Criteriul National

Autoutilitare IVECO pentru afacerea ta de la East Truck Center

Autoutilitare IVECO pentru afacerea ta de la East Truck Center
iulie 05
11:01 2017

Pentru afacerea ta, întotdeauna doar tu poți știi ce e mai bine și ce te avantajează. Însă vine un moment atunci când afacerea ta se bazează doar pe cărat marfă și dus marfă la destinație, iar asta te va face să cauți să cumperi unele dintre cele mai bune autoutilitare iveco sau dacă ” să cumperi” nu este neapărat un termen pe care să-l folosim mai uzual, atunci să-i spunem ” curiozitate” de a găsi autoutilitare bune și avantajoase ca și preț pentru afacerea ta. Se zice că întotdeauna dintr-o curiozitate poate ieși ceva bun… și anume cum am fost și noi curioși. Să aflăm unde se găsesc autoutilitare pentru toți transportatorii din țara noastră. Și am găsit!

iveco etc

Așa cum de IVECO ați auzit o mare parte și este totuși un partener recunoscut al transportului sustenabil, iar ca dealer Iveco, East Truck Center îți pune la dispoziție pe lângă camioane și autoutilitare iveco pentru afacerea ta, atât noi cât și second hand. Nu cred că trebuie să intrăm în detalii tehnice, vă putem spune doar că cei de la East Truck Center au o experiență de peste 15 ani în industria auto, iar dacă timpul i-a făcut să devină cei mai buni, cu siguranță au și oferte și variante accesibile pentru fiecare afacere din România sau din afară. Pentru că East Truck Center – Dealer autorizat IVECO este formată doar din specialiști care te pot ajuta să decizi ce camion sau ce autoutilitară îți dorești.

3 motive pentru care să alegi East Truck Center ( ETC)

  •  Primul motiv pentru care poți alege ETC este faptul că poți alege dintr-o categorie de camioane și autoutilitare IVECO, care mai de care mai avansate și mai potrivite pentru afacerea ta. Este imposibil ca la ETC să nu găsești autoutilitarele de care ai nevoie ca afacerea ta să funcționeze.
  • Ai multe facilități! Iar printre ele se numără: piese de schimb originale, finanțare, service autorizat iveco, piese recondiționate iveco reman, întreținere și reparații, piese originale iveco.
  • Au prețuri avantajoase și poți opta oricând pentru o finanțare în leasing, pentru tine și afacerea ta.

Niciodată nu cred că a fost mai ușor ca acum. Oricând dorești poți să îți faci afacerea să prospere cu noile autoutilitare pe care le poți achiziționa de la ETC, noile autoutilitare iveco… fiind un dealer IVECO bine văzut de-a lungul anilor. Sunt profesioniști, au mereu soluții bune și avantajoase pentru tine, iar tu poți încerca să experimentezi noua oportunitate de avea autoutilitare foarte bune… de la East Truck Center.

Îi recomandă experiența!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro