Criteriul National

Atentie austriecilor! Daca protestatarii vor trece de la „P” de la paduri la „P” de la Petrol sunteti „F”…

mai 27
15:16 2015

 

Atentie austriecilor! Daca protestatarii vor trece de la „P” de la Paduri la „P” de la Petrol sunteti „F”…

mafia petrolului

Este realmente revoltator ceea ce se intampla! Decat sa aceptam asa ceva mai bine declaram Romania ca find o tara sub ocupatie in care anumite firme austriece fac ce vor cu complicitatea celor care ar fi trebuit sa ia masuri ca Romania sa nu fie batjocorita in halul acesta!

Este inadmisibil ceea ce se intampla si de acea a venit vremea ca cei care au curaj sa vorbeasca despre astfel de nereguli sadea un semnal catre opinia publica internationala ca sa stie de acestea deoarece numai in maniera aceasta vor incepe sa priveasca romanii altfel de cum au fost pana acum!

 

Avand in vedere ca ceea ce va voi povesti in acest document depaseste orce limita a bunului simt ,romanii care inca au curaj sa lupte pentru a -si apara patria trebuie sa se uneasca si sa ceara intr-un singur glas dreptul ca sa plateasca un pret corect pentru petrolul extras de pe pamant romanesc! Din aceste motive scriam inca de la inceputului acestui articol ca daca protestatarii vor trece de la „P” de la Paduri  la „P” de la petrol deoarece austriecii vor avea o problema foarte serioasa !

Pana atunci o sa va invit sa sa va jucati putin cu o regula de 3 simpla care pleca de la urmatoarele premisa: Daca austriecii primesc un salariu mediul de peste 1800 de euro si platesc doar 1.31 de euro pe un litru de benzina ,atunci la un salariul mediu din Romania, care nu atinge nici macar 390 euro, cat are trebuie sa plateasca romanii pentru un litru de benzina ? De aici rezulta ca orice suma care depaseste  0,2838 Euro (aproximativ 1,30 ron) poate fi considerata un jaf care se face asupra buzunarelor tuturor romanilor!

Orice cent in plus platit peste suma aceasta pleca sub forma de profit in Austria iar o alta parte ajunge de o maniera indirecta in pusculita partidelor!

Acum vreau sa va-ntreb ceva! Ati vazut la vreun ziar sau pe vreun post de TV,orice politician care sa vorbeasca despre o astfel de nenorocire ? Atunci cine credeti ca o sa apere Romania de un astfel de jaf? Daca stii ca singurul care mai poate apara Romania de un asemenea dezastru esti tu si cu prietenii tai ,atunci intr-o prima faza trebuie sa faci cele necesare ca ei sa afle despre acestea si alte informatii pe care ziarul nostru nostru vi le prezinta !

Pana atunci, romanii trebuie sa uneasca si sa ceara intr-un singur glas drept sa plateasca un pret corect pentru petrolul extras de pe pamant romanesc!

Acest document este scris sub forma unui pamflet si trebuie tratat ca atare-adica cu respect! Fiindca am terminat cu o rima promit sa revin si maine cu ceva care sper sa fie la fel de util!

Sursa foto :http://theworld-we-live-in.blogspot.ro/

Comentarii

Comentarii

Articole similare

1 Comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul