Criteriul National

Ce trebuie să faci ca să iei bonusul la PublicWin

Ce trebuie să faci ca să iei bonusul la PublicWin
decembrie 23
17:47 2020

PublicWin este o agenție de pariuri online licențiată în România care se remarcă prin serviciile de calitate oferite clienților săi și prin atenția constantă la nevoile clienților împreună cu bonusurile și promoțiile oferite constant. PublicWin reuşeşte să atragă foarte mulți pariori prin bonusul de bun venit care este printre cele mai mari bonusuri acordate de agențiile de pariuri online din România.

După ce ți-ai creat un cont la PublicWin și ai făcut prima depunere vei beneficia de un bonus de bun venit colosal de 200% în limita a 2000 RON, cu ajutorul cod bonus publicwin. Pe lângă banii bonus pe care îi vei primi, PublicWin plusează și cu 500 rotiri gratuite la secțiunea de cazino. Tot ce trebuie să faci este să faci o primă depunere de minim 10 RON și vei primi automat un bonus echivalent cu 200% din valoarea depunerii în limita a 2000 RON. Pentru activarea bonusului sunt necesare îndeplinirea unor condiții simultan la pariurile cu bani reali pre-meci sau live.

Prima condiție este că ai rulaj o singură dată. Cota minimă pe fiecare eveniment pariat trebuie să fie de minim 1.50 și trebuie să ai minim 3 evenimente pe bilet. În momentul în care plasezi un pariu cu bani reali, dacă îndeplinești condițiile menționate anterior, se va activa o parte din bonusul inactiv, respectiv 50% din suma pariată. De exemplu, dacă pariezi 100 RON pe minim 3 evenimente cu o cotă minimă de 1.50 per eveniment, din bonusul care este inactiv vor fi activați 50 RON sub formă de bonus.

Bonusul activat se poate utiliza îndeplinind două condiții. Prima condiție este ca biletul pe care pariezi să conțină minim 6 evenimente, iar cota minimă pentru fiecare eveniment în parte să fie de 1.30. În acest fel poți activa tot bonusul pe care l-ai primit.

De asemenea, PublicWin vine și cu alte oferte constante și periodice. Primul bonus despre care am vorbit este valabil doar pentru clienții noi, iar celelalte promoții sunt disponibile tuturor clienților PublicWin, inclusiv a celor existenți. Una dintre promoțiile interesante de la PublicWin este cea de “+25% cote mărite”. Un alt bonus atractiv pe care PublicWin îl oferă este cel din secțiunea de cazino care îți poate aduce până la 100 rotiri gratuite.

Trebuie să știi că în fiecare zi de marți și sâmbătă poți câștiga până la 3000 de runde gratuite în cadrul secțiunii de Cazino cu care să te distrezi la sloturile video disponibile în promoție.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

ProMedia

ProMedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul