Criteriul National

Aspiratorul robot iti poate deveni cel mai bun prieten!

Aspiratorul robot iti poate deveni cel mai bun prieten!
mai 08
18:47 2017

Te-ai gândit vreodată cât de ușor ți-ar fi dacă ai avea un prieten care să te susțină în tot ceea ce muncești prin casă? Ei bine, noi ne-am gândit să venim cu o soluție care să te facă să ieși din zona ta de confort. Deși mulți dintre noi încă mai avem în casă genul de aspiratoare pe care chiar și bunicii noștri le foloseau. Ei da… să știți că tehnologia a evoluat atât de mult încât astăzi putem avea curățenie în casă fără niciun stres și fără nicio durere de spate. Este de la sine de știut că aspiratoarele clasice lasă cu adevărat dureri de spate…. crunte de multe ori.  Iar asta pentru că deși avem aspirator noi trebuie să dăm cu el, noi trebuie să ne aplecăm, și de foarte multi ori nici nu curăță așa cum ne dorim. Da, da! Avem o veste bună…

aspirator robot

Să vă facem cunoștință cu un aspirator robot!

Dacă nu știți încă ce este un aspirator robot, vă spunem noi. Este genul de aspirator care se conectează la wi-fi, care poate fi controlat printr-o aplicație din mijlocul patului tău și care îți curăță casa atât de repede precum ai închide ochii. Asta este un aspirator robot, un aspirator care îți va oferi confort, aspiratorul robot este un aspirator foarte inteligent. Iar asta o poate spune oricine. E singurul aspirator care îți poate arăta în timp real în ce stadiu se află curățenia, care poate curăța lângă perete fără să se chinuie și care desigur poate să aibă zeci de tehnologii avantajoase pentru tine, iar printre ele se numără aspirarea fără să lase în urmă nicio urmă de praf sau miros neplăcut. Nu-i așa că acesta parcă încă este un vis?! Ei bine, să știți că există! Iar pe site-ul Roboutique.ro îți puteți achiziționa în funcție de nevoile voastre.

Aspiratorul robot este un ajutor de nădejde într-o casă, iar în funcție de ceea ce aveți nevoie… vi-l puteți alege fără să mai stați pe gânduri. Pentru că da, tehnologia din ziua de astăzi a evoluat spre a ne oferi cu drag relaxare chiar și atunci când vrem să fie curat pe jos, când vrem să curățăm gresia sau parchetul, sau vrem pur și simplu să ne curățăm covoarele. Da, un aspirator robot este și poate fi cel mai bun prieten de curățenie al vostru!

roboutique

Inovație la domiciliu

Dacă vreți inovație la domiciliu, intrați pe Roboutique.ro și selectați aspiratorul robot pe care vi-l doriți. În funcție de preferințele dumnevoastră veți putea găsi rapid și la un preț avantajos robotul care vi se potrivește. Încă ceva: La Roboutique poți cumpăra în 2, 4 sau 6 rate fără dobândă sau puteți plăti online cu cardul fără niciun fel de problemă, tot ceea ce trebuie să știți este că vi-l doriți cu adevărat… ca să aveți o casă mereu proaspătă și curată. Alegeți cu drag un aspirator robot! E viitorul…

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul