Criteriul National

Aici sunt cele mai bune locuri de munca in videochat

Aici sunt cele mai bune locuri de munca in videochat
martie 10
13:30 2017

Ai nevoie de o cariera adevarata, nu doar de un job? Vrei sa iti permiti sa cumperi tot ceea ce iti pofteste inima? Esti o persoana ambitioasa si muncitoare? Ei, bine, la Studio 20 gasesti cele mai bune locuri de munca in videochat, care te vor ajuta sa devii implinita atat din punct de vedere profesional, cat si personal.

E normal sa vrei o viata mai buna, iar pentru acest lucru ai nevoie de un job pe masura. Studio 20 este cel mai mare studio de videochat din lume, asa ca te poate ajuta sa-ti implinesti visele. Iti punem la dispozitie cele mai bune locuri de munca in videochat din Romania, asa ca nu mai astepta si contacteaza-ne. Suna la numarul de telefon 0748.777.757, trimite un mail la jobs@studio20.ro sau intra pe site-ul nostru si lasa-ne un mesaj prin intermediul formularului de contact din josul paginii. Nu rata aceasta oportunitate de a incepe o noua si frumoasa colaborare profesionala. Impreuna, putem sa te transformam intr-un star, cu zeci de mii de fani in intreaga lume, aparitii in media internationala si posibilitatea de a castiga pana la 10.000 de dolari pe luna. Cu ajutorul acestor locuri de munca in videochat, vei putea sa-si castigi independenta financiara si iti cumperi casa si masina mult visate, in numai 2-3 ani de activitate in cadrul Studio 20.

Studioul nostru de videochat este in continua dezvoltare si deschide noi locatii in intreaga tara sau in strainatate, asa ca ne marim mereu echipa de modele. Daca vrei sa faci parte din colectivul nostru, nu ai de facut decat un singur lucru: sa ne contactezi. Un reprezentant al companiei noastre iti va raspunde tututor intrebarilor si te va programa la un interviu pentru a vedea cu ochii tai conditiile in care vei lucra. De asemenea, vizitandu-ne sediul, poti sta de vorba si cu modelele care sunt deja angajate aici si care iti pot povesti cum li s-a schimbat viata in bine odata cu Studio 20. Avem locatii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Oradea, dar si peste hotare, tocmai in Los Angeles, Statele Unite ale Americii si Cali, Columbia.

Studio 20 este o companie romaneasca, cu renume international, care ofera in prezent cele mai bune locuri de munca in videochat. Conditiile de lucru excelente le pot ajuta pe modele sa fie in forma maxima pentru a face performanta in acest domeniu si a castiga foarte multi bani. Inca din prima luna de activitate, poti ajunge la 1.000 de dolari, urmand ca ulterior, dupa ce vei asculta sfaturile trainerilor nostri de sex feminin si vei prinde experienta, sa ajungi la o medie de 3.000-5.000 de dolari. Modelele noastre de top ajung chiar si la 10.000 de dolari pe luna, asa nu rata aceasta ocazie de a-ti aranja viitorul. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te programezi la un interviu si sa afli ce anume iti ofera aceste locuri de munca in videochat.

La Studio 20, vei avea parte de un cadru de munca profesional: contract de artist-interpret, asigurari sociale, asigurare medicala privata, formare continua, aparatura performanta, lumini profesionale si suport tehnic non stop. Mai mult, iti punem la dispozitie o intreaga echipa de specialsiti, care te va transforma intr-o regina a seductiei: make-up artisti, hairstylisti si maseur. Programul tau va fi flexibil si ti-l poti aranja singura la inceputul fiecarei saptamani, in functie de prioritatile tale. Poti lucra 3-4 zile sau chiar 6-7 zile pe saptamana, cum consideri tu. Important este sa acumulezi in aceasta perioada 40 de ore de activitate online. Astfel, iti poti atinge obiectivele si poti sa duci o viata lipsita de griji financiare.

Pentru a ocupa unul dintre aceste locuri de munca in videochat trebuie sa ai intre 18 si 40 de ani, sa dai dovada de implicare si sa afisezi o atitudine pozitiva. Nu-ti trebuie niciun pic de experienta, caci noi vom fi alaturi de tine pas cu pas, pentru a te ghida in tot acest proces de dezvoltare personala. Programeaza-te acum la un interviu!

Studio20_vieochat_Arabic

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro