Criteriul National

Autoutilitare IVECO pentru afacerea ta de la East Truck Center

Autoutilitare IVECO pentru afacerea ta de la East Truck Center
iulie 05
11:01 2017

Pentru afacerea ta, întotdeauna doar tu poți știi ce e mai bine și ce te avantajează. Însă vine un moment atunci când afacerea ta se bazează doar pe cărat marfă și dus marfă la destinație, iar asta te va face să cauți să cumperi unele dintre cele mai bune autoutilitare iveco sau dacă ” să cumperi” nu este neapărat un termen pe care să-l folosim mai uzual, atunci să-i spunem ” curiozitate” de a găsi autoutilitare bune și avantajoase ca și preț pentru afacerea ta. Se zice că întotdeauna dintr-o curiozitate poate ieși ceva bun… și anume cum am fost și noi curioși. Să aflăm unde se găsesc autoutilitare pentru toți transportatorii din țara noastră. Și am găsit!

iveco etc

Așa cum de IVECO ați auzit o mare parte și este totuși un partener recunoscut al transportului sustenabil, iar ca dealer Iveco, East Truck Center îți pune la dispoziție pe lângă camioane și autoutilitare iveco pentru afacerea ta, atât noi cât și second hand. Nu cred că trebuie să intrăm în detalii tehnice, vă putem spune doar că cei de la East Truck Center au o experiență de peste 15 ani în industria auto, iar dacă timpul i-a făcut să devină cei mai buni, cu siguranță au și oferte și variante accesibile pentru fiecare afacere din România sau din afară. Pentru că East Truck Center – Dealer autorizat IVECO este formată doar din specialiști care te pot ajuta să decizi ce camion sau ce autoutilitară îți dorești.

3 motive pentru care să alegi East Truck Center ( ETC)

  •  Primul motiv pentru care poți alege ETC este faptul că poți alege dintr-o categorie de camioane și autoutilitare IVECO, care mai de care mai avansate și mai potrivite pentru afacerea ta. Este imposibil ca la ETC să nu găsești autoutilitarele de care ai nevoie ca afacerea ta să funcționeze.
  • Ai multe facilități! Iar printre ele se numără: piese de schimb originale, finanțare, service autorizat iveco, piese recondiționate iveco reman, întreținere și reparații, piese originale iveco.
  • Au prețuri avantajoase și poți opta oricând pentru o finanțare în leasing, pentru tine și afacerea ta.

Niciodată nu cred că a fost mai ușor ca acum. Oricând dorești poți să îți faci afacerea să prospere cu noile autoutilitare pe care le poți achiziționa de la ETC, noile autoutilitare iveco… fiind un dealer IVECO bine văzut de-a lungul anilor. Sunt profesioniști, au mereu soluții bune și avantajoase pentru tine, iar tu poți încerca să experimentezi noua oportunitate de avea autoutilitare foarte bune… de la East Truck Center.

Îi recomandă experiența!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo