Criteriul National

Andrei-Traian Ștefan – Un asistent medical pasionat si dedicat meseriei sale

Andrei-Traian Ștefan – Un asistent medical pasionat si dedicat meseriei sale
decembrie 04
19:35 2019

Cine este Andrei-Traian Ștefan? Un tânăr de 26 de ani, cu multa putere de munca și pasiune pentru meseria lui. Cu o experienta de 7 ani in sistemul de urgenta prespitaliceasca, începând ca voluntar si ulterior ramanand ca asistent la serviciul de ambulanta, și-a construit pas cu pas baza medicinei de urgenta, la care s-au adăugat ulterior dedicarea, empatia, dorința continua de a ajuta, informeaza revista Expert Medical Info.

71840616_2469128656504235_5275761908840923136_o-1536x1536

Planurile sale nu s-au limitat la atât, continua sa instruiască alți viitori urgentisti, dar și laici dornici sa cunoască și sa ajute în caz de nevoie, cărora reușește sa le insufle simțul datoriei și entuziasmul pe care el însuși le emana.

Sa împărtășești din cunoștințele tale înseamnă să nu lași loc de egoism, iar capacitatea de a transmite informația, de a se face înțeles, de a capta atenția și interesul cursanților tine de abilitățile sale didactice, simțul umorului și nu în ultimul rand de experienta din teren, pe care o aduce de fiecare data în discuție în sala de curs, ca și lector al Asociației Succes în Educație și Sport.

Un om sufletist, inspirat, neobosit, s-a implicat și în alte voluntariate de-a lungul vieții, agonisind pe seama lor experienta, câștigând legături trainice cu oameni la fel de implicați în bunul mers al societatii și ajutându-l sa vadă imaginea de ansamblu, sa se deschidă și sa inițieze proiecte, sa caute soluții pentru neajunsuri.

Ca tot vorbeam de inițiere de proiecte, Asociația Civila de Prim Ajutor și Intervenție la Dezastru A.C.P.I.D, este unul dintre primele sale proiecte, un ONG cu scopul de a instrui în ceea ce privește primul ajutor și management în caz de dezastru natural, în cadrul caruia a ocupat funcția de Președinte, fiind unul dintre membrii fondatori.

Are calitate de lider de tineret și formator, și-a dezvoltat abilitățile de management logistic și medical în situații de dezastru natural sau accidente care implica victime multiple, participând la numeroase tabere de instruire în acest scop iar in prezent lucreaza in sistemul de medicina de urgenta.

Despre cursurile sustinute de Andrei Traian Stefan in calitate de lector puteti afla mai multe informatii aici: https://asociatiasucces.ro/

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul