de târg, 23, 24 și 25 aprilie, va aduce un trafic de 10.000 de participanți din toată țara, oferind cel mai mare potențial de vânzări la un singur eveniment de la începutul pandemiei.

După doar 5 zile de la startul înscrierilor pentru sponsori și expozanți, cele mai importante maternități private și bănci de celule stem din România precum și peste 20 de retaileri de produse pentru copii și-au confirmat prezența la târg.

Ziua de 25 aprilie este dedicată conferințelor educative. Specialiști recunoscuți la nivel național vor intra live pentru a aborda diferite subiecte de interes pentru proaspetele mămici, printre care: puericultură, metode actuale de parenting, nutriție, naștere, alăptare și sănătate mentală.

Dr. Emel Nuraltay – șef secție Obstetrică Ginecologie în cadrul Sanador va susține o sesiune dedicată nașterii, în timp ce Daniela Stan, Asistent Șef în cadrul Spitalului Panait Sârbu (Maternitatea Giulești) și vicepreședinte al Asociației Moașelor va susține un curs despre alăptare. În agenda evenimentului sunt confirmați specialiști și din alte domenii conexe, precum Dr. Bogdan Ivănescu, care va aborda importanța recoltării celulelor stem, precum și Oana Moraru, consilier educațional și fondator al școlii Helikon și al platformei Vocea Părinților, care va vorbi despre educația timpurie dedicată copiilor între 0-7 ani.

Vizitatorii la târg au acces la activități interactive în mod gratuit, posibilitatea de a împărtăși experiențe cu alți părinți, de a compara produse, de a-și face liste de cumpărături și de achiziționa produse și servicii la prețuri exclusive.

Spre deosebire de târgurile clasice, e-Bebe.live promite o experiență premium atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori și acoperire simultană la nivel național. Vizitatorii au ocazia să descopere oferte exclusive de la brandurile preferate, din confortul și siguranța propriului cămin, în timp ce expozanții au acces la un spațiu virtual personalizabil prin intermediul căruia pot prezenta oferta proprie de produse și servicii, pot genera vânzări și pot intra în contact direct cu publicul țintă prin chat-uri publice, private și prezentări live. De asemenea, expozanții beneficiază de promovare printr-o campanie media integrată, fără a mai implica costuri de marketing suplimentare.

Înscrierile pentru expozanți sunt în continuare deschise până la data de 16 aprilie 2021 pe site-ul oficial al evenimentului.

e-Bebe.live este un eveniment organizat de Doctor MIT, cea mai completă platformă de sănătate din România acoperind zona de informare medicală prin emisiunea TV „Doctor MIT” în care Dr. Bogdan Ivănescu disecă și demontează miturile medicale în care am fost învățați să credem. Doctor MIT scoate adevărul la iveală despre miturile medicale și pe YouTube, fiind canalul cu cel mai mare număr de vizualizări dintre toate canalele emisiunilor cu specific medical din România.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul