Criteriul National

Ce lucruri nu lipsesc din kit-ul unei persoane religioase

Ce lucruri nu lipsesc din kit-ul unei persoane religioase
ianuarie 31
13:47 2020

Cu fiecare vizita pe care o vei avea in casa unei persoane in care dainuie credinta fata de Dumnezeu si cele sfinte vei putea gasi o serie de articole ce alcatuiesc in ansamblu kit-ul unui adevarat religios. Cunoscand lucrurile pe care o persoana religioasa le detine in kit-ul sau, poti stabili ce lucruri ii poti face cadou la ocazii viitoare. Pentru o persoana cu aspiratii religioase se va dovedi intotdeauna o alegere placuta astfel de cadouri icoane din argint sau accesorii adiacente. In cele ce urmeaza va vom dezvalui o lista completa a lucrurilor prezente intr-un astfel de kit al unei persoane religioase si totodata o serie de idei de cadouri adecvate.

Ce cadouri poti oferi unei persoane religioase sau care sunt lucrurile ce se regasesc pretutindeni in kit-ul unui om religios

Icoanele

Oricine are in casa o icoana. Multe dintre acestea sunt fie achizitie proprie, fie sunt mostenire sau cadouri oferite de catre rude si/sau cei apropiati. O icoana este considerata cel mai apropiat simbol de legatura cu divinitatea si mediul prin care omul se poate conecta cu cele sfinte. Multe dintre aceste icoane sunt de regula extrem de simple, insa cei care vor sa faca un cadou special sau care isi doresc sa ofere un cadou valoros vor apela la icoane de argint. In general argintul este considerat un metal pretios, intalnit deseori in cadrul cadourilor.

Daca vorbim despre icoanele din argint (http://icoaneargint.ro/), aceasta nu doar ca au o valoare sentimentala aparte, dar si una financiara. Ele pot fi revalorificate in timp si se vor mentine mult mai mult decat o icoana clasica, din lemn.

Lantisoarele religioase

Unii aleg sa poarte un accesoriu cu numele lor, altii imbraca orice accesoriu in semnul divinitatii. Astfel, nu e de mirare ca si cei mai mari, cat si cei mai mici dintre pamanteni, au avut, poarta s-au au purtat cel putin o data un lant cu o icoana cu Maica Domnului, cu Fiul sau cu semnul crucii. Unii isi vad in cel de-al doilea prenume numele spiritului sfant si protector pe care aleg sa-l poarte aproape de inima lor, in locul unui medalion clasic.

Biblia si cartile religioase

Din casa unei persoane religioase nu va lipsi niciodata Biblia, Vcehiul si Noul Testament, acatistele si cartile de rugaciuni. Ele sunt o modalitate prin care oamenii pot descoperi lumea sfanta, divina, prin care isi pot aduce la cunostinta istoria religioasa a poporului si a neamului, cat si invataturile si bunele practici pe care un crestin le poate realiza pentru a aduce mai multe liniste si pace sufleteasca. Cartile sfinte sunt considerate un viu grai al celor care au ales calea dumnezeiasca, un semn al pocaintei si al rugaciunii miraculos in perioadele de cumpana ce apar de-a lungul vietii. Daca ai o persoana aflata intr-un necaz, ruga la Dumnezeu poate fi o alinare sau un adevarat miracol pentru a vindeca trupul si sufletul.

In concluzie, obiectele religioase sunt de nelipsit din kit-ul unui adevarat crestin. Ele sunt totodata si o idee deosebita de cadou, care va dainui vesnic in casa celor iubiti.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul