Criteriul National

ÎN EXCLUSIVITATE! Etapele Instaurării Noii Ordini Mondiale…

octombrie 06
08:02 2015

 

În temeiul articolului 30 din Constituţia autohtonă, redacţia ziarului Criteriul Naţional îşi asumă confidenţialitatea cât şi responsabilitatea şi autenticitatea sursei acestei postări oferite în exclusivitate! Totodată , pe această cale mulţumeşte organizaţiei Anonymous pentru excelentele şi argumentatele informaţii şi asigură pe această cale o cât mai strânsă colaborare !

papusarii1

  O elită criminală formată din mari bancheri şi mega corporatişti guvernează lumea din umbră şi sunt la un pas de a-şi realiza visele cele mai ascunse .

Cele mai importante obiective sunt :

1) Crearea unui guvern mondial dominat de o mică elită .

2) Crearea unei monede unice electronice cu ideea de a diviza lumea în două clase : stăpâni şi sclavi .

3) Implantarea unui cip in fiecare persoană cu informaţia biometrică, mai precis cu datele sale şi banii electronici care îi detine acesta obţinând controlul fiecăruia de pe planetă .

4) Reducerea drastică a populaţiei pentru a instaura controlul facil cât şi a administra resursele naturale .

Pe scurt elita este pe punctul de a-şi realiza visul a tot ceea ce au încercat toţi marii criminali de-a lungul istoriei şi de a şi exercita puterea absolută pe Pământ …pentru totdeauna .

Dar cum pot reuşi ei oare ? Există multe soluţii dar se remarcă trei mişcări strategice cu aplicabilitate simultană .

Prima vizează colapsul economic. Vor crea o mare criză economică mondială treptată , concentrată în mod cu totul special în zona euro cât şi al dolarului . Cu acest colaps, multă lume o să-şi piardă economiile şi locurile de muncă,serviciile în Europa şi Statele Unite .

Odată cu creşterea protestelor, elita va crea grupuri teroriste antisistem false, care pe lângă crime vor instaura punctual haosul cu rezultatul final ca populaţia să ceară instaurarea unui guvern cu o autoritate puternică .

Evolutia colapsului în Europa şi Statele Unite vor urma drumuri diferite . În Europa se va genera ideea că nicio ţară nu va putea supravieţui singură şi se va stabili un guvern european central diminuând suveranitatea naţională .

În asemenea condiţii, functiile publice ale statului vor fi privatizate iar marile corporaţii se vor contopi cu statul. Clasa politica va fi discreditată , se vor învinui politicienii şi bancherii de corupţie şi proastă gestiune şi se vor sacrifica pionii doar de văzul lumii .

Ca o reacţie firească vor lua naştere lideri manipulaţi de cei din elită, indignaţi şi montaţi strategic, pentru a opri protestele şi a da o iluzie de regenerare economică şi speranţă . Guvernul european se umple de tehnocraţi care înlocuiesc pe vechii politicieni acuzaţi de ineficienţă şi corupţie . Se instaurează un stat european unificat de aparenţă democratică guvernat de o elită intacabilă .

De aceea, scenariul din Statele Unite al crizei va provoca mari frământări.Grupări armate vor lupta împotriva statului federal create şi manipulate de elită provocând crime şi victime nevinovate .Guvernul federal va instaura starea de urgenţă cât şi legea marţiala pentru a se reface cu controlul . Va intra în funcţiune câmpurile de concentrare FEMA .Ca şi consecinţă, vor închide rezidenţii şi pe toţi aceia care protestează considerând că sunt terorişti şi antipatrioţi .SUA va deveni un stat fascist si poliţist cu dungi şi stele .

Populaţia care trăieşte în sărăcie va fi obligată să lucreze pentru stat în schimbul asigurării hranei şi a cazării .De aceea se vor selecţiona din mulţime pe cei mai antisociali pentru servicii de control ca poliţişti sau soldaţi pentru a reprima populaţia .

Statul va promova denunţurile şi supravegherile între proprii cetăţeni în schimbul unor beneficii şi al promovării pe scara ierarhică,socială . Într-un anumit moment al colapsului economic se va iniţia a doua strategie economică .

Criza sanitară

Pentru a consolida controlul masiv se va provoca o epidemie mondială la care mediile de comunicaţii vor exagera situaţia care va genera o stare de panică . Se vor interzice manifestaţiile sub pretextul că în asemenea modalitate se pot propaga boliile .

Se va obtine avantaj de pe urma epidemiei pentru anihilarea silenţioasă a dizidenţilor politici . Cu avantajul epidemiei autorităţile vor stabili că singurul mod de a o controla este să implanteze un CIP care sa monitorizeze fiecare cetăţean pe a depista apariţia noilor focare de infecţie . Acest CIP se vs folosi şi pentru a uni toate datele : profilul fizic şi psihologic cât şi banii .

Banii fizici vor dispare considerându se că sunt incomozi şi lipsiţi de siguranţă . În mintea cetăţeanului se implanteaza aceste idei : cu CIP ai bani , cu CIP ai medicamente , fără CIP eşti… om mort .

Informaţia se va înmagazina în locuri îndepărtate de cetăţean pentru a obţine controlul total al reţelei . Internetul combinat cu CIP-ul se transformă în Big Brother .

A treia miscare strategică va fi proliferarea războaielor regionale . În timp ce ce se va produce colapsul economic şi controlul absolut vor izbucni războaie regionale prin Orientul Apropiat , Africa şi America Latină ! Începutul acestor conflicte pot avea originea în alte atentate, sub falsa acuzaţie că şi cel care a provocat căderea bruscă, din punct de vedere economic sau iniţierea epidemiei ar fi răspunzători de acest colaps combinat cu atac biologic .

În această fază, marile puteri  nu vor intra în conflict aşa cum au făcut în războaiele din Coreea sau Afganistan . După mai mulţi ani de războaie regionale si odată ce vor obţine controlul total al populaţiei va începe marele război între puteri .

Marile mase ale populaţiei vor fi acum recrutate cu forţa şi vor fi trimise la războiul haotic şi devastator .Vor fi folosite arme nucleare, tactice , chimice , biologice asupra marilor centre astfel încât să elimine cea mai mare parte din populaţia Terrei.

Faza a treia  Pacea .

Războiul se va termina atunci când liderii controlaţi de elită se vor prezenta ca salvatori spirituali ai lumii şi vor încheia o pace relativă şi total artificială între toate naţiunile .

Te vor face să crezi ca nu eşti diferit şi că nu trebuie să iei decizii fără să ceri permisiunea . Supravieţuitorii  epuizati şi răpuşi vor accepta sistemul definitiv unic adică Noua Ordine Mondială controlată de o elita intolerabilă şi semidivină .

Stăpânii lumii vor avea acum la cheremul lor masele de sclavi controlaţi cu ajutorul tehnologiei avansate care nu se vor mai împotrivi niciodată .

Durata întregului proces poate fi estimat intre 10 şi 30 de ani .

Lumea noastră este la marginea sclaviei şi a distrugerii .Ne conduce o elită de psihopaţi care nu au respect pentru viaţa omenească . O să le permitem ca aceştia să ne termine ? Sau să luptăm pentru supravieţuire !

Daca vrem să oprim planurile lor, avem câteva obiective imediate .

1 . Să convigem forţele de securitate ale statului să protejeze poporul şi să nu slujeasca elitei .

2 . Să atacăm şi să denigrăm mediile de comunicaţie vinovate de difuzarea minciunilor elitei .

3 Urmărirea şi pedepsirea fără milă a clasei politice care serveşte pe aceşti criminali , pe toţi !

Să evitam cu orice preţ implantarea cipului care este mijlocul de control total ! Cel mai important pas ! Ce puteţi face din punct de vedere personal ?

Informează persoanele din jurul tau despre planurile elitei . Să nu cazi în ura rasială sau etnică care face doar să divizeze populaţia . Elita te-a facut să crezi ca eşti doar un fir de nisip nesemnificativ , o simplă furnică în angrenajul omenesc . Elita te-a facut să crezi că nu ai dreptul să judeci sau să nu spui ceea ce gândeşti că tu nu ai nicio valoare .

Te-au facut să crezi că nu poţi duce o viaţă fericită , că nu eşti decât o statistică , un număr simplu pe ecran uşor de şters . Dar nu este adevărat!!!

Să nu ai nicio îndoială! Personal trăieşti cele mai importante momente din viaţa ta şi o să faci parte din momentul cel mai important al umanităţii ! În acest schimb de ERĂ , tu decizi dacă eşti doar un simplu miel dus la abator sau eşti un luptător pentru eliberarea din sclavie a omenirii . A sosit momentul să demonstrezi valoarea şi curajul tău !

anonymous_wallpaper_we_we_we_by_majkshali-d5219rn

Noi suntem Anonymous !

Noi suntem Legiunea !

Noi nu uităm ! Noi nu iertăm ! Aşteptaţi de la noi !

Sursa foto www.theholyweb.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

5 Comments

 1. Partizanu
  Partizanu octombrie 06, 11:42

  Foarte bun articolul chiar daca contine GRESELI GRAMATICALE iar pe alocuri putea fi completat. O completare ar fi „Clasa politica va fi discreditată, se vor învinui politicienii şi bancherii de corupţie şi proastă gestiune şi se vor sacrifica pionii doar de văzul lumii. ADUG EU (Vezi cazul anchetelor DNA). Si ar mai fi multe dar merge multiplicat si asa. La final se putea incheia cu DOAMNE AJUTA.
  ERATA
  Faza a treia e RAZBOAIELE REGIONALE iar a patra PACEA.

  • Daniel Mihai
   Daniel Mihai Author octombrie 06, 15:08

   L am corectat Partizane…
   Oricum, completarea ta e valabilă!
   Iar, dacă ai informaţii despre cercetaşi, poţi să ni le oferi! Le vom face publice!
   Numai bine! Doamne ajută!

 2. Andreea
  Andreea octombrie 06, 18:50

  Bun articol! Pacat ca marea parte a populatiei deja are implantata in cap ideea ca sunt inferiori acestor conducatori si ca orice abatere de la regulile lor poate duce la pierderea domiciliului, familiei si hranii.

 3. icsulescu
  icsulescu octombrie 06, 21:38

  Anonymous….obiectivul 1…cum se poate realiza????

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

http://buyabilify.us.com/investasi-lanjut-pastikan-bahwa-awal-judi-slot-dapat-dimainkan/

http://www.ultraboost.us.com/gagasan-alek-stasiak-memenangkan-gelang-kedua-tahun-wsop-judi-slot-berjalan/

http://www.supreme-clothing.us.com/saat-bermain-judi-slot-kita-sudah-alami-dealer-baik-serta-jelek/

http://www.hermes-belt.us.com/spesifikasi-runner-up-acara-utama-world-series-of-judi-slot-darvin-moon-meninggal-pada-usia-56/

http://www.burberryoutlet-store.us.com/jawaban-philadelphia-fusion-hasil-turnamen-los-angeles-judi-slot/

https://www.charmspandora.us.com/opsi-memilih-tempat-duduk-dalam-permainan-judi-slot-mempengaruhi-hoki-kemenangan/

http://www.coachoutletonline-sale.us.com/tabel-batas-waktu-dari-semua-jackpot-hari-untuk-beberapa-judi-slot/

http://www.curryshoes.us.com/aturan-taruhan-judi-slot-california-dicabut-dari-diskusi-untuk-tahun-ini/

http://www.yeezyboost350v2shoes.us.com/analogi-pertaruhan-judi-slot-online-dari-awal-anda-pasang-taruhan/

http://www.filashoes.us.org/ketahui-kunci-mendapatkan-keuntungan-dari-agen-judi-slot-paling-dipercaya/

http://prozac.us.com/hitung-biaya-untuk-bermain-penting-untuk-kesuksesan-judi-slot/

http://www.air-max.us.com/imbas-harapan-positif-tentang-kesempatan-pot-judi-slot-yang-semakin-tinggi/

http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/bagaimana-trick-mainkan-judi-slot-di-bawah-ini-panduan-judi-pemula/

http://www.louboutinshoes.in.net/pilah-bagian-dua-set-dan-perjalanan-pembicaraan-texas-judi-slot/

http://www.pandora-jewelrys.us.com/saran-penting-dalam-judi-judi-slot-online-untuk-naikkan-prosentase-win/

http://www.coach-factoryoutlets.us.com/taruhan-john-slapshot1085-forlenza-menangkan-wsop-online/

http://www.red-bottoms.us.com/celah-matt-berkey11_s4y-berkey-warga-las-vegas-judi-slot-mengalahkan-a-field-of-2-408/

http://www.michael-kors-handbags.us.org/tanggapan-bagaimana-argentina-lampropulos-pergi-ke-judi-slot-millionaire/

http://www.cheapmichaelkorshandbags.us.org/investasi-manajemen-perjudian-telah-memutuskan-mike-aponte-dipersilahkan-untuk-bermain/

http://synthroid.us.com/bagian-penting-analis-memprediksi-pendapatan-650-juta-tahunan-untuk-perjudian-online-michigan/

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul