Criteriul National

Avantajele de care va puteti bucura daca aveti conturi la mai multe case de pariuri

Avantajele de care va puteti bucura daca aveti conturi la mai multe case de pariuri
ianuarie 26
22:11 2020

Avand un cont la mai multe case de pariuri, va veti putea bucura de numeroasele avantaje pe care toate aceste case de pariuri le ofera. Imediat ce ati facut conturi la mai multe case de pariuri, veti incepe sa va bucurati de topate avantajele pe care aceste case le ofera. Veti obtine asadar mai multe bonusuri in momentul in care va inregistrati. Veti avea asadar la dispozitie bonusul de bun venit. Folosindu-va de acest bonus, pariul vostru va fi unul mult mai profitabil. Sunt unele agentii care chiar va ofera acest bonus, imediat dupa prima depunere, nefiind necesar sa faceti si alte depuneri pentru a va bucura de acest bonus.

Puteti viziona mai multe meciuri in direct, iar acest lucru este unul avantajos. Pariurile live sunt la mare cautare si veti avea sanse destul de mari pentru a plasa pariul live in momentul in care urmariti partida. Exista sanse mai mari de a castiga asadar atunci cand urmariti live partida. Multe case de pariuri beneficiaza de o multime de oferte de pariuri live, de aceea nu veti avea dificultati in a plasa pariul pe care il doriti. De asemenea, va mai putei crea cont si la alte case de pariuri, astfel incat sa vizionati ma multe pariuri, in cazul in care oferta casei de pariuri spre care v-ati orientat nu este atat de atragatoare.

Gasiti si cea mai buna cota daca veti avea conturi pe mai multe case de pariuri. Nu strica sa aruncati un ochi pe biletu-zilei.com la ponturile la pariuri date de tipseri. Pe termen lung, veti avea de castigat din acest punct de vedere pentru ca va veti mari si sansele de a castiga. De exemplu, daca veti plasa 50 de pariuri pe cota 1.6, avand o miza de 100 lei fiecare, veti reusi sa castigati 35%. Profitul in acest caz va fi in jur de 600 de lei. Daca de exemplu ati fi plasat acest pariu la cota de 1.65, atunci profitul vostru dupa 50 de pariuri ar fi fost de 775 de lei. Daca va creati asadar conturi la mai multe case de pariuri, veti avea asadar si sanse mai mari de a obtine castiguri mai mari.

Veti avea sanse mai mari de a obtine niste cote mai valoroase pentru pariul vostru. Este astfel important sa va deschideti un cont la mai multe case de pariuri si astfel veti avea mai multe de castigat si veti aprecia acest lucru. Tineti cont de avantajele oferite de toate aceste conturi.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

ProMedia

ProMedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul