Criteriul National

Ceasuri de mana unisex, pentru amandoi!

Ceasuri de mana unisex, pentru amandoi!
iunie 17
13:54 2018

Ceasurile de mana  unisex sunt eleganta unei femei si soliditatea unui barbat intr-un singur produs. Stilul original recunoscut si designul futurist al unor astfel de accesorii, il fac pe proprietarul lor sa se remarce din multime. Daca doresti sa te apropii de varful lumii moderne, distrugand stereotipurile, atunci modelele de ceasuri de mana unisex sunt cu siguranta pentru tine. Revolutia sexuala a transformat constiinta marii multimi. Multe dintre interdictii au fost ridicate si ceea ce parea inacceptabil a devenit acceptabil.  Aspectul lucrurilor unisex a facut o senzatie reala: inceputuri mixte feminine si masculine. Ceasurile unisex de mana nu au facut exceptie. Sunt la fel de elegante atat pe incheietura fragila a unei femei, cat si pe incheietura puternica a unui barbat. Ceasurile unisex au dat un nou impuls creatorilor de moda. Reprezentantii companiilor de ceasuri au preluat repede dezvoltarea unor modele de actualitate,  care sunt placute de reprezentantii ambelor sexe.

Ceasuri unisex care se potrivesc perfect atat barbatului, cat si femeii

Designul modelelor unisex se caracterizeaza prin detalii simple, fara diferente pronuntate intre sexe. Un astfel de accesoriu se potriveste perfect oricarui stil. Acesta este un cadou excelent pentru un adolescent informal, un om de afaceri in varsta sau pentru o fata tanara. Stilul unisex este conceput pentru a simplifica alegerea unui accesoriu atat de complex,  cum este ceasul de mana. In proiectarea unor astfel de ceasuri nu vei gasi detalii inutile, culori stralucitoare sau pietre. Ceasurile de mana unisex sunt accesorii simple si accesibile pentru fiecare zi si pentru orice persoana.

Care este diferenta dintre un ceas unisex si alte modele

Ceasul de mana unisex, nu are nici finetea feminina si nici brutalitatea masculina. Persoana care poarta la mana un astfel de ceas, este descrisa ca fiind indrazneata si deschisa. Ceasurile unisex pot fi intr-o varietate de modele, insa cele mai multe dintre ele, au o forma a cadranului rotunda sau dreptunghiulara si pana la solutii nestandardizate. Culoarea acestora este neutra, fiind alb sau negru. Functionalitatea poate fi, de asemenea, diferita. Sunt multe branduri populare care produc ceasuri de mana unisex, si, sunt bucurosi sa le ofere multor celebritati si oameni de afaceri. Ceasurile de mana unisex sunt fermecatoare si sunt la fel de atractive atat pentru femei, cat si pentru barbati. Cele mai populare modele, sunt cele in stil clasic realizate in culorile alb sau negru. La fel de populare sunt si modelele in stil sportiv, care se potrivesc atat barbatului, cat si femeii. Tendintele in lumea modei se schimba in mod regulat, astfel incat, poti alege modelele de ceasuri unisex, care sunt in trend.

Cumpara ceasuri de mana unisex din magazinul online

Ceasurile de mana unisex originale sunt albe sau negre, cu cadran negru si afisaj electronic, iar alegerea lui depinde numai de tine.  Nu este necesar sa cauti in magazine specializate, deoarece il poti gasi mai repede decat crezi. Trebuie doar sa intri in magazinul online si sa cauti in catalogul online. Aici, cu siguranta  vei gasi un ceas de mana unisex, la preturi mai accesibile decat in ​​magazinele fizice.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Ionut Barbieri

Ionut Barbieri

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu