Criteriul National

Aspiratorul robot iti poate deveni cel mai bun prieten!

Aspiratorul robot iti poate deveni cel mai bun prieten!
mai 08
18:47 2017

Te-ai gândit vreodată cât de ușor ți-ar fi dacă ai avea un prieten care să te susțină în tot ceea ce muncești prin casă? Ei bine, noi ne-am gândit să venim cu o soluție care să te facă să ieși din zona ta de confort. Deși mulți dintre noi încă mai avem în casă genul de aspiratoare pe care chiar și bunicii noștri le foloseau. Ei da… să știți că tehnologia a evoluat atât de mult încât astăzi putem avea curățenie în casă fără niciun stres și fără nicio durere de spate. Este de la sine de știut că aspiratoarele clasice lasă cu adevărat dureri de spate…. crunte de multe ori.  Iar asta pentru că deși avem aspirator noi trebuie să dăm cu el, noi trebuie să ne aplecăm, și de foarte multi ori nici nu curăță așa cum ne dorim. Da, da! Avem o veste bună…

aspirator robot

Să vă facem cunoștință cu un aspirator robot!

Dacă nu știți încă ce este un aspirator robot, vă spunem noi. Este genul de aspirator care se conectează la wi-fi, care poate fi controlat printr-o aplicație din mijlocul patului tău și care îți curăță casa atât de repede precum ai închide ochii. Asta este un aspirator robot, un aspirator care îți va oferi confort, aspiratorul robot este un aspirator foarte inteligent. Iar asta o poate spune oricine. E singurul aspirator care îți poate arăta în timp real în ce stadiu se află curățenia, care poate curăța lângă perete fără să se chinuie și care desigur poate să aibă zeci de tehnologii avantajoase pentru tine, iar printre ele se numără aspirarea fără să lase în urmă nicio urmă de praf sau miros neplăcut. Nu-i așa că acesta parcă încă este un vis?! Ei bine, să știți că există! Iar pe site-ul Roboutique.ro îți puteți achiziționa în funcție de nevoile voastre.

Aspiratorul robot este un ajutor de nădejde într-o casă, iar în funcție de ceea ce aveți nevoie… vi-l puteți alege fără să mai stați pe gânduri. Pentru că da, tehnologia din ziua de astăzi a evoluat spre a ne oferi cu drag relaxare chiar și atunci când vrem să fie curat pe jos, când vrem să curățăm gresia sau parchetul, sau vrem pur și simplu să ne curățăm covoarele. Da, un aspirator robot este și poate fi cel mai bun prieten de curățenie al vostru!

roboutique

Inovație la domiciliu

Dacă vreți inovație la domiciliu, intrați pe Roboutique.ro și selectați aspiratorul robot pe care vi-l doriți. În funcție de preferințele dumnevoastră veți putea găsi rapid și la un preț avantajos robotul care vi se potrivește. Încă ceva: La Roboutique poți cumpăra în 2, 4 sau 6 rate fără dobândă sau puteți plăti online cu cardul fără niciun fel de problemă, tot ceea ce trebuie să știți este că vi-l doriți cu adevărat… ca să aveți o casă mereu proaspătă și curată. Alegeți cu drag un aspirator robot! E viitorul…

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo