Criteriul National

Câte cazinouri online există în România?

Câte cazinouri online există în România?
februarie 27
01:44 2022

Cazinourile online au devenit tot mai apreciate atât în România, cât și la nivel global. Acest lucru se datorează numeroaselor facilități pe care cazinourile online le aduc jucătorilor. Fie că vorbim de disponibilitatea acestora care este non-stop, despre faptul că nu trebuie să te deplasezi fizic și că poți juca la cazinou de oriunde dacă ai un dispozitiv cu o conexiune la internet, cazinourile online aduc multe avantaje cu ele.

Pe lângă avantajele menționate anterior, majoritatea cazinourilor oferă bonusuri și promoţii atât la înregistrare, cât și pe parcurs. De asemenea, la cazinourile online vei găsi o gamă mult mai variată de jocuri față de cazinourile stradale.

32 de cazinouri online licențiate de ONJN

În prezent, există în România nu mai puțin de 32 de cazinouri online licențiate de ONJN. În ultimii ani, piața cazinourilor online din România a explodat. Deși când au apărut platformele de cazino online, mulți jucători erau sceptici cu privire la siguranța datelor și a banilor lor, fiind reglementate de ONJN, cazinourile online au devenit 100% sigure și foarte mulți români au trecut la jocurile de noroc din online.

În majoritatea cazinourilor din mediul online din România vei găsi atât jocuri de păcănele, cât și jocuri de masă precum blackjack sau ruletă. Pe lângă jocurile virtuale, există și jocuri live precum ruletă live, blackjack live sau baccarat. Indiferent de ce tip de jucător ai fi, cu siguranță vei găsi jocuri pe placul tău, mai ales că ai de ales dintr-o varietate destul de mare de cazinouri online din România.

Cele mai populare cazinouri

Printre cele mai populare cazinouri din România se numără Winbet, Unibet, Betano, Netbet, Maxbet sau Superbet. Desigur, acestor nume li se adaugă și altele precum 888, Winmasters, sportingbet, Fortuna, Betfair, PublicWin, LasVegas mai nou și Magic Jackpot + altele.

Peste 90% dintre cazinourile online din România oferă clienților săi bonusuri de bun venit care constau în bani bonus sau rotiri gratuite. Unele cazinouri oferă chiar și bonusuri fără depunere, ceea ce înseamnă că poți juca cu bani fără să depui niciun ban în contul tău.

Trebuie să știi că, pentru a putea juca legal la un cazinou din România, trebuie să ai vârsta de minim 18 ani. De asemenea, ONJN obligă toți operatorii de jocuri de noroc online să verifice identitatea jucătorilor în maxim 15 zile de la data la care a fost creat contul.

Astfel, dacă nu îți verifici contul în 15 zile, acesta va fi închis. Verificarea contului se face simplu le orice cazinou online prin încărcarea unui document de identitate pe platforma de cazinou și verificarea acesteia de către operator.

Cazinourile online din România se diferențiază prin ofertele de jocuri de care dispun, prin interfața platformei care în anumite cazuri este foarte intuitivă, iar în altele puțin mai complicată. De asemenea, un alt criteriu de departajare între cazinourile online este reprezentat de aplicația pentru mobil.

Există cazinouri care au dezvoltat aplicații pentru mobil care rulează atât pe dispozitivele cu Android, cât și pe cele cu iOS și există cazinouri care nu au aplicații dedicate, ci doar platforma care poate fi accesată din browser.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul