Criteriul National

3 criterii de alegere a service-ului la care să mergi cu laptopul

3 criterii de alegere a service-ului la care să mergi cu laptopul
martie 31
19:34 2019

Fiindcă tot te afli pe criteriul.ro, nu strică să afli la cine să apelezi pentru reparații asupra laptopului tău sau cel puțin pentru curățarea pe dinăuntru a acestuia. Dintre atâtea centre de service, cel care este profesionist din toate punctele de vedere și care cere pentru serviciile sale sume rezonabile de bani este și cel pe care îl vei alege cu încredere.

  1. O intervenție de calitate repară laptopul mai bine și pentru mai mult timp

Un laptop este un sistem complex, care are piese componente strâns legate între ele din punct de vedere funcțional și care este expus la electricitate și uzură, dar și la praf, șocuri, lichide și alte pericole. De aceea, are nevoie să fie curățat o dată la câteva luni, să îi fie reparate sau înlocuite placa de bază, placa video, display-ul, tastatura, mufa de alimentare și altele atunci când este cazul.

Laptopul tău trebuie să fie și beneficiarul anumitor upgrade-uri software în funcție de necesitățile tale de folosire și de uzura morală – în contextul unui avans tehnologic galopant. La cine apelezi pentru acestea, dacă nu la o echipă profesionistă care prestează exclusiv servicii rapide și de calitate?

Așadar, calitatea reparațiilor făcute este un criteriu important, după care să te ghidezi întotdeauna. Este în joc, desigur, laptopul tău atât de util și în care poate ai investit niște bani cu un anumit scop, așa că nu este doar o jucărie cu butoane, așa cum alții poate își consideră laptopul și de aceea nu îl îngrijesc pe cât ar trebui.

  1. Prețul plătit la service pentru ca tu să pleci cu laptopul trebuie să fie unul accesibil

Dacă ești obișnuit tot timpul cu el sau chiar îți trebuie în activitate și fie se supraîncălzește foarte repede, fie afișează numai linii sau pete pe ecran sau face flame în zona mufei de alimentare, laptopul tău poate să aibă urgent nevoie de reparații, dar dacă ți se spune că trebuie să decartezi o sumă imensă, poate jumătate din valoarea unui laptop nou cam de același model, este cazul să te gândești dacă nu cumva merită să îți iei un laptop nou și doar să recuperezi datele de pe acela.

Dacă prețul cerut pentru reparație este unul decent, pe care ți-l permiți sau care ți se pare rezonabil, dă-i înainte și du-ți laptopul la acel service și ia-l tot pe acela înapoi reparat!

  1. Raportul bun calitate/preț este tot ceea ce contează de fapt!

Pe servicii de calitate și preț cât mai competitiv se bazează piața de servicii post-vânzare în sfera IT, de aceea sunt multe centre de service deschise și existente pe piață, fiecare încercând să iasă în evidență prin ceva original, unic, să expună avantaje pentru tine. Când ai atât de multe opțiuni și alegi una la întâmplare, riști să te trezești fie cu neseriozitate, fie cu tărăgănarea lucrării sau chiar cu laptopul blocat în service sau cu anumite costuri adiționale imputate ulterior, fără să ți se aducă dinainte la cunoștință.

Ca să eviți toate acestea, mergi pe recomandări, una dintre ele fiind Service Laptop București. Asigură-te că au calitate și prețuri rezonabile în același timp și du-ți acolo laptopul pentru reparații!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul National

Criteriul National

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei