Criteriul National

3 criterii de alegere a service-ului la care să mergi cu laptopul

3 criterii de alegere a service-ului la care să mergi cu laptopul
martie 31
19:34 2019

Fiindcă tot te afli pe criteriul.ro, nu strică să afli la cine să apelezi pentru reparații asupra laptopului tău sau cel puțin pentru curățarea pe dinăuntru a acestuia. Dintre atâtea centre de service, cel care este profesionist din toate punctele de vedere și care cere pentru serviciile sale sume rezonabile de bani este și cel pe care îl vei alege cu încredere.

  1. O intervenție de calitate repară laptopul mai bine și pentru mai mult timp

Un laptop este un sistem complex, care are piese componente strâns legate între ele din punct de vedere funcțional și care este expus la electricitate și uzură, dar și la praf, șocuri, lichide și alte pericole. De aceea, are nevoie să fie curățat o dată la câteva luni, să îi fie reparate sau înlocuite placa de bază, placa video, display-ul, tastatura, mufa de alimentare și altele atunci când este cazul.

Laptopul tău trebuie să fie și beneficiarul anumitor upgrade-uri software în funcție de necesitățile tale de folosire și de uzura morală – în contextul unui avans tehnologic galopant. La cine apelezi pentru acestea, dacă nu la o echipă profesionistă care prestează exclusiv servicii rapide și de calitate?

Așadar, calitatea reparațiilor făcute este un criteriu important, după care să te ghidezi întotdeauna. Este în joc, desigur, laptopul tău atât de util și în care poate ai investit niște bani cu un anumit scop, așa că nu este doar o jucărie cu butoane, așa cum alții poate își consideră laptopul și de aceea nu îl îngrijesc pe cât ar trebui.

  1. Prețul plătit la service pentru ca tu să pleci cu laptopul trebuie să fie unul accesibil

Dacă ești obișnuit tot timpul cu el sau chiar îți trebuie în activitate și fie se supraîncălzește foarte repede, fie afișează numai linii sau pete pe ecran sau face flame în zona mufei de alimentare, laptopul tău poate să aibă urgent nevoie de reparații, dar dacă ți se spune că trebuie să decartezi o sumă imensă, poate jumătate din valoarea unui laptop nou cam de același model, este cazul să te gândești dacă nu cumva merită să îți iei un laptop nou și doar să recuperezi datele de pe acela.

Dacă prețul cerut pentru reparație este unul decent, pe care ți-l permiți sau care ți se pare rezonabil, dă-i înainte și du-ți laptopul la acel service și ia-l tot pe acela înapoi reparat!

  1. Raportul bun calitate/preț este tot ceea ce contează de fapt!

Pe servicii de calitate și preț cât mai competitiv se bazează piața de servicii post-vânzare în sfera IT, de aceea sunt multe centre de service deschise și existente pe piață, fiecare încercând să iasă în evidență prin ceva original, unic, să expună avantaje pentru tine. Când ai atât de multe opțiuni și alegi una la întâmplare, riști să te trezești fie cu neseriozitate, fie cu tărăgănarea lucrării sau chiar cu laptopul blocat în service sau cu anumite costuri adiționale imputate ulterior, fără să ți se aducă dinainte la cunoștință.

Ca să eviți toate acestea, mergi pe recomandări, una dintre ele fiind Service Laptop București. Asigură-te că au calitate și prețuri rezonabile în același timp și du-ți acolo laptopul pentru reparații!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul National

Criteriul National

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei