Criteriul National

X cosmetice esențiale pentru îngrijirea părului

X cosmetice esențiale pentru îngrijirea părului
noiembrie 22
13:25 2021

Îngrijirea părului înseamnă mai mult decât spălare și uscare. Indiferent de tipul de păr pe care îl și de mediul în care trăiești, următoarele produse pentru îngrijire sunt necesare pentru frumusețea și sănătatea lui. 

Oricine își dorește să aibă un păr strălucitor. Vestea bună este că acest lucru este posibil fără a trebui să mergi frecvent la salon. Cu ajutorul produselor potrivite, părul tău se va bucura de volum și strălucire și va fi protejat împotriva factorilor care îl degradează. Alege șampoanele L’Occitane și îi vei oferi părului tău tratamentul pe care îl merită. Apoi, continuă cu celelalte produse recomandate în acest articol, iar podoaba ta capilară îți va fi recunoscătoare. 

Nu uita, că nu trebuie să cheltuiești o avere pentru a avea aceleași rezultate ca la salon. Cu puțină îndemânare și o rutină bine stabilită, îți vei imblanzi părul, iar el te va înfrumuseța în fiecare clipă. 

1.Sampon și balsam

Poate că este evidentă necesitatea achiziționării unui șampon și a unui balsam pentru îngrijirea părului. Dar ce este esențial, este ca ambele produse să fie compatibile cu tipul și textura părului tău. Un șampon hidratant este cea mai bună alegere, iar balsamul nu trebuie să-ți încarce părul după spălare. Dacă părul tău este vopsit, atunci va trebui să te axezi pentru produse speciale care vor proteja și regenera părul degradat de vopsea. 

2.Ser

Un ser bun protejează părul de factorii din mediu, cum sunt praful, umiditatea, poluare, uscăciunea sau razele ultraviolete. Alege un ser care oferă o hidratare ușoară pentru părul drept și subțire sau o hidratare intensă pentru părul încrețit și uscat. Unele tipuri de seruri oferă strălucire și fixare, iar asta te ajută să obții o coafură care durează mai mult.

3.Fixativ flexibil

Nota de final a oricărei coafuri este dată de fixativ. Însă nu orice produs este recomandat, din cauza faptului că lipește părul sau îl usucă. Dacă fixativul este prea dur, părul devine tare și este casant. Dacă vrei ca părul tău să nu aibă de suferit, alege un fixativ flexibil, care susține părul, dar fără să-l afecteze. 

4.Mască de păr

Pentru ca firul de păr să fie mai moale, mai hidratat și ușor de aranjat, include masca în rutina ta. Alege un produs care are ingrediente organice și naturale, dar mai ales care să nu conțină suflat și siliciu. Încă de la primele utilizări, părul tău va avea un aspect sănătos și strălucitor. 

5.Șampon uscat

Este un produs foarte util în zilele acelea în care este imposibil să-ți speli părul. Cu ajutorul șamponului uscat vei putea să îndepărtezi excesul de ulei și grăsime, iar părul tău va avea un aspect plăcut și va mirosi grozav. Pentru a nu deteriora textura părului, șamponul uscat trebuie utilizat doar la rădăcină . 

6.Spray pentru protecție împotriva căldurii

Oricine își dorește să își coafeze părul, indiferent dacă este vorba de o simplă uscare cu foenul și peria sau ceva mai complet cu placa pentru întins părul sau ondulatorul. Nu contează cât de rar folosești instrumente de coafat care se încălzesc, important este ca de fiecare dată să utilizezi un spray de protecție împotriva căldurii, pentru a preveni deteriorarea părului. Un spray de protecție termică poate fi utilizat atât pentru părul umed cât și pentru cel uscat. Atunci când utilizezi un spray de protecție împotriva căldurii, acesta formează o peliculă care protejează părul de efectele temperaturii înalte, inclusiv ardere sau chiar topire.  

7.Ulei de păr

Similar cu serul de păr, uleiul oferă părului o hrănire adecvată, în timp ce îl face moale și strălucitor. Dacă ai vârfurile despicate, ungerea lor cu ulei în mod regulat, va micșora această problemă. Marele avantaj al uleiului este că, deși are o textură moale și fină, nu încarcă părul și nu îl îngrașă. 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Maria Popescu

Maria Popescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul