Criteriul National

Aici sunt cele mai bune locuri de munca in videochat

Aici sunt cele mai bune locuri de munca in videochat
martie 10
13:30 2017

Ai nevoie de o cariera adevarata, nu doar de un job? Vrei sa iti permiti sa cumperi tot ceea ce iti pofteste inima? Esti o persoana ambitioasa si muncitoare? Ei, bine, la Studio 20 gasesti cele mai bune locuri de munca in videochat, care te vor ajuta sa devii implinita atat din punct de vedere profesional, cat si personal.

E normal sa vrei o viata mai buna, iar pentru acest lucru ai nevoie de un job pe masura. Studio 20 este cel mai mare studio de videochat din lume, asa ca te poate ajuta sa-ti implinesti visele. Iti punem la dispozitie cele mai bune locuri de munca in videochat din Romania, asa ca nu mai astepta si contacteaza-ne. Suna la numarul de telefon 0748.777.757, trimite un mail la jobs@studio20.ro sau intra pe site-ul nostru si lasa-ne un mesaj prin intermediul formularului de contact din josul paginii. Nu rata aceasta oportunitate de a incepe o noua si frumoasa colaborare profesionala. Impreuna, putem sa te transformam intr-un star, cu zeci de mii de fani in intreaga lume, aparitii in media internationala si posibilitatea de a castiga pana la 10.000 de dolari pe luna. Cu ajutorul acestor locuri de munca in videochat, vei putea sa-si castigi independenta financiara si iti cumperi casa si masina mult visate, in numai 2-3 ani de activitate in cadrul Studio 20.

Studioul nostru de videochat este in continua dezvoltare si deschide noi locatii in intreaga tara sau in strainatate, asa ca ne marim mereu echipa de modele. Daca vrei sa faci parte din colectivul nostru, nu ai de facut decat un singur lucru: sa ne contactezi. Un reprezentant al companiei noastre iti va raspunde tututor intrebarilor si te va programa la un interviu pentru a vedea cu ochii tai conditiile in care vei lucra. De asemenea, vizitandu-ne sediul, poti sta de vorba si cu modelele care sunt deja angajate aici si care iti pot povesti cum li s-a schimbat viata in bine odata cu Studio 20. Avem locatii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Oradea, dar si peste hotare, tocmai in Los Angeles, Statele Unite ale Americii si Cali, Columbia.

Studio 20 este o companie romaneasca, cu renume international, care ofera in prezent cele mai bune locuri de munca in videochat. Conditiile de lucru excelente le pot ajuta pe modele sa fie in forma maxima pentru a face performanta in acest domeniu si a castiga foarte multi bani. Inca din prima luna de activitate, poti ajunge la 1.000 de dolari, urmand ca ulterior, dupa ce vei asculta sfaturile trainerilor nostri de sex feminin si vei prinde experienta, sa ajungi la o medie de 3.000-5.000 de dolari. Modelele noastre de top ajung chiar si la 10.000 de dolari pe luna, asa nu rata aceasta ocazie de a-ti aranja viitorul. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te programezi la un interviu si sa afli ce anume iti ofera aceste locuri de munca in videochat.

La Studio 20, vei avea parte de un cadru de munca profesional: contract de artist-interpret, asigurari sociale, asigurare medicala privata, formare continua, aparatura performanta, lumini profesionale si suport tehnic non stop. Mai mult, iti punem la dispozitie o intreaga echipa de specialsiti, care te va transforma intr-o regina a seductiei: make-up artisti, hairstylisti si maseur. Programul tau va fi flexibil si ti-l poti aranja singura la inceputul fiecarei saptamani, in functie de prioritatile tale. Poti lucra 3-4 zile sau chiar 6-7 zile pe saptamana, cum consideri tu. Important este sa acumulezi in aceasta perioada 40 de ore de activitate online. Astfel, iti poti atinge obiectivele si poti sa duci o viata lipsita de griji financiare.

Pentru a ocupa unul dintre aceste locuri de munca in videochat trebuie sa ai intre 18 si 40 de ani, sa dai dovada de implicare si sa afisezi o atitudine pozitiva. Nu-ti trebuie niciun pic de experienta, caci noi vom fi alaturi de tine pas cu pas, pentru a te ghida in tot acest proces de dezvoltare personala. Programeaza-te acum la un interviu!

Studio20_vieochat_Arabic

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul