Criteriul National

WikiShop sau enciclopedia magazinelor online

WikiShop sau enciclopedia magazinelor online
noiembrie 04
10:21 2015

WikiShop.Info este un site nou care-si propune sa stranga intr-un timp relativ scurt o lista cu cele mai importante magazine online din Romania, pentru a veni in sprijinul celor ce vor sa cumpere produse de calitate fara a mai merge insa la un magazin traditional. Este evident ca poti cumpara aceleasi produse dintr-un magazin online sau din unul traditional, diferenta o face timpul pierdut si aglomeratia. Totusi increderea in magazinele online este scazuta, iar aici vine in sprijinul vostru WikiShop.

Chiar daca WikiShop este la inceput de drum, o echipa de profesionisti lucreaza in acest moment la realizarea primei enciclopedii a magazinelor romanesti ce ofera produse si servicii de calitate. In acest moment sunt prezentate doar cateva dintre acestea, deoarece pentru a fi listat pe site un magazin trebuie mai intai verificat cu atentie, trebuie vazut daca oferta este competitiva si abia apoi postat si recomandat.

Portalul WikiShop nu este o sursa de link-uri, toate avand atributul nofollow, insa este o sursa de informatii importanta pentru cei ce cauta produse de caliate ce pot fi procurate online. De aceea lansam pe aceasta cale o invitatie tuturor detinatorilor de magazine online sa se inscrie pe site-ul WikiShop. Speram ca pana la sfarsitul acestui an sa depasim cel putin cifra de 100, urmand ca in 2016 sa ajungem la 1000 de magazine online listate pe site.

Pentru a va putea inscrie magazinul pe site va trebui sa faceti o scurta prezentare a serviciilor sau a produselor disponibile pe site-ul dumneavoastra, sa oferiti detalii despre modul de plata si despre posibilitatea de a returna produsele. Mai mult, am dori sa stim ce garantii oferiti pentru produsele comercializate, care sunt metodele de returanre a acestora, etc. In speranta ca v-am oferit informatiile de care aveati nevoie, va invitam sa vizitati mica enciclopedie de pe WikiShop.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo