Criteriul National

Cele mai comune strategii de ruletă

Cele mai comune strategii de ruletă
mai 24
10:32 2022

Ruleta este un joc de noroc foarte popular și este apreciat de jucătorii din întreaga lume. Acesta are o istorie foarte lungă și a stârnit diverse teorii de-a lungul timpului. Cu toate acestea, există jucători care au reușit să se îmbogățească de pe urma ruletei. Trebuie să știi că există două tipuri mari de ruletă, ruleta europeană și ruleta clasică. Diferența dintre cele două tipuri de ruletă este dată de prezența numărului 00 la ruleta americană, în acest fel existând 38 de numere pe ruletă și nu 37 ca la ruleta europeană.

Există multe strategii care pot fi aplicate la ruletă și fiecare se potrivește anumitor tipuri de jucători în funcție de profilul acestora și de apetitul pentru risc. O să îți prezint cele mai comune strategii de ruletă pe care le poți aplica chiar și la Frank Casino Romania.

Strategia Martingale

Martingale este poate cea mai renumită strategie de jocuri de noroc și este folosită pentru mai multe tipuri de jocuri de noroc. Martingale presupune o cotă de 2.00, adică dublarea mizei în cazul unui câștig. În acest fel, Martingale poate fi aplicată foarte bine pe ruletă. Strategia Martingale presupune dublarea mizei după fiecare pariu pierdut până la obținerea unui pariu câștigător.

De exemplu, dacă începi cu un pariu de 10 RON și acesta este pierzător, următorul pariu va fi de 20 RON. La fel, dacă și acesta este pierzător, următorul pariu va fi de 40 RON, apoi 80, 160 și tot așa până nimerești un câștig. În momentul în care ai nimerit un câștig, îți vei recupera pierderile din serie și vei obține ca profit prima miza din serie dublată. Un dezavantaj al acestei strategii este acela că poți ajunge la mize foarte mari într-un timp foarte scurt dacă prinzi o serie de pariuri pierzătoare. Avantajul este că dacă ai o bancă destul de mare, cu siguranță vei prinde un pariu câștigător și vei obține profit.

Strategia Fibonacci

Fibonacci este o strategie asemănătoare cu Martingale dar ceva mai permisivă pentru jucătorii care nu dispun de o bancă atât de mare pentru Martingale. Strategia Fibonacci presupune adunarea ultimelor două mize ale ultimelor două pariuri pierzătoare pentru compunerea mizei următorului pariu.

Strategia Fibonacci se bazează, evident, pe șirul lui Fibonacci. Să presupunem că avem un pariu de început de 10 RON. Dacă acesta este pierzător, următorul pariu va fi tot 10 RON și dacă și acesta este pierzător atunci următorul pariu va fi 10+10, adică 20 RON, apoi 20+10 = 30 RON, 50 RON, 80 RON și tot așa. Fibonacci se aplică la pariuri cu o cotă de 3.00. Avantajul acestei strategii este acela că nu ajungi la mize mari atât de repede ca la Martingale.

Schema Birarritz

Această strategie a fost creeată de Alexander Makarov care este un programator cunoscut și are o idee de bază simplă. Această strategie presupune parierea constantă pe un singur număr până câștigi. După 35 de pariuri pierdute la rând trebuie să dublezi miza. De exemplu, pariezi 1 RON pe numărul 17, iar dacă după 35 de runde numărul nu a ieșit, dublezi miza și o iei de la capăt cu 35 runde pe miza de 2 RON.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

ProMedia

ProMedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul