Criteriul National

Cele mai elegante ii pentru femei 2021

Cele mai elegante ii pentru femei 2021
februarie 22
11:15 2021

Iile din dantelă în nuanțe delicate au cucerit nu numai sezonul trecut, ci continuă să încânte femeile și în sezonul 2020-2021. Bluzele tradiționale delicate din dantelă, cu modele impresionante, flori delicate, petale și bucle, sunt o adevărată minune pentru doamnele senzuale și grațioase, care sunt caracterizate de romantism, eleganță și mister. Croiala larga, finețea și stilul supradimensionat au influențat, de asemenea, iile la modă în sezonul 2020-2021. Designerii au oferit femeilor care urmăresc ultimele tendințe ale iilor frumoase, un decolteu larg, ii decorate cu paiete, cu broderii, dantelă și detalii voluminoase. Iile în acest sezon sunt spectaculoase. Deși nu orice fată îndrăznește să poarte ii transparente la modă, brandurile moderne au confecționat modele stilizate pentru frumusețile active, care nu sunt complexate și nu țin cont de stereotipuri. În aparență, ia cu o croială simplă va fi întotdeauna completată de bijuterii frumoase, care pot face dintr-o imagine simplă, un arc magnific și elegant.

Aceeași ie purtată în diferite stiluri

În funcție de stilul de îmbrăcăminte preferat, poți purta aceeași ie romaneasca într-o prezentare clasică, romantică, poți crea un arc cu aspect retro, o poți purta la o fustă de vară sau poți lua în considerare un mix casual: o ie, blugi și un sacou scurt cu mânecă trei sferturi. Iile la modă și iile în stilurile clasice merită să fie purtate, pentru că, în primul rând, îți demonstrează personalitatea și un bun simț al gustului. Experimentează, alegând cele mai la modă ii ale sezonului 2020-2021, dacă vrei să arăți minunat. Femeile au fost primele care au încercat acest element vestimentar, pentru a demonstra egalitatea cu reprezentanții sexului opus. Puțin mai târziu, grație creatorului de modă Coco Chanel, iile și cămășile au fost create cu linii feminine, devenind o parte importantă în garderoba doamnelor.

Mai multe ii în culori diferite

Potrivit stiliştilor, o femeie modernă ar trebui să aibă mai multe ii în culori diferite, în garderoba ei. Pe baza acestor obiecte vestimentare, poți crea multe imagini diferite. De exemplu, încadrează-le într-un stil casual confortabil, business suite sau sport chic. Principalul avantaj al acestor elemente este că pot fi purtate cu orice tip de haine: blugi, peste costume de baie, la costume de damă, fuste, pantaloni. Astăzi, designerii de modă experimentează aceste lucruri în toate felurile, realizând imagini foarte îndrăznețe. În 2020, iile pentru femei pot fi împărțite în două categorii. Prima se remarcă prin rigoare și asceză, iar a doua categorie prin soluții de design neobișnuite.

Ii: tendințe vestimentare 2020

Anul acesta este bogat în tendințe diferite. Fiecare fashionista poate găsi multe lucruri elegante pe care să le încerce. Cele mai interesante inovații sunt în segmentul iilor. Bluzele din borangic, bumbac, mătase, satin și dantelă sunt la modă în acest an. Astfel de lucruri le vor atrage pe cele care iubesc stilul feminin rafinat al portului românesc stilizat.

Mâneci magnifice cu note etnice

Astfel de modele de ii, arată impresionant chiar și în combinație cu cei mai simpli pantaloni. Iubitoarele stilului casual minimalist vor adora iile din bumbac alb si bumbac albastru. Uită de modelele de bluzele montate, alegând  lucruri potrivite, cum ar fi ii cu mâneci evazate și modele decorate cu volane și panglici, decolteu cu margine strânsă sau decorată, ii simple cu elemente interesante sau o croială neobișnuită. De exemplu, un decolteu mare și talia pe o centură, ii cu mâneci evazate și fante, ii brodate cu modele florale sau cu modele ale diferitelor zone românești. Culorile recomandate sunt: alb, toate nuanțele de albastru, vişiniu, liliac delicat, fuchsia strălucitoare, orange etc. O curea subţire din lac va adăuga originalitate bluzei și va accentua talia. Tăietura în ​​V cu prindere cu șnur va adăuga sexualitate. Este mai bine să nu alegi un decolteu prea strâns pe gât, însă este mai bine să faci o alegere în favoarea restricțiilor reale.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul