Criteriul National

Aspiratorul robot iti poate deveni cel mai bun prieten!

Aspiratorul robot iti poate deveni cel mai bun prieten!
mai 08
18:47 2017

Te-ai gândit vreodată cât de ușor ți-ar fi dacă ai avea un prieten care să te susțină în tot ceea ce muncești prin casă? Ei bine, noi ne-am gândit să venim cu o soluție care să te facă să ieși din zona ta de confort. Deși mulți dintre noi încă mai avem în casă genul de aspiratoare pe care chiar și bunicii noștri le foloseau. Ei da… să știți că tehnologia a evoluat atât de mult încât astăzi putem avea curățenie în casă fără niciun stres și fără nicio durere de spate. Este de la sine de știut că aspiratoarele clasice lasă cu adevărat dureri de spate…. crunte de multe ori.  Iar asta pentru că deși avem aspirator noi trebuie să dăm cu el, noi trebuie să ne aplecăm, și de foarte multi ori nici nu curăță așa cum ne dorim. Da, da! Avem o veste bună…

aspirator robot

Să vă facem cunoștință cu un aspirator robot!

Dacă nu știți încă ce este un aspirator robot, vă spunem noi. Este genul de aspirator care se conectează la wi-fi, care poate fi controlat printr-o aplicație din mijlocul patului tău și care îți curăță casa atât de repede precum ai închide ochii. Asta este un aspirator robot, un aspirator care îți va oferi confort, aspiratorul robot este un aspirator foarte inteligent. Iar asta o poate spune oricine. E singurul aspirator care îți poate arăta în timp real în ce stadiu se află curățenia, care poate curăța lângă perete fără să se chinuie și care desigur poate să aibă zeci de tehnologii avantajoase pentru tine, iar printre ele se numără aspirarea fără să lase în urmă nicio urmă de praf sau miros neplăcut. Nu-i așa că acesta parcă încă este un vis?! Ei bine, să știți că există! Iar pe site-ul Roboutique.ro îți puteți achiziționa în funcție de nevoile voastre.

Aspiratorul robot este un ajutor de nădejde într-o casă, iar în funcție de ceea ce aveți nevoie… vi-l puteți alege fără să mai stați pe gânduri. Pentru că da, tehnologia din ziua de astăzi a evoluat spre a ne oferi cu drag relaxare chiar și atunci când vrem să fie curat pe jos, când vrem să curățăm gresia sau parchetul, sau vrem pur și simplu să ne curățăm covoarele. Da, un aspirator robot este și poate fi cel mai bun prieten de curățenie al vostru!

roboutique

Inovație la domiciliu

Dacă vreți inovație la domiciliu, intrați pe Roboutique.ro și selectați aspiratorul robot pe care vi-l doriți. În funcție de preferințele dumnevoastră veți putea găsi rapid și la un preț avantajos robotul care vi se potrivește. Încă ceva: La Roboutique poți cumpăra în 2, 4 sau 6 rate fără dobândă sau puteți plăti online cu cardul fără niciun fel de problemă, tot ceea ce trebuie să știți este că vi-l doriți cu adevărat… ca să aveți o casă mereu proaspătă și curată. Alegeți cu drag un aspirator robot! E viitorul…

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo