Criteriul National

Welcome to CONGOSTANȚA!… bagă maioneză, unge clanța!

Welcome to CONGOSTANȚA!… bagă maioneză, unge clanța!
iunie 10
17:36 2017

art

am un respect deosebit ptr un prof, dar care are o fiica cam tarfulita din pacate, ii face zile fripte – ceva asemator am trait si eu pe acilea parca…
poate isi mai aminteste cineva incidentul (detalii1, detalii 2) cu Palatul Navigatie cand eu si Daniel am papat bataita de la cativa insi care faceau regulat gratar in zona istorica, chiar cu lemne dintr-un monumet de categorie A – am depus bineinteles plangere la politie, poze cu lemnele si cel care fura, martori, un ins a recunoscut politistilor ca el le furase – – – credeti ca s-a facut ceva pana in prezent in doi ani? – – NU, nici macar nu am fost chemat sa dau o declaratie la plangerea facuta – – – a urmat episodul cu o florareasa luata la pumni in Murfaltar  (detalii1, detalii 2) – agresorul a plecat cu mine pe capota – incident cu zeci de martori, sunt clare cele petrecute – credeti ca s-a intamplat ceva? DA – a fost achitat respectivul iar eu sunt chemat pentru declaratii ca i-as fi crapat cu palma parbrizul respectivului – – – dupa zeci de actiuni voluntare si toti banii cheltuiti acilea pentru cauze comunitare, ce pot sa spun, nu regret nici o zi investita aici, am cunoscut oameni extraordinari dar am vazut si zeci de mii de shaormisti simpatici de indolenti – – – sunt fericit sincer ca am scapat cu viata dupa cei trei ani traiti in Repulica Congostanta and no stress, tomorrow is another day of shopping ;)

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Andrei Chivu

Andrei Chivu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo