Criteriul National

A şasea ediţie a concursului de fotografie, afiş şi colaj va avea loc la Colegiul Naţional de Arte Regina Maria din Constanţa!

A şasea ediţie a concursului de fotografie, afiş şi colaj va avea loc la Colegiul Naţional de Arte Regina Maria din Constanţa!
aprilie 11
12:56 2016

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa dimpreună cu Colegiul Naţional de Arte Regina Maria Constanţa organizează Concursul de FOTOGRAFIE, AFIŞ ŞI COLAJ în cadrul Concursului Naţional Educaţie pentru Sănătate, ediţia a VI-a ce se va desfăşura în data de 28 Mai 2016

logo

 Locaţia va fi generoasa incintă a CNA Regina Maria Constanţa.Vor participa elevi de la clasa pregătitoare şi clasele I-XI

Vă prezentăm condiţii de realizare a afişului:

 • Tehnica: tempera, guaşe, acrilice, pastel, mixtă;
 • Dimensiunea afişului 42/60;
 • Participă la această secţiune elevii de la clasa a VII-a până la clasa a XI-a (VII-XI).
 • Tematica clasele VII-VIII- Prevenirea diabetului zaharat; Titlul – O viaţă dulce, fără diabet!
 • Tematica clasele IX-XI – Prevenirea diabetului zaharat; Titlul – Sănătos şi longeviv. Zahăr în comportament, nu în sânge!

 

De asemenea,condiţii de realizare a colajului sunt:

 • Participă la această secţiune elevi de la clasa pregătitoare şi clasa I;
 • Lucrările vor fi realizate la şcoală, în echipă de 3 elevi, sub îndrumarea cadrului didactic;
 • Dimensiuni şi forme – foaie de bloc, format A4 sau la alegere.
 • Tematica – Alimentaţie sănătoasă şi mişcare pentru prevenirea bolilor; Titlul – Eu mănânc sănătos şi fac mişcare în fiecare zi! Poţi si tu!

 

În ceea ce priveşte condiţii de realizare a fotografiei, acestea trebuie să respecte următoarele:

 • La această secţiune vor participa elevi începând cu clasa a II-a până la clasa a VI (II-VI);
 • Lucrările sunt individuale;
 • Dimensiuni -15×20 sau la alegere.
 • Tematica pentru clasele II-IV – Alimentaţie sănătoasă şi mişcare pentru prevenirea bolilor; Titlul – Eu mănânc sănătos şi fac mişcare în fiecare zi! Poţi si tu!
 • Tematica pentru clasele V-VI – Prevenirea diabetului zaharat; Titlul: O viaţă dulce, fără diabet!

Informaţii generale

Toţi elevii vor primi Diplome de participare la Concursul Naţional Educaţie pentru Sănătate, Ediţia a VI-a, mai 2016, Constanţa.

 • Lucrările vor fi realizate în şcolile de provenienţă ale elevilor şi vor fi trimise prin poştă cu cel puţin 2 zile înainte de organizarea concursului (28 mai 2016).
 • În plicul/pachetul cu lucrări se va introduce şi un alt plic timbrat cu adresa completă (nume, prenume, şcoala, str…, nr.., localitate, judeţ, cod) pentru expedierea diplomei.
 • Lucrările (afiş, fotografie, colaj) trimise în plic/pachet vor avea înscrise pe verso: secţiunea, nume şi prenume autor/autori, clasa, şcoala, localitatea şi judeţul, titlul lucrării, nume profesor îndrumător; aceleaşi informaţii se trimit în format scris, tabelar, document distinct, şi pe email la adresa: dianaadriana2003@yahoo.com.
 • Adresa de expediere: Colegiul Naţional de Arte Regina Maria Constanţa, Bulevardul Al. Lăpuşneanu, Nr. 11, Constanţa, judeţul Constanţa, Cod 900196, Concursul Naţional Educaţie pentru Sănătate, Victoria DOROBANŢIU.
 • Pentru orice informaţie suplimentară, vă rugam folositi adresa de email: victoria@yahoo.com/ mobil: 0723069706 sau dianaadriana2003@yahoo.com
 • Pentru secţiunile fotografie, colaj şi afiş prezenţa elevilor şi/sau a profesorilor nu este impusă de regulament. Participarea este opţională. Nu se asigură decontarea transportului şi cazarea.
 • În situaţia în care doriţi să participaţi vă aşteptăm cu drag.

 

Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulţumeşte tuturor organizatorilor cât şi celor care vor participa la acest concurs, susţinând demersul artistic!

Sursa foto :www.cnareginamaria.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul