Criteriul National

WikiShop sau enciclopedia magazinelor online

WikiShop sau enciclopedia magazinelor online
noiembrie 04
10:21 2015

WikiShop.Info este un site nou care-si propune sa stranga intr-un timp relativ scurt o lista cu cele mai importante magazine online din Romania, pentru a veni in sprijinul celor ce vor sa cumpere produse de calitate fara a mai merge insa la un magazin traditional. Este evident ca poti cumpara aceleasi produse dintr-un magazin online sau din unul traditional, diferenta o face timpul pierdut si aglomeratia. Totusi increderea in magazinele online este scazuta, iar aici vine in sprijinul vostru WikiShop.

Chiar daca WikiShop este la inceput de drum, o echipa de profesionisti lucreaza in acest moment la realizarea primei enciclopedii a magazinelor romanesti ce ofera produse si servicii de calitate. In acest moment sunt prezentate doar cateva dintre acestea, deoarece pentru a fi listat pe site un magazin trebuie mai intai verificat cu atentie, trebuie vazut daca oferta este competitiva si abia apoi postat si recomandat.

Portalul WikiShop nu este o sursa de link-uri, toate avand atributul nofollow, insa este o sursa de informatii importanta pentru cei ce cauta produse de caliate ce pot fi procurate online. De aceea lansam pe aceasta cale o invitatie tuturor detinatorilor de magazine online sa se inscrie pe site-ul WikiShop. Speram ca pana la sfarsitul acestui an sa depasim cel putin cifra de 100, urmand ca in 2016 sa ajungem la 1000 de magazine online listate pe site.

Pentru a va putea inscrie magazinul pe site va trebui sa faceti o scurta prezentare a serviciilor sau a produselor disponibile pe site-ul dumneavoastra, sa oferiti detalii despre modul de plata si despre posibilitatea de a returna produsele. Mai mult, am dori sa stim ce garantii oferiti pentru produsele comercializate, care sunt metodele de returanre a acestora, etc. In speranta ca v-am oferit informatiile de care aveati nevoie, va invitam sa vizitati mica enciclopedie de pe WikiShop.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei