Criteriul National

Wizz Air lanseaza o noua ruta spre Londra de la aeroportul Mihail Kogalniceanu Constanta. Preturi de la 100 Ron!

Wizz Air lanseaza o noua ruta spre Londra de la aeroportul Mihail Kogalniceanu Constanta. Preturi de la 100 Ron!
martie 24
06:28 2015

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est a anunţat, astăzi, că va începe să opereze de pe cel de-al 9-lea aeroport al său din România, de la Constanţa. Wizz Air va oferi începând cu 15 iunie 2015 curse noi, de două ori pe săptămână (luni şi vineri), de la Constanţa, la Londra (Luton). Wizz Air va aloca pentru aceste zboruri una dintre noile sale aeronave Airbus A320.

Prima cursă de la Constanţa la Londra va ajuta la impulsionarea turismului local în condiţiile în care turiştii din Marea Britanie pot călători acum spre coasta populară a Mării Negre cu tarife reduse Wizz Air. Biletele pentru noua rută Wizz Air sunt deja disponibile şi pot fi rezervate pe wizzair.com, la preţuri începând de la 109 RON.

„Prin intermediul noii rute de la Constanţa ne propunem să impulsionăm turismul, relaţiile de afaceri şi să permitem călătorii la tarife scăzute către frumoasa coastă românească de la Marea Neagră. Totodată, clienţii noştri români au la dispoziţie o nouă conexiune la capitala Marii Britanii. Zborurile vor fi operate în zilele de luni şi de vineri şi vor crea oportunitatea ideală pentru escapade de weekend. Operaţiunile din Constanţa se adaugă ofertei noastre din România în condiţiile în care avem ca obiectiv să rămânem în continuare compania aeriană preferată a călătorilor români şi a vizitatorilor acestora”, a precizat Daniel de Carvalho, purtătorul de cuvânt al Wizz Air.

Comentarii

Comentarii

Tags

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro