Criteriul National

Articole de pat

Articole de pat
martie 12
13:22 2018

Lenjeriile de pat au fost intotdeauna un subiect delicat atunci cand a venit vorba de alegerea lor, deoarece acestea trebuie alese cu mare grija astfel incat raportul calitate pret sa fie unul excelent, si noi ca si utilizatori sa putem beneficia de ele pentru o perioada lunga de timp.

De foarte multe ori cumpararea unei lenjerii de pat poate fi ca o loterie, adica sa cumparam un produs de a carei calitate si durata in timp nu vom fi foarte siguri, din simplul motiv ca multi dintre noi nu stiu sa aleaga corect o astfel de lenjerie.

Intr-adevar pe piata vom gasi nenumarate modele atat din punct de vedere al materialului cat si al modelului, insa intotdeauna este ideal sa alegem lenjerii de pat bumbac, deoarece acestea nu numai ca se vor pastra foarte bine de-a lungul timpului insa vom avea si un plus de confort datorita bumbacului, un material textil excelent care nu va irita pielea si o va feri intotdeauna de diferite alergii.

lenjerie-de-pat-de-bumbac-casabelle-leona_1

Lenjeriile de pat din bumbac, alb sau colorat, simple sunt cele mai bune si cele mai indicate a fi folosite zillnic.

Acestea se curata foarte usor si se intretin la fel de usor, atata timp cat se respecta instructiunile lor de ingrijire si spalare.

Daca vom dori totusi sa avem si niste lenjerii mai deosebite, pe care sa le folosim in diferite ocazii speciale putem sa alegem una dintre acele lenjerii de pat din bumbac egiptean, care vor lasa impresia ca ne vom afla intr-un pat regal, dar care ne vor da si o senzatie de bine, de relaxare si de confort.

Aceste lenjerii pot fi facute si cadou la evenimente deoesbite, si cu siguranta vor lasa o impresie buna.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro