Criteriul National

Aspiratorul robot iti poate deveni cel mai bun prieten!

Aspiratorul robot iti poate deveni cel mai bun prieten!
mai 08
18:47 2017

Te-ai gândit vreodată cât de ușor ți-ar fi dacă ai avea un prieten care să te susțină în tot ceea ce muncești prin casă? Ei bine, noi ne-am gândit să venim cu o soluție care să te facă să ieși din zona ta de confort. Deși mulți dintre noi încă mai avem în casă genul de aspiratoare pe care chiar și bunicii noștri le foloseau. Ei da… să știți că tehnologia a evoluat atât de mult încât astăzi putem avea curățenie în casă fără niciun stres și fără nicio durere de spate. Este de la sine de știut că aspiratoarele clasice lasă cu adevărat dureri de spate…. crunte de multe ori.  Iar asta pentru că deși avem aspirator noi trebuie să dăm cu el, noi trebuie să ne aplecăm, și de foarte multi ori nici nu curăță așa cum ne dorim. Da, da! Avem o veste bună…

aspirator robot

Să vă facem cunoștință cu un aspirator robot!

Dacă nu știți încă ce este un aspirator robot, vă spunem noi. Este genul de aspirator care se conectează la wi-fi, care poate fi controlat printr-o aplicație din mijlocul patului tău și care îți curăță casa atât de repede precum ai închide ochii. Asta este un aspirator robot, un aspirator care îți va oferi confort, aspiratorul robot este un aspirator foarte inteligent. Iar asta o poate spune oricine. E singurul aspirator care îți poate arăta în timp real în ce stadiu se află curățenia, care poate curăța lângă perete fără să se chinuie și care desigur poate să aibă zeci de tehnologii avantajoase pentru tine, iar printre ele se numără aspirarea fără să lase în urmă nicio urmă de praf sau miros neplăcut. Nu-i așa că acesta parcă încă este un vis?! Ei bine, să știți că există! Iar pe site-ul Roboutique.ro îți puteți achiziționa în funcție de nevoile voastre.

Aspiratorul robot este un ajutor de nădejde într-o casă, iar în funcție de ceea ce aveți nevoie… vi-l puteți alege fără să mai stați pe gânduri. Pentru că da, tehnologia din ziua de astăzi a evoluat spre a ne oferi cu drag relaxare chiar și atunci când vrem să fie curat pe jos, când vrem să curățăm gresia sau parchetul, sau vrem pur și simplu să ne curățăm covoarele. Da, un aspirator robot este și poate fi cel mai bun prieten de curățenie al vostru!

roboutique

Inovație la domiciliu

Dacă vreți inovație la domiciliu, intrați pe Roboutique.ro și selectați aspiratorul robot pe care vi-l doriți. În funcție de preferințele dumnevoastră veți putea găsi rapid și la un preț avantajos robotul care vi se potrivește. Încă ceva: La Roboutique poți cumpăra în 2, 4 sau 6 rate fără dobândă sau puteți plăti online cu cardul fără niciun fel de problemă, tot ceea ce trebuie să știți este că vi-l doriți cu adevărat… ca să aveți o casă mereu proaspătă și curată. Alegeți cu drag un aspirator robot! E viitorul…

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

clinica implant dentar timisoara