Criteriul National

Cele mai bune 5 joburi online de acasă

Cele mai bune 5 joburi online de acasă
decembrie 05
19:40 2016

Tot mai multe site-uri cu locuri de muncă și anunţuri pe internet promovează munca de acasă la calculator pentru sume extrem de atractive. E oferta oare prea frumoasă să fie adevărată? În timp ce multe anunţuri ascund înşelătorii sau joburi indecente, există şi oportunităţi reale de muncă bine remunerată ce presupun doar o conexiune rapidă la internet, telefon şi calităţi bune de comunicare, atât în scris cât şi vorbit, în română şi/sau în cel puţin o limbă străină.

Cele mai bune 5 joburi în funcţie de cât de bine sunt plătite:

Reseller – este un tip de job nou apărut pe piaţă care presupune vânzarea de bunuri pe site-urile specializate. Un reseller online se ocupă de postarea pe pagini de tipul olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro de obiecte şi produse care nu mai sunt necesare proprietarilor. Fac asta în locul celor care nu au suficient timp la dispoziţie. De asemenea, se ocupă de promovarea produselor, de discuţiile cu potenţialii clienţi şi de înmânarea sau expedierea comenzilor.

Operator introducere date – tot mai multe companii sunt în căutare de persoane care să introducă atent şi meticulos datele societăţii pe calculator. De la documente, până la baze de date, informaţii contabile şi diverse notiţe, toate trebuie stocate în mediul informatizat pentru a putea fi accesate cu uşurinţă.

Lucrător call-center – dacă în mod normal cei care sunau să facă reclamaţii, să ceară informaţii sau lămuriri suplimentare se aşteptau să li se răspundă de la un sediu central, acum, lucrătorii call-center răspund din intimitatea propriilor case. Angajatorii le pun la dispoziţie o serie de răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, dar şi salarii generoase, deoarece compania nu mai trebuie să plătească facturile aferente întreţinerii unui sediu.

Traducător – pe măsură ce afacerile se extind în tot mai multe ţări şi comunicarea devine necesară între persoane care nu vorbesc aceeaşi limbă, apare astfel şi nevoia de translatori profesioniști,  care oferă servicii de interpretariat şi traducerea de documente.  La nivel global, cele mai căutate limbi străine sunt: engleza, franceza, spaniola, japoneza şi chineza. Cei mai buni 1.200 de traducători din România lucrează la http://inatraduceri.ro.

Creator de conţinut – de la articole de promovare, la beletristică, ghost writer sau realizator de recenzii, de toate se ocupă un creator de conţinut care trebuie să fie creativ, să aibă capacitatea de a se exprima concis şi să respecte termenele limită.

Iar locurile de muncă online nu se limitează la acestea: profesor de limbi străine pe internet, vânzător de produse de makeup, blogger, specialist în suport tehnic sau specialist în social media sunt doar câteva dintre job-urile ce permit lucrul de acasă, orar flexibil şi o remuneraţie în funcţie de performanţă.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo