Criteriul National

Autoutilitare IVECO pentru afacerea ta de la East Truck Center

Autoutilitare IVECO pentru afacerea ta de la East Truck Center
iulie 05
11:01 2017

Pentru afacerea ta, întotdeauna doar tu poți știi ce e mai bine și ce te avantajează. Însă vine un moment atunci când afacerea ta se bazează doar pe cărat marfă și dus marfă la destinație, iar asta te va face să cauți să cumperi unele dintre cele mai bune autoutilitare iveco sau dacă ” să cumperi” nu este neapărat un termen pe care să-l folosim mai uzual, atunci să-i spunem ” curiozitate” de a găsi autoutilitare bune și avantajoase ca și preț pentru afacerea ta. Se zice că întotdeauna dintr-o curiozitate poate ieși ceva bun… și anume cum am fost și noi curioși. Să aflăm unde se găsesc autoutilitare pentru toți transportatorii din țara noastră. Și am găsit!

iveco etc

Așa cum de IVECO ați auzit o mare parte și este totuși un partener recunoscut al transportului sustenabil, iar ca dealer Iveco, East Truck Center îți pune la dispoziție pe lângă camioane și autoutilitare iveco pentru afacerea ta, atât noi cât și second hand. Nu cred că trebuie să intrăm în detalii tehnice, vă putem spune doar că cei de la East Truck Center au o experiență de peste 15 ani în industria auto, iar dacă timpul i-a făcut să devină cei mai buni, cu siguranță au și oferte și variante accesibile pentru fiecare afacere din România sau din afară. Pentru că East Truck Center – Dealer autorizat IVECO este formată doar din specialiști care te pot ajuta să decizi ce camion sau ce autoutilitară îți dorești.

3 motive pentru care să alegi East Truck Center ( ETC)

  •  Primul motiv pentru care poți alege ETC este faptul că poți alege dintr-o categorie de camioane și autoutilitare IVECO, care mai de care mai avansate și mai potrivite pentru afacerea ta. Este imposibil ca la ETC să nu găsești autoutilitarele de care ai nevoie ca afacerea ta să funcționeze.
  • Ai multe facilități! Iar printre ele se numără: piese de schimb originale, finanțare, service autorizat iveco, piese recondiționate iveco reman, întreținere și reparații, piese originale iveco.
  • Au prețuri avantajoase și poți opta oricând pentru o finanțare în leasing, pentru tine și afacerea ta.

Niciodată nu cred că a fost mai ușor ca acum. Oricând dorești poți să îți faci afacerea să prospere cu noile autoutilitare pe care le poți achiziționa de la ETC, noile autoutilitare iveco… fiind un dealer IVECO bine văzut de-a lungul anilor. Sunt profesioniști, au mereu soluții bune și avantajoase pentru tine, iar tu poți încerca să experimentezi noua oportunitate de avea autoutilitare foarte bune… de la East Truck Center.

Îi recomandă experiența!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo