Criteriul National

Cele mai bune 5 joburi online de acasă

Cele mai bune 5 joburi online de acasă
decembrie 05
19:40 2016

Tot mai multe site-uri cu locuri de muncă și anunţuri pe internet promovează munca de acasă la calculator pentru sume extrem de atractive. E oferta oare prea frumoasă să fie adevărată? În timp ce multe anunţuri ascund înşelătorii sau joburi indecente, există şi oportunităţi reale de muncă bine remunerată ce presupun doar o conexiune rapidă la internet, telefon şi calităţi bune de comunicare, atât în scris cât şi vorbit, în română şi/sau în cel puţin o limbă străină.

Cele mai bune 5 joburi în funcţie de cât de bine sunt plătite:

Reseller – este un tip de job nou apărut pe piaţă care presupune vânzarea de bunuri pe site-urile specializate. Un reseller online se ocupă de postarea pe pagini de tipul olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro de obiecte şi produse care nu mai sunt necesare proprietarilor. Fac asta în locul celor care nu au suficient timp la dispoziţie. De asemenea, se ocupă de promovarea produselor, de discuţiile cu potenţialii clienţi şi de înmânarea sau expedierea comenzilor.

Operator introducere date – tot mai multe companii sunt în căutare de persoane care să introducă atent şi meticulos datele societăţii pe calculator. De la documente, până la baze de date, informaţii contabile şi diverse notiţe, toate trebuie stocate în mediul informatizat pentru a putea fi accesate cu uşurinţă.

Lucrător call-center – dacă în mod normal cei care sunau să facă reclamaţii, să ceară informaţii sau lămuriri suplimentare se aşteptau să li se răspundă de la un sediu central, acum, lucrătorii call-center răspund din intimitatea propriilor case. Angajatorii le pun la dispoziţie o serie de răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, dar şi salarii generoase, deoarece compania nu mai trebuie să plătească facturile aferente întreţinerii unui sediu.

Traducător – pe măsură ce afacerile se extind în tot mai multe ţări şi comunicarea devine necesară între persoane care nu vorbesc aceeaşi limbă, apare astfel şi nevoia de translatori profesioniști,  care oferă servicii de interpretariat şi traducerea de documente.  La nivel global, cele mai căutate limbi străine sunt: engleza, franceza, spaniola, japoneza şi chineza. Cei mai buni 1.200 de traducători din România lucrează la http://inatraduceri.ro.

Creator de conţinut – de la articole de promovare, la beletristică, ghost writer sau realizator de recenzii, de toate se ocupă un creator de conţinut care trebuie să fie creativ, să aibă capacitatea de a se exprima concis şi să respecte termenele limită.

Iar locurile de muncă online nu se limitează la acestea: profesor de limbi străine pe internet, vânzător de produse de makeup, blogger, specialist în suport tehnic sau specialist în social media sunt doar câteva dintre job-urile ce permit lucrul de acasă, orar flexibil şi o remuneraţie în funcţie de performanţă.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo