Criteriul National

ARISTOCRAŢIA ŞAORMISTĂ constănţeană face dovada comuniunii sociale: ,, mehh mehh mereu la bine împreună”

ARISTOCRAŢIA ŞAORMISTĂ constănţeană face dovada comuniunii sociale: ,, mehh mehh mereu la bine împreună”
mai 29
18:05 2016

imag articol

 

Lume lume cu alai şi mare sărbătoare în sclipitorul oraş port, floarea rară şi colorată a mândrei țări ce o populăm. Bucurie, zâmbete şi armonie pe feţele a mii de constănţeni sosiţi cu patriotism la dansul grecilor, bucuroşi să le arate cât de prietenoşi sunt ei cu minorităţile şi de ai ‘reacu cu compatrioţii. Prosperitate avem, concursuri de căruciore la supermarket organizăm, sportul grătarelor îl practicăm, la souvlaki cugetăm. Ce să vezi, mare surpriză, după ce la evenimentele culturale şi umanitare se înghesuie tot timpul câţiva zeci de localnici, acum lejer şi-au gasit loc iar alți câteva mii… la ţopăiala de colăcei adipoşi.

Localnicii care se dădeau loviţi de meteoriţi (,,vai eu sunt până peste cap, nu pot cu voluntariatele, protestele şi spectacole că mi se lasă staminele”) ce să vezi, vibrau şi salivau în grup cu ochii crucişi pe ritmuri elene. Emoţia a depășit chiar graniţele oraşului observând mesajele unei doamne care striga pe reţele de socializare, mai-mai să facă chichilică pe dânsa: ,, meehhi meeehhei dragii mei, plecată dar rămân o altruistă patrioată, s-a strâns la ţopăială marea gloată?” Emoţionant până la maioneză!
Dacă ar vedea elenii ce s-a ales de polis-ul lor (nu doar cel mai vechi oraș din România, unul dintre cele mai vechi din Europa) probabil că şi-ar vărsa toată oala cu tzatziki în cap. Dacă ne dorim progres, atunci poate avem noroc să ne invadeze o țară vestică.

Vorba aceea…Țara arde, șaormistii dansează.

We love Constanța

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul