Criteriul National

SOCANT! Abuzuri ale Politiei comunitare comise in Bucuresti!

iunie 15
06:38 2015

       Ne sunt ucisi copiii! 

Fiecare copil roman este copilul ROMANIEI!
Cum ne aparam copiii, pe noi, natura si tara de acesti „catei”  ce-i protejeaza pe toti nenorocitii de la „butoanele guvernarii”?

 Ei sunt vinovatii care dirijeaza astfel de actiuni!
Cei care se rotesc ei intre ei de 25 de ani, ne-au transformat viata in calvar!

incident-armat-politist

Incident incredibil petrecut in Bucuresti pe data de 13 iunie 2015.
Un grup de tineri se intorceau de la Piata Universitatii unde avusese loc un eveniment organizat in memoria victimelor mineriadelor si a evenimentelor tragice din 13 – 15 iunie 1990. Cand au fost opriti spre legitimare de o patrula mobila de politisti comunitari, tinerii au reactionat cerand ca si patrula sa se legitimeze si de aici au aparut scantei, pe fondul nervozitatii si tensiunii acumulate intre protestatari si oamenii legii. Politistul comunitar a scos pistolul si a tras….

 

Oare de ce se numește această instituție asa-„Poliție”?

„Siguranta si Incredere”…

Poate ca numele lor ar trebui sa ne inspire aceste valori!

Insa, atunci cand se intampla asemenea abuzuri un sentiment combinat de repulise si de greata ne incearca…

Oare am ajuns sa traim intr-un stat dominat de ei?
Intr-un stat in care se investste doar in ACESTE INSTITUTII PENTRU A SE APARA O ANUMITA CLASA de „privilegiati”?
Si, observ ca am ajuns extrem de rau!
In ceea ce priveste „evolutia” aceasta abrupta a gardienii publici polițiști, tupeul și îngâmfarea lor depășește orice limite.
Si acest lucru s-a observat si in acest caz…
Ce căuta acel individ neanderthalian cu pistol, fie el cu gaz sau cauciuc?
Unde anume se mentioneaza faptul prevazut de lege ce conferă „gardienilor publici” dreptul de a să purta ‘la voie” arme neletale în timpul serviciului?
Nu au pregătirea necesară și pentru forțele de ordine se fac programe speciale de antrenament în situați de „crowd control”.
Acest individ trebuie judecat pentru tentativă de omor pentru că nu a fost in legitimă apărare și a tras de la câțiva centimetri în cap.
Mai mult decat atat acest individ, acest salbatic necizelat, acest specimen infect trebuie cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, unde este clar scris în ce condiții se pot folosi armele neletale.
În final, trebuie desfințată instituția „Poliției Locale” și acei oameni mutați să păzească parcările și să verifice tichetele!
Atâta timp cât această instituție funcționează ea dă naștere la abuzuri și anomalii și în plus de asta aduce grave prejudicii organelor Ministerul Administrației și Internelor!
Dovada o puteti viziona aici :
https://www.youtube.com/watch?t=177&v=VCTnnkH2Gs0
Sursa foto: Cristian Botez / Adok Victor, nasul.tv

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul