Criteriul National

WikiShop sau enciclopedia magazinelor online

WikiShop sau enciclopedia magazinelor online
noiembrie 04
10:21 2015

WikiShop.Info este un site nou care-si propune sa stranga intr-un timp relativ scurt o lista cu cele mai importante magazine online din Romania, pentru a veni in sprijinul celor ce vor sa cumpere produse de calitate fara a mai merge insa la un magazin traditional. Este evident ca poti cumpara aceleasi produse dintr-un magazin online sau din unul traditional, diferenta o face timpul pierdut si aglomeratia. Totusi increderea in magazinele online este scazuta, iar aici vine in sprijinul vostru WikiShop.

Chiar daca WikiShop este la inceput de drum, o echipa de profesionisti lucreaza in acest moment la realizarea primei enciclopedii a magazinelor romanesti ce ofera produse si servicii de calitate. In acest moment sunt prezentate doar cateva dintre acestea, deoarece pentru a fi listat pe site un magazin trebuie mai intai verificat cu atentie, trebuie vazut daca oferta este competitiva si abia apoi postat si recomandat.

Portalul WikiShop nu este o sursa de link-uri, toate avand atributul nofollow, insa este o sursa de informatii importanta pentru cei ce cauta produse de caliate ce pot fi procurate online. De aceea lansam pe aceasta cale o invitatie tuturor detinatorilor de magazine online sa se inscrie pe site-ul WikiShop. Speram ca pana la sfarsitul acestui an sa depasim cel putin cifra de 100, urmand ca in 2016 sa ajungem la 1000 de magazine online listate pe site.

Pentru a va putea inscrie magazinul pe site va trebui sa faceti o scurta prezentare a serviciilor sau a produselor disponibile pe site-ul dumneavoastra, sa oferiti detalii despre modul de plata si despre posibilitatea de a returna produsele. Mai mult, am dori sa stim ce garantii oferiti pentru produsele comercializate, care sunt metodele de returanre a acestora, etc. In speranta ca v-am oferit informatiile de care aveati nevoie, va invitam sa vizitati mica enciclopedie de pe WikiShop.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro