Criteriul National

Wizz Air lanseaza o noua ruta spre Londra de la aeroportul Mihail Kogalniceanu Constanta. Preturi de la 100 Ron!

Wizz Air lanseaza o noua ruta spre Londra de la aeroportul Mihail Kogalniceanu Constanta. Preturi de la 100 Ron!
martie 24
06:28 2015

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est a anunţat, astăzi, că va începe să opereze de pe cel de-al 9-lea aeroport al său din România, de la Constanţa. Wizz Air va oferi începând cu 15 iunie 2015 curse noi, de două ori pe săptămână (luni şi vineri), de la Constanţa, la Londra (Luton). Wizz Air va aloca pentru aceste zboruri una dintre noile sale aeronave Airbus A320.

Prima cursă de la Constanţa la Londra va ajuta la impulsionarea turismului local în condiţiile în care turiştii din Marea Britanie pot călători acum spre coasta populară a Mării Negre cu tarife reduse Wizz Air. Biletele pentru noua rută Wizz Air sunt deja disponibile şi pot fi rezervate pe wizzair.com, la preţuri începând de la 109 RON.

„Prin intermediul noii rute de la Constanţa ne propunem să impulsionăm turismul, relaţiile de afaceri şi să permitem călătorii la tarife scăzute către frumoasa coastă românească de la Marea Neagră. Totodată, clienţii noştri români au la dispoziţie o nouă conexiune la capitala Marii Britanii. Zborurile vor fi operate în zilele de luni şi de vineri şi vor crea oportunitatea ideală pentru escapade de weekend. Operaţiunile din Constanţa se adaugă ofertei noastre din România în condiţiile în care avem ca obiectiv să rămânem în continuare compania aeriană preferată a călătorilor români şi a vizitatorilor acestora”, a precizat Daniel de Carvalho, purtătorul de cuvânt al Wizz Air.

Comentarii

Comentarii

Tags

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo